Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, tinand cont ca va tot aud de leagane, scoici si alte alea dispozitive de pui copilul pe un plan care nu mai e drept ca si salteaua..Eu nu am de nici unele din cele enumerate pe acolo, si obisnuiesc sa pun rechinasa in carut, dar vad ca se plictiseste foarte repede si acolo stand mereu la plan orizontal, nu vede mai nimic puiuta..
Cand putem trece sa ridicam spatarul la carut la prima treapta, aia care nu e cumva la 30grade??Ca sa nu afectam nici coloana la bebe..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutare...

laurairina... please, mai poti posta linkul cu rochitele....
mersi

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna si de la noi!!

Fetele harnice la citit ,Ionela ,Coque asteptam cu mare drag sa ne impartasiti si noua ideile interesante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Helau, helau!!

Nici nu stiu de unde sa incep..ieri Matei-Andrei a implinit 2 lunitze, iar duminica ne-a ajutat Doamne-Doamne si am avut un botez de vis, in ciuda ninsorii si a viscolului!!!
Revin, s-a trezit puiutzu.

Va kissulesc!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lalu_79 Si fetitzele mele au avut bubitze pe fatza si pe gat si neonatoloaga ne-a diagnosticat cu dermatita de contact (si mie mi-era frica de cea atopica). Uite asha aratau. Acum aproape le-a trecut. Am facut tratament cam o saptamana cu crema exomega de la aderma, apa termala de la avene si dermocare (in urma vizitei la dr), dupa ce incercasem singura pana atunci cu bepanthene, petrini, crema de galbenele fara nici o ameliorare.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, am si eu o intrebare, tinand cont ca va tot aud de leagane, scoici si alte alea dispozitive de pui copilul pe un plan care nu mai e drept ca si salteaua..Eu nu am de nici unele din cele enumerate pe acolo, si obisnuiesc sa pun rechinasa in carut, dar vad ca se plictiseste foarte repede si acolo stand mereu la plan orizontal, nu vede mai nimic puiuta..
Cand putem trece sa ridicam spatarul la carut la prima treapta, aia care nu e cumva la 30grade??Ca sa nu afectam nici coloana la bebe..

rechinas in pozici

EU, ca o mama denaturata ce sunt, il tin in carut la a doua treapta de inclinare, de la 2 luni jumate, si ii place tare, ca vede mai multe!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Ancutza, Dankutza va multumim mult de commenturi!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

salutare...

laurairina... please, mai poti posta linkul cu rochitele....
mersi

cum sa nu , uite aici..sper sa iti iasa ca mie mi-au iesit doar ochii
http://picasaweb.google.com/Ludi201011/rlbDn#
http://picasaweb.google.com/Ludi201011/VDD52008Sp# - astea sunt tricotate parca..
http://picasaweb.google.com/NIDIALEFFA/PRENDASPARABEBESYNINOS#
http://picasaweb.google.com/NIDIALEFFA/MISFAVORITOSDELAWEBBEBESYNINOS#
Sa te uiti pe acolo ca mai sunt albume cu poze si e posibil sa gasesti mai multe, asa am dat si eu de ele..intamplator

rechinas in pozici

Mergi la inceput

i-am dat liber o ora sotului sa mearga la tenis de masa!acum mai am timp si de forumit!!!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: l-ati tuns pe bebe?
Ca al meu s-a nascut cu ceva perisor pe cap Acum i-a crescut foarte mult, si nu doar ca nu mai sta nicicum decat in sus , cand se freaca cu manutele pe cap si pe la ochi, am observat deja ca o suvita de breton ii ajunge mai jos de sprancene, aproape in ochi

Mentionez din start ca nu ma-ntere obiceiuri si superstitii babesti, ce se mai comenteaza la radio shantz daca se tunde copchilu mai repede.
Vreau sa stiu daca i-ati tuns, si cum ati procedat, pt ca atatea emotii am...de zici ca-i fac freza pentru nunta Daca as chema frizerita, nu cred ca ar sta la ea Sa il tundem noi...mi-e cam teama...ca n-am mai exersat de cand aveam papusi Apoi, si daca ne luam cumva inima-n dinti sa trecem noi la operatiune, nu avem masina de tuns. Cu foarfeca nu stiu cum sa-l tund incat sa nu-l umplu tot de par, mai ales ca e non stop cu manutele in gurita
Mama imi spunea sa il tund cand doarme dar mi-e cam teama de rezultat

Mergi la inceput