Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Nici eu nu ma gandesc inca la diversificare, insa imi fac griji ca nu o sa ma descurc, in cazul in care o sa pierd lapticul, si intreb, sa nu ma panichez...when the moment comes!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta.

Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron.

A doua zi cineva l-a furat!

Ei traiesc printre noi!!!!

2.

Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :"Uite o pasare moarta!"..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : "unde,unde?"

Ei traiesc printre noi!!!

3.

Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat "Soarele rasare in nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: "Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea"

4.

Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers.

5.

Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj.

6..

Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis "Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul.

7.

Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. "Acum" m-a intrebat ea :"A ajuns avionul dumneavoastra?"

(Eu lucrez cu astfel de oameni)

8.

Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii.

Da, Ei traiesc printre noi!!!

Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Imi vine sa rad Kreliutz la ceea ce ai scris tu acolo, tinand cont de ilarul situatiei, dar sa si plang, dat fiind faptul ca ai spus un adevar...traiesc printre noi si se reproduc!!!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

cu ce se incepe:
Se incepe cu alimente care sa semene cat mai mult la gust cu laptele cu care bebe e obisnuit si care s fie cat mai bine tolerate/hipoalergenice si usor de digerat ptr intestinele imature ale bebelusului. Alimentul care intruneste cel mai bine aceste cerinte este orezul (cerealele cu orez) preparate cu lapte de mama, lapte praf, apa etc. Alte alimente ce pot fi introduse in faza asta sunt: cartofii dulci (copt/fiert), dovleacul copt, morcovul fiert, marul (copt/crud ras cat se poate de fin), avocado, banana, piersici,pere, cerealele fara gluten. Astea ar fi alimentele de inceput. Bineinteles ca exsta pareri si pareri. Unii spun sa nu introduci deloc fructe sub 6 luni, altii sa introduci in ordinea cereale-legume-fructe, la cei cu lp/mixt e aproape unanim ca se incepe cu orez cu lapte.
Atentie! orezul, banana, cartoful dulce, dovleacul, morcovul CONSTIPA!

No bine, m-am plictisit de scris, va dau articolele sa mai cititi si voi:
http://www.askdrsears.com/html/3/T032000.asp
http://www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetails.aspx?p=114&np=302&id=1487
si special ptr cei hraniti cu lp: http://kidshealth.org/parent/pregnancy_newborn/formulafeed/formulafeed_solids.html

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Diana eu am salvat toate paginile alea si am pus la fav toate postarile tale. Multumesc!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Diana - daca tot esti pe faza, poti sa-mi zici si mie ce sa fac pt. cistita? ca m-am trezit azi dimineata cu simptome specifice cistitei (senzatie deasa de urinat, usturime, disconfort local etc). deocamdata in afara de a pune perna electrica in locul respectiv, n-am facut altceva. pot sa iau ceva? sarumana
edit: alaptez, de asta sunt precauta cu eventualele medicamente.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
-daca atunci cand mamanca nu reuseste sa transporte alimentele spre partea posterioara a limbii ca sa le inghita ci mai degraba le scoate afara inseamna ca inca mai are reflexul de care am spus de a scoate alimentele din gura si mai puteti astepta

Tu spui ca la un moment dat ei pierd reflexul asta?Ca eu ma gandeam ca atunci cand incepi sa diversifici e firesc sa nu il aiba din moment ce nu stiu ce e aia mancare solida. Caci totusi laptele ramane principala hrana pana la un an.
Si am auzit numai de bbei care nu stiu sa inghita la inceput, chiar si la 6 luni. E posibil sa mai poti astepta in conditiile astea?
Daaa, vrem poze.

P.S: Mai e cineva care face botez in aprilie, ca mine? Parca Krelia? Maai, si eu mor de depresie in casa. Dar joi si vineri cand a fost super frumos afara nu ocoleam nametii si ocoleam nesimtitii care parcheaza pe trotuar si eram nevoita sa trec pe carosabil sa sa o iau pe stradutze ocolitoare.Sau ma feream de niste turturi ucigasi
Kreli si la noi sunt mormane de zapada pe strada si locuiesc destul de central. Oare citeste cineva cu raspundere civica petitiile alea online. Ca tare as pune una referitor la amendarea in cazul in care nu ne curatam trotuarul, strada, curtea....

Interesanta cartea aia de la Monis, timp sa gasesc sa o citesc.:((.
Aaa, fetele jos pa;aria ca gasiti timp pentru examene, masterate, doctorate.
Eu mi-am propus sa fac scoala de soferi acu' la 32 de ani dupa o incercare abandonata acum ceva vreme.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

lavi, eu am auzit una in direct, azi, la stiri (zi,, sunt cu stirile ...de la un politai...cica "o sa intocmim dosar penal pentru cele 4 picioare vatamate corporal"

ps. nici eu nu vreau diversificare mai devreme de 6 luni....hai 5..tinand cont ca dau numai lp...mai nou..

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Offf,multumesc Lili,tare as vrea sa-l vad ca nu se mai chinuie asa.Fata ta cat de des face treaba nr.2? El face la 3 zile,4 chiar,si numai san papa.

Si fi-mea la fel dar eu zic merci ca face si asa, ca primele 2 luni doar cu supozitor sau termometru reusea. Rabdare, ca-si revin ei
Citat:
citat din mesajul lui krelia

[purple][font=Comic Sans MS]Meeeeryyyy Chriiiiistttmaaaasss....hooo-hoooo-hoooo....
mai am putin si o iau razna cu zapada asta...nu mai pot..
lili, mda....l-as pune eu...dar numai sa vrea el...

Ha, ha, esti foarte tare, si eu tot ho ho ho i-am zis la sotz de dimineata. Si nici eu NU MAI POT! Vreau afara la plimbare cu carutz! Pun pariu ca la anul cind oi vrea s-o sui pe asta mica pe sanie n-o sa fie pic de zapada Si nici eu nu inteleg de ce nu pot sa dea un contract tot pe spaga si pe de 30 de ori mai mult decit face cum fac cu toate, unei firme care sa incarce zapada si s-o duca pe camp unde atunci cind se topeste sa polueze tot ce creste Coque Cind eram eu mica o aruncau in Dambovita dar nu era inca sistematizata...
Imi pare rau ca s-a facut printzesu cu moft la tzitzi, dar ai reusit sa-i dai 3 luni, asa ca tot e bine Si iarta-l pe Raru, ca e si el mic si nu stie ce ce bun
Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Neatza, dau fuga raportul:69.4. Dati cu porcul in mine...

Nu dam, ca ati avut botez si nu se pune... (zise ea incercind sa-si aranjeze ploile pt sapt viitoare )

Mergi la inceput

coque, dap..eu il fac in aprilie, pe 11...zilele astea vroiam sa merg sa semnez contractul...dar cred ca aman pana cand s-o incalzi...

io-s pusa pe scandal ..am facut 2 sesizari la primarie (a doua a fost cam "impertinenta"..cred..ca nu am primit raspuns...si am scris si la garda de mediu

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput