Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kamy13
Buna Andreea, deci tu ai facut amniocenteza la calalta sarcina pierduta (imi pare sincer rau pentru tine, mai ales ca erai deja la jumatatea sarcinii |
Am facut-o pentru ca mi-a iesit gradul de risc de SD mare, deci fortata de imprejurari, nu pentru ca aveam atunci aproape 37 de ani...cu toate ca gradul de risc de SD e dat si de varsta, si de faptul ca esti fumatoare sau nu... sunt mai multi factori. Echo Doppler am facut si la prima sarcina si la a doua fara sa aiba legatura cu amnio...ci facea parte din morfologia fetala.
Deci ideea e sa faci morfo de sem 1 pana in 13 sapt, vezi cum stai cu translucenta nucala, apoi fa bi-test sau triplu test si apoi doctorul te va sfatui daca e cazul sau nu. Daca TT nu este un diagnostic ci doar un grad de risc, amniocenteza este clar un diagnostic.
As vrea sa fie clar, nu pledez pentru amniocenteza dar daca e sa trebuiasca, eu va sfatuiesc sa o faceti. Eu stiu o mamica cu o fetita cu SD, n-as dori nimanui sa fie in pielea ei...ulterior a mai nascut un copilas care este absolut normal.
Andreea,
in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Pity, o sa fac morfo de sem 1 si bi-test la Clinica Academica, la dr. Cristina Maria Bradeanu. Mi-a fost recomandata de dr care imi urmareste sarcina, prof. Vladareanu. In cazul in care va trebui sa fac amniocenteza, mi-o va face prof. Vladareanu impreuna cu (probabil) dr Bradeanu. Anul trecut (de fapt in 2008) tot dansul a facut-o. madutza, sigurt o sa fie bine. ![]() Andreea, in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
tot la dr.bradeanu o sa ma duc si eu pe 18 februarie

10+
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_flo
tot la dr.bradeanu o sa ma duc si eu pe 18 februarie ![]() 10+ |
Banuiam, ca doar esti pacienta prof Vladareanu.

Andreea,
Pity27 spune:
din cate stiu de la sotul meu, aceasta clinica academica este cea mai sigura in rezultate din bucuresti, pacientii lui vin cu cele mai precise rezultate de acolo.
eu mi-am facut programare la diagnosis la dr. pop. colegele de cabinet si au facut toate testele la herghelegiu, insa din care stiu sunt la fel de competenti amandoi.
Kamy13 spune:
Andreea, merci mult de informatii!
Maine am eco si o sa vad ce tipuri si pe cand imi planifica testele...
9 +
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
andre_flo spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aniast72
Banuiam, ca doar esti pacienta prof Vladareanu. ![]() Andreea, in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
recunosc ca si eu imi voi face toate testele posibile, indiferent cat costa. vreau sa fie ok cu bebe si chiar am incredere in acest doctor
10+
Anca Micaela spune:
aniast, 
Anca Micaela, mama Emei Ioana si
6+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
aniast72 spune:
Gata, i-am citit lui Vladi Printesa si bobul de mazare, l-am bagat la somn si acum ma destrabalez pe net. ![]()
Ma duc sa citesc din urma si sa incerc sa mai upgradez si listuta.
Andreea,
aniast72 spune:
Ahaa...acum am vazut din urma...Mihutza, cand am pus-o eu pe Pity cu doua date de nastere...de fapt ea ma indusese in eroare
. Prima oara a scris ca se sarbatoreste in iunie, apoi a corectat.
Uff...deja ma consideram tare neatenta...
Andreea,
mihutza11 spune:
Vis ma bucur de vestile bune!
Nastasie bine ai venit la burticoase!
Buburuza eu voi naste natural ca si la Andra.. cu epidurala, doar daca Doamne fereste or fi alte probleme, dar nu gandesc asa oricum
.. si nu mi-am revenit deloc greu.. dimpotriva.. mai mult a fost pana mi-am revenit din epidurala, adica nu ma puteam deplasa pe picioarele mele ca eram paralizata doar.. dar a fost ok.. colac nu a fost nevoie, hemoroizi-slava Domnului nu am avut..
aici poate un pic mai jenant la inceput.. ca la nastere m-am rupt un pic intr-o parte.. doctorii deja imi ziceau sa nu mai imping, dar din inertie s-a intamplat si m-am rupt, ca probabil ca scapam fara daca eram mai temperata [:D}..asa m-a crosetat un pic dupa aia..
pt mai multe detalii.. aveti aici povestea nasterii
CU cremele.. nu am facut vergeturi deloc, dar nici nu am folosit decat o lotiune de corp normala, hidratanta.. nu o firma anume..
Ralu.p, ALinatxxx bine ati venit! sarcini usoare!
Alina te-am trecut in lista provizoriu dupa Nastasie conform cu CM.. dar un DPN nu ai?
cu testele astea.. nici eu nu am facut la Andra, nici DT nici TT.. si a fost numai bine, ca am scapat de un stres.. aici in niciun caz nu sunt stresati cu jde mii de teste doctorii.. e o relaxare toatala.. cateodata parca prea relaxati.. noroc ca mai stiu de la Andra una alta si mai stiu ce sa mai intreb si ce sa cer..
SI DA, internetul mai mult panicheaza, decat sa ajute si ne stresam degeaba..
Ania 
si
8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor