Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Lumi_Richard spune:
Laurairina,eu ii vorbesc si cu limbaj `de bebelusi` cateodata,cand ma joc cu ea,si pe ea o amuza foarte tare!!! Este bebelus si o tratez ca atare.
Sunt de acord si cu ce-a spus Ionela,intr-o anumita masura,dar,totusi,cred ca trebuie sa-i si stimulam.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lili_a spune:
Buna dimineata mai pe la prinz ![]()
Fetele cu bebei matinali, mi-e si rusine sa va zic ce-a facut fi-mea azi noapte - s-a culcat la 12 si am trezit-o eu la 8 sa manince, a mai dormit pina la 9.30, a stat treaza pina la 12, a halit si de la 12.30 doarme din nou![]()
Ionelamaria si eu vreau mura-n gura ce sintetizezi tu din carticica, suna foarte interesant si sint de acord cu tine,mai ales ca eu am fost un copil care a avut parte de ambele feluri de tratament- adica ai mei ma lasau in pace in ritmul meu (erau si vremurile in care copiii se jucau mult in fata blocului si studiam si gize, rame etc, ne cataram in pomi, experimenentam gusturi) dar au avut si o perioada in care au descoperit ca am memorie buna si invatasem sa citesc si tin minte o calatorie cu trenul in care stateam ca maimutica de la circ si recitam in fata calatorilor o poezie interminabila...
floricik da reply la mesajul meu si copiaza asta la semnatura daca vrei www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">poze Ema
Va doresc o zi frumoasa, ma duc la stapina mea
ca ma cheama
floricik spune:
Neata![]()
Ramonika, Laurairina daca fulgusorii vostri se trezesc pe la 6-7 , Ema atunci se culca.
S-a trezit la 12, a halit si acum mai doarme o tura.
Am scris aseara ca i-am luat leagan...ghiciti unde a dormit de dimineata??
In leagan, of course.
Lili, Monis , multumesc de ajutor.
Acu' am si eu poze la semnatura...![]()
Ionelamaria , nu plictisesti deloc. Este chiar ff interesant.Asteptam sinteza.![]()
Lumi , tare frumoase sunt asteptarile astea asa pe ultima suta. Cand eram studenta, sotul pleca vara la mama lui in Italia. Ce frumos era cand venea inapoi acasa. ![]()
Apropo de soacra...o astept sa soseasca de la aeroport.
O sa-mi faca paste. 
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
Ramonika spune:
ionela - daca ai timp si chef, mai scrie ce gasesti prin carti, ca eu nu prea pot citi carti pe PC.
cat despre Mihnea, poate e genul care se uita la frumusetea interioara, nu la cea exterioara ...
asa ca o sa fie dublu castigat ginerica, ca Ruxi o sa fie si frumoasa si desteapta...
![]()
floricik - deci noi stam bine, s-ar putea si mai rau, e bine de retinut... ![]()
Lumi - si a mea zice in general "agu", dar mai scoate si alte silabe. si tot asa, dimineata cand ma vede rade cu gura pana la urechi si "vorbeste" la greu, iar mie-mi pica ochii in gura de somn...
cand ziceai ca pleci? si cand vii inapoi?
poate facem o intalneala a iesencelor cu bebeii prin Copou mai pe la vara...
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Lumi_Richard spune:
Floricik,frumos e cand vine,dar tare urat e cand pleaca si raman singura....
Oricum,in momentul in care va fi aici,toata asteptarea va fi doar o amintire.
Ramonika,noi mai stam in Romania,trebuie sa vad care e situatia cu suflul sistolic intai,apoi vom lua o decizie referitor la plecare. De Paste cred ca vom fi aici. Eu sper sa se mai incalzeasca din martie,ador primavara si o astept mai mult decat orice alt anotimp! Si sper ca va fi destul de frumos sa iesim si sa ne si vedem....in Copou ar fi super,poate chiar in gradina botanica,mai departe de masini!
Dupa ce plecam,nu stiu exact cand mai venim in Romania,dar va fi de cel putin 2 ori pe an!
Oricum,eu stau intre Moldova si Hala Centrala,si la plimbare mergem pe Stefan cel Mare,de obicei...daca aveti vreo data acelasi `itinerar`,puteti sa-mi dati un semn!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lylyana.ion spune:
vrem si noi afaraaaaaa 
mna ziua...
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Ramonika spune:
Lumi - noi in Podu Ros, insa nu prea am iesit cu frigurile astea... decat prin cartier pt. scurt timp.
daca s-o mai incalzi, mai lungim traseul, poate ajungem si prin zona ta. mai vorbim oricum pana atunci mai e ceva. de-abia astept si eu sa vina o data primavara... 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
laurairina13 spune:
Lumi, Ramonik vreau si eu la Iesi
...
..ca tare imi mai e dor de Pod Rosu, de plimbarile pe malu Bahluiului (ala puturos rau vara..
), si drumul de la Pod Rosu la Mitropolie e frumos tare mai ales cand s-o mai incalzi..ce sa mai zic de Gradina Botanica.............................
Doamne ce nostalgii ma apuca de prin anii de studentie...
Stiu
..o sa imi ziceti sa vin..dar la cat de prost stam cu banii, nici la ai mei nu cred ca ajung in vara asta( ca tre sa incepem sa facem cat de cat apartamentul..sa putem sa ne mutam in el).
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici
coquelicot spune:
Neatza si de la noi. Va spun de pe acum ca va las din seara asta apa plata, cafia si de-ale gurii de post sau fara, dietetice sau nu pentru ca maine trecem si noi de la nou-nascut la sugar.![]()
Acum, ca tot s-au animat spiritele, in cartea de la Monis, desi nu am parcurs mult, sunt observatii de bun simt, intuitive, cum spunea si draga noastra mama ZEN. Ce este un pic out of order este faptul ca autoarea este de acord cu pedeapsa dar face distinctie intre cea buna si cea rea. Asadar pedeapsa este buna pentru o educatie EFICIENTA.
Ei, eu cand aud de asta, mor: WTF, eficienta in ce sens? pentru parinti adica un copil care nu prea spune nimic, nu prea cere, nu prea se impune sau eficient pentru societate - pe sistemul sa dam tarii oameni destoinici.
In primul rand, educatia trebuie sa ii fie eficienta 'beneficiarului', adica viitourlui adult, sa il ajute sa nu fie nesigur, inhibat, frustrat, timorat, nesustinut, neapreciat.
Cam atat din ce am, citit pana acum...
Alinutza24, referitor la vaccinul BCG eu cred ca si alor nostri bebei li s-a administrat vaccin expirat. Dar daca aflu mi-e ca ma stresez si mai tare. Pai as avea curaj sa mai fac unul? Daca sunt reactii si mai rele?
Eu am scris la Ministerul sanatatii, trimitand codul din carnetul de vaccinuri si precizand ca am dreptul la aceasta informatie, sunt curioasa daca primesc raspuns dar parca nici nu as vrea, ca asa cum ma stiu, o sa pun problema si in cap...
Aaa, si as putea sa mai sun la Filantropia, sunt curioasa ce zic neonatoloagele de acolo.![]()
Pup si eu fara exceptie
mami de bebe MATEI (10.11.2009)