Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
coquelicot spune:
Na ca si eu traiesc printre voi si ma reproduc si abia acum am realizat ca pot adauga la FAV un mesaj:

| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Diana eu am salvat toate paginile alea si am pus la fav toate postarile tale. Multumesc! |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
laviniablaga spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui coquelicot Na ca si eu traiesc printre voi si ma reproduc si abia acum am realizat ca pot adauga la FAV un mesaj: ![]() ![]()
mami de bebe MATEI (10.11.2009) |

esti totala. te pup!Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
ma uit la rares...asa isi bate pasarelele atarnate la carut! are o ciuda pe ele!vrea sa le manance![]()
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
floricik spune:
pt toata lumea.
Am facut si noi ochi la ora 12...ca doar ne-am culcat la 6
Nici eu nu mai rezist cu vremea asta!! Vreau sa ies in parc cu carutul ...si mai vreau sa vina primavara aia...offf
Lili si eu la fel cred...ca la anul nu o sa fie asa zapada. In schimb anul asta au venit fulgusorii nostri cu muuuuulta zapada. Deci ei sunt de vina![]()
![]()
Lavi imi pare rau ca ati stat in frig azi-noapte![]()
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
laviniablaga spune:
Pe undeva, legat de zapada, e bine ca este, sa aiba pamantul apa, sa se faca legumele, sa nu fie seceta si sa se scumpeasca toate alea...dar cand stai sa te gandesti ca zapada rastoarna lumea cu susu`n jos...

Nicicum nu`i bine!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferu ia bagajele, le baga in portbagaj (si nu erau chiar putine). Papa astepta si nu se urca….
- Sfintia Ta, va rog sa poftiti.
- Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina…Lasa-ma de data asta tu, te rog.
- Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slijba.
- Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos… Soferu pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora. Soferu:
- Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia. Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, ding dong, ding dong.
Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata… Se intoarce la masina de politie. Ia statia.
- Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu…
- Care-i treaba, ba?
- Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
- Arde-l.
- Nu cred ca pot, e tare.
- Cine e ba, primaru?
- Nuu, mai important.
- Un guvernator, senator ceva?
- Sefu, e mai tare!
- Cine ba?
- Cred ca-i Dumenzeu ca Papa-i conduce masina

BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
RARES CRESTE
DianaR spune:
Ramonika, cistitele astea au bunul obicei de a trece de la sine cam in 3 zile.
Daca vrei sa procedezi ca la carte, fa un examen de urina cu urocultura si antibiograma, ca sa nu iei antibiotic daca nu e cazul. Probabil pana iti vine rezultatul iti trc si simptomele.
Pana atunci poti sa iei chestii din plante (gen Urinal) sau formule homeopate. Asa si sa bei multe lichide, si sa faci des pisu sa nu aibe vreme bacteriile sa se inmultesca si atunci organismul pur si simplu le spala din vezica.
PS ceva secretii vaginale nu sunt? De multe ori si vulvovaginitele se manifesta cum ai spus...
Coque, isi pierd reflexul asta de aruncat afara din gura treptat, de asta si ideea de a incepe dupa 5-6 luni. Am mai citit ca daca ii dai cu lingurita si scoate afara (scoate asa faca efort, in timp ce o rumega, deci e clar ceva involuntar, nu scuipat voluntar papa afara) poti incerca sa-i dai papa cu degetul tau
, ii e mai usor s-o suga de pe deget sau sa-i pui mancarea cat mai in spatele limbii cumva sa-l ajuti mai ales daca el e dornic sa manance si deschide gurita larg.
Pana la 6 luni nu e nici un bai daca astepti mai ales daca e alaptat la san.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
laviniablaga spune:
Intr-un tramvai, caldura, aglomeratie mare… O d-na, in picioare, tinandu-se de bara de sus.
Alaturi,un batran care nu mai suporta mirosul urat,de transpiratie, venind de sub bratul d-nei:
- Asculta cucoana, ce-i mirosul asta?!?
D-na:
- Este parfumul meu, pe care il folosesc zilnic.
Batranul:
- Si cum se numeste parfumul asta?
D-na:
- Alba ca Zapada si cei 7 pitici.
Batranul:
- Auzi cucoana, cauta bine in cutie, ca mie mi se pare ca unul din pitici e mort!!!!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
RARES CRESTE
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Ramonika, cistitele astea au bunul obicei de a trece de la sine cam in 3 zile. PS ceva secretii vaginale nu sunt? De multe ori si vulvovaginitele se manifesta cum ai spus... |
pai tocmai am incheiat acum vreo 5 zile un tratament (de la mine putere
. sambata seara am facut o baie nu destul de fierbinte cat mi-as fi dorit si a urmat si
deci zici sa iau Urinal?
lavi - super tari bancurile

Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
DianaR spune:
Ramonika, totusi nu ti-ar strica un examen de secretie (o lama) poate ca ai alta "gargarita" decat candida. (sunt bacterii care exista in mod normal ca si candida in vagin si din cand in cand prolifereaza si dau simptomatologie, cum ar fi de ex Haemophilus vaginalis). O alta varianta e ca dupa
mai ales acum dupa nastere poate sa-ti apara o iritatie locala a vulvei si deci si a orificiului exterior al uretrei si sa-ti dea simptomele astea fara sa fie infectie urinara sau vulvovaginita. So, nu lua nimic deocamdata, incearca sa te dai cu bepanthen si sa-ti faci spalaturi cu musetel si galbenele si daca nu observi nici o ameliorare se impune o urocultura si o vizita la ginecolog.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete