Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
cristinica09 spune:
GABITZA, si Eduard al meu rade la 2 luni si aproape o saptamana cand ii vorbesc si daca ma joc cu manutele lui.Nu rade cu zgomot dar e cu gura pana la urechi si-mi arata dintii lui lipsa...
Incearca si tu cu manutele...![]()

floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Acum,intrebare intrebatoare: tu ce faci,dupa ce ai tinut fata aia ascunsa in burtica atat de mult,si cu pozele esti zgarcita??? Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 |
Nu nu...nu-s zgarcita. Am album pe webshots...ca pe nov.dec nu mi-am mai gasit albumul
Uite asta e
http://www.webshots.com/user/floricik0805
Trebuie sa-l pun la semnatura dar nu stiu
pup fetele frumoase.

Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
floricik spune:
Mamaaa ce-i place Emei in leagan 
A scapat mami de leganat
Monis, Ancutza noroc ca ati scris voi cate kg de tort ati avut la 30 de persoane. Cam atati invitati o sa avem si noi si chiar nu stiam cat tort sa iau. Fac calcule sa vad cat ne costa.![]()
Raluci ce ti-ai facut la par ? Poze? 
Gabitza si Ema rade . Adevarul este ca o amuza mai mult mobila noastra decat eu sau tati.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
Lumi_Richard spune:
Finally!!!
Floricik,e o dulceata! Imi place mult in aia de la baita cum se uita la tati si in cea in care doarme imprastiata prin patut,cu manuta printre gratii!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui floricik Monis, Ancutza noroc ca ati scris voi cate kg de tort ati avut la 30 de persoane. Cam atati invitati o sa avem si noi si chiar nu stiam cat tort sa iau. Fac calcule sa vad cat ne costa. Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
Floricik noi am cheltuit in total 230 ron pe un tort de 4 kg si tot 4 kg de prajituri (nu stiu cat a fost tortul separat, probabil putin mai mult de jumate avand in vedere ca a avut si un ornament bebelus si trandafiri )

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
Nu nu...nu-s zgarcita. Am album pe webshots...ca pe nov.dec nu mi-am mai gasit albumul Uite asta e http://www.webshots.com/user/floricik0805 Trebuie sa-l pun la semnatura dar nu stiu pup fetele frumoase. ![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Floricik?locked=true#

cu tortul a fost simplu: m-am uitat la cea mai mare prajitura din vitrina, mi-au spus ca are 110 gr, asa ca am luat 130 de gr de om. daca te intereseaza zona: cofetaria Claus de langa primaria sect 1 (cca 40 lei / kg). multi invitati si-au notat numele tortului ca le-a placut extrem de tare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
larisel spune:
E prima data cand scriu la 'scutece' si nu stiu cand o voi face din nou. In primul rand vreau sa va felicit pe toate fericite mamici pt cea mai mare realizare a noastra a tuturor: copilul/copiii nostri. Multa sanatate voua si bb-cilor si mult mult noroc sa aibe in viatza!
Despre noi ... Maine implinim 2 lunitze/9 saptamani, avem 4kg Alena si 3.6kg Natalia (la 8 saptamani)...sa vedem maine cat am mai crescut. In general suntem cumintzele dar mai avem si bazdaci din cand in cand. Colicii se pare ca ne-au ocolit pana acum (Doamne-ajuta) iar de papat papam mixt (nu se satura cu cate un san si le dau frecvent si lapte praf). Daca doriti sa ne vedeti ... poftiti la albumul de la semnatura.
Vreau sa va si rog ceva. Noi urmeaza sa facem vaccinul de 2 luni si din lipsa de timp nu pot citi in urma ce s-a discutat pe acest subiect. Voi ati facut vaccinul gratuit sau ati cumparat unul optzional? L-a facut cineva pe cel antimeningita separat? Ce efecte secundare ati avut?
Sper sa va mai vizitez cand am timp... deshi nu prea mai am ...
Va
pe toate fara excepztie si pe fulgushori de asemenea!
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
krelia spune:
raluci, ce slujbe frumoase sunt la catolici...
....sunt convinsa ca veti avea un botez foarte frumos!
.....eu am asa....un crush
..pt catolici...poate si din cauza ca am catolici in familie si stiu cum e....desi eu sunt ortodoxa...si asa mi-as fi dorit sa ma casatoresc catolic...cu toate ca si slijba mea ortodoxa de casatorie....a fost frumoasa....totusi, nu se compara ![]()
(deci, abia astept povestea botezului
) 
cristina, eu am observat ca de ceva timp (cred ca o saptamana si un pic) Rares zambeste constient..in sensul ca ii zambesc si imi zambeste inapoi....
am mai spus si o repet...toate perioadele actiunilor astea ale copiilor nostri ar trebui sa le comasam intr-o medie...pentru ca unii o fac mai devreme, altii mai tarziu...deci..nu cred ca putem generaliza si spune ca fix la 2 luni isi tine capul, fix la 3 luni zambeste, fix la 4 luni se intoarce singur de pe burta pe spate, fix la 6 luni sta-n fund......s.am.d.....
parerea mea este ca, daca tu simti ca e un zambet constient..nu trebuie sa compari cu zambetul nici unui alt copil...ci doar sa te bucuri ca ai 2 copii precoce ![]()
ideea e sa nu ne panicam sau sa ne intristam daca bebeii nostri nu fac ceva...asa cum scrie la carte...repet...parerea mea
.....si de fapt, ca sa fiu si mai clara....tot ce spun...toate parerile pe care mi le exprim (referitor la bebe)...au fost, sunt si vor fi exclusiv din intamplari si experiente proprii. Si uneori asta este si motivul pentru care prefer sa nu ma bag aiurea in discutii...sau sa raspund la intrebari la care nu am raspuns, pt simplul fapt ca nu m-am confruntat cu situatia respectiva.
(ca sa fiu bine inteleasa si sa nu risc a-mi lua rosii...nu fac referire la nimeni si nimic .....doar am simtit nevoia sa va spun asta, tonul meu fiind unul cald...nicidecum certaret, reprosabil sau acid...da?
)
si acum, noapte buna......ne citim maine....poate povestim ce ne-a lasat Mosu' sub brad ![]()
![]()
la fete si fulgusori!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
floricik spune:
Monis eu abia acum am observat ce link mi-ai dat tu
. Credeam ca e de la webshotu' meu
E clar...dupa 2 nopti nedormite s-a dus si neuronul ala singuratic.
La linkul dat de tine nu e nimic... Oricum nu conteaza. O sa pun poze la semnatura. 

Lumi , multumim de complimente.

Ancutza merci pt detalii.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
monis5 spune:
| citat din mesajul lui floricik Monis eu abia acum am observat ce link mi-ai dat tu E clar...dupa 2 nopti nedormite s-a dus si neuronul ala singuratic. La linkul dat de tine nu e nimic... Oricum nu conteaza. O sa pun poze la semnatura. ![]() ![]() Lumi , multumim de complimente. ![]() Ancutza merci pt detalii. ![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
daca te loghezi cu userul comun (nov.dec2009), acolo e albumul tau pe care nu-l gasesti
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.