Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, burtici!!!
Multa bafta burticilor care se vor intalni cu bebe azi la echo!!! Asteptam cu nerabdare impresiile voastre de dupa!!!
Bun venit noilor burtici!!! Sa aveti o sarcina usoara si bebelushi sanatosi si frumosi!!! 
Azi avem in menu fasole batuta!!! Fierb deja la ea de vreo ora si!!! ![]()
10+
nike974 spune:
cand belduiesti fasolea, scapa si vreo 50 d egr de unt.da un gust nemaipomenit.iar cand parjesti ceapa, pune acolo si niste cimbru, sare, piper.
viss spune:
buna, fetelor.eu ieri iar am avut aventuri. m-am gandit sa ma duc la un curs ptr doctorat, de biostatistica, aveam de mers 10 min pana la metrou,apoi am stat jos in metrou..si cand m-am intors acasa ce sa vad?cand m-am sters - sange, dar nu maro, rosu clar.nu m-am panicat,m-am dus in pat,mi-am pus utrogestanul si m-am culcat gandidnd ca o sa inceteze. cand m-am trezit peste 1 ora, incepuse sa curga bine.pana la urma la 7 seara,il sun pe mobil pe dr care imi facese eco cu o zi in urma, ma trimite de urgenta la giulesti la internare, sa cer cu anumit dr.am facut geanta de internare cu greu, cand coboram masina noastra nu putea fi scoasa din zapada cu nici un chip, taxi-se gasea cu greu, am mai mers si pe jos spre taxi..am ajuns la giulesti, dr.era in operatie, pana la urma m-a vazut, concluzia: sacul e bine, nu era deformat ca in cazul unui avort, se vedea si o schita de vezicula vitelina-la eco abd, la ex local fine urme maronii(imi incetase sangerarea intre timp).si mi-a dat de faaut injectii i.m.la 6h cu nospa, scobutil, plegomazin-ptr relaxarea muc. uterine, si m-a lasat acasa,dupa ce a vb cu dr la mobil(super tare dr. , nu?ala care m-a vazut la eco, ca uite cat s-a stresat)..apoi am cautat plegomazinul in jumatate de buc, am dat pe taxi 250.000 ptr 1f.=13.000 lei, si in final la 10 eram acasa..dar in patul meu
ce de aventuri..mi s-a explicat ca la retardati ca pana in 12 saptamani pot sa mai am multe asemenea sangerari, dar de unde sa stiu eu ca nu era inceputul unui avort?curgea sangele la toaleta paralel cu pipi(scuze de expresia franca).asta de 3 ori,apoi s-a rarit, si la spital deja nu mai curgea.
acum ce sa zic, o sa fac cursurile la vara, cu alta grupa,mi-a trecut de toate..o sa stau la pat pana luni cand incep serviciul..dc bebe-le meu e nesimtit , si nu vrea sa stea cuminte?![]()
schimb si eu semnatura:
, 6+
voi vorbiti de analize de sapt 12-14,20..eu ma stradui sa adun cateva zile, inca o sapt..oare am sa ajung pana la sapt.12? mi se pare enorm..deja am fost la eco, de 3 ori in 5 zile
..dar asta e, o iau pas cu pas,si sper sa adun cat mai multi pasi![]()
crina-s spune:
bunA dimineata, daca se mai poate spune la ora asta
va pup si va doresc o zi linistita
astazi ma simt si eu un picut mai bine (nu mai am ametelile de ieri), dar greata persista....
incerc si beau lamaie, sau suc de portocale cu lamaie, gref...
am inteles ca si apa minerala face bine la greata
Anca Micaela spune:
Off, viss, imi pare rau ca ai astfel de aventuri! Nu am fost in situatia ta, dar cred ca e foarte important sa stai cat mai linistita (in pat), sa nu faci efort... Nu poti sa mai iei concediu? Macar medical? Pe vremea asta chiar si mersul prin zapada e un efort...
succes fetelor care ajung azi la echo!
Anca Micaela, mama Emei Ioana si
6+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mihutza11 spune:
am deschis capitol nou dar e moderat inca..
am fugit la
..
si
8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor