Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Tarziu in ceas de noapte urez si eu "la multi ani" fulgusorilor sarbatoriti azi si "sa va traiasca micutii crestini" mamicilor ce in acest w-e ati avut botezul.
Si noi ne pregatim de botez si incercam sa vad ce am facut si ce sfaturi ne da Monis, concluzia stam bine . Cand am facut rezervarea la biserica eram numai noi pe lista( Sf. Stelian- Udriste) acum sunt curioasa daca au mai aparut. Si eu vreau sa tin cat pot copilul in restaurant, insa nu stiu cum voi rezolva problema ptr.ca se va fuma.Mai am si stresul cu hainutele, nasa nu a vrut sa zic nimic de hainutele cumparate, sper sa fie ok. Tortul nostru va avea 4,5 kg. la 29 adulti si cativa copii, sper sa ajunga.
Am rasfoit si eu albumele si chiar avem fulgusori frumosiiiiiii, frumosi. Sa ne traiasca.
Acum ma bag la somn.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Uitati ce am gasit in peregrinarile mele pe net.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81119

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza_24

Fetele imi cer scuze ca intervin cu un alt subiect fata de cel despre care discutati voi,dar a-ti mai auzit vreo ceva despre vaccinurile acelea expirate care li s-au administrat bebelusilor in maternitati?printesa mea.. http://picasaweb.google.com/lh/photo/lITKx8Kq-4w9yGULIiiSjA?feat=directlink

mamica de printesa MARIA

alinutza, ai o printesa superba!!!!!

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sunt foarte emotionata,nici sa dorm nu pot! Maine ajunge Richard,nu ne-am mai vazut de o luna si o saptamana
Si Annabelle a papat bine,a ras si vorbit toata ziua,zici ca simte si ea ca vine tati!

Andre,voi cum stati,ati terminat pregatirile? Mai aveti doar 5 zile,si plecati acasa! Cred ca esti foarte emotionata...sa te gandesti la mine cand vei sta pe terasa,cu tati,la un `amaro`,uitandu-va la comoara voastra

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimi!!!

Raport: noapte nashpa- Raresh a adormit greu pe la 2 jumate cu urlete la activ. Nu stiu ce Dumnezeu a avut!Abia am reusit sa il linistesc tinandu-l in brate.

Monis, te felicit pentru micul crestin, si imi pare rau ca simti faptul ca lipseste comunicarea pe forum. Eu in ultimele doua zile am tot incercat sa stau de vorba cu voi, insa foarte putine ati fost logate, si sincer, desi am suferit de logoree, m-am cam plictisit sa vb de una singura - cu mici exceptii ca au mai postat cateva fete. Dar cu siguranta, vor reveni si celelalte si totul va fi ca inainte. Inteleg perfect faptul ca prioritatea numarul 1 a fiecareia dintre noi e copilul, si probabil ca timpul mamicilor noastre de a "forumi" s-a diminuat considerabil!

Eu ofer pentru toata lumea si o astept si pe Diana cu apa plata!

Ancutza, vazut pozele de la chef. Sabinutza a fost superba, la fel ca si voi!

ZI buna tuturor!

PS: Salutari Clujului, in mod special....

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Sunt foarte emotionata,nici sa dorm nu pot! Maine ajunge Richard,nu ne-am mai vazut de o luna si o saptamana
Si Annabelle a papat bine,a ras si vorbit toata ziua,zici ca simte si ea ca vine tati!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Ma bucur tare mult pentru tine si Annabelle, sunt sigura ca reintalnirea cu tati va fi foarte frumoasa!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Larisel BINE AI VENIT LA SCUTECE!!!!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI DE AZI!
3 LUNITE
Elisabeth de Katyuscha21
Nicholas James de LauraGarner

2 LUNITE
Katya Natalia si Sofia Alena de Larisel
Cezara Maria de Dankutza

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata si de la noi

Lavi, buna tare cafeaua,multu . Sper sa ma lase printesa sa o beau cu voi....vad ca deja maraie. Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Felicitari micutilor proaspat crestinati si parintilor lor!!!

Elisabeth,Nicolas,Katya,Sofia si Cezara!!!

Larisel, eu am optat pt Infanrix hexa...l-am facut vineri...gogoasa e de atunci maraita, iritata si are un somn mai agitat.A avut si un scutec cu un miros ciudat, dar nu m-am impacientat prea tare pt ca a fost singurul.Nu a facut febra si nici nu a durut-o piciorusul, l-a miscat fara probleme.Azi sper sa fie mai bine.

De cand am fost la medicul de familie (care e si pediatru) a dat ipohondria in mine. Ar fi trebuit sa vina acasa, dar nu a mai putut si am mers noi la cabinet...era racita... purta masca, si-a dezinfectat mainile inainte de a consulta pitica, dar tot stau cu stres ca abia am iesit din raceala .Acum, dimineata, parca e mai fornaita mititica...sper ca e mai mult imaginatia mea.

Bilantul la 2 luni si-o saptamana: 57 cm si 4800 g.Hmmmmm....mi-a spus ca e ok greutatea, fiind un copil alaptat exclusiv si f activ.Bineinteles ca nu ma pot opri sa nu ma gandesc ca ar fi trebuit sa ia mai mult in greutate si cum tot m-a apucat ipohondria, ma stresez putin.
Mai nasol e ca mi-a zis ca ar avea dermatita atopica.Cred ca de aici a plecat stresul meu...Ce-i drept, are niste bubite rosii pe fata de cateva saptamani...au mai trecut, au aparut altele...neonatoloaga mi-a spus sa dau cu apa termala si apoi cu vit A, sa nu-mi fac probleme ca vor trece.Pediatra in 3 secunde a spus ca e dermatita si mi-a dat reteta sa cumpar fucidin....Ca sa pun corticoizi pe fata fetei imi trebuie mai mult decat o parere, asa ca prefer sa mai astept, o sa o dau cu ceai de pelin si cu Avene pediatril si daca nu trece ma duc la dermatolog.Desi am mult mai multa incredere in neonatoloaga decat in med de fam, nu pot sa nu ma stresez...daca e dermatita? Ooof, sunt o catastrofa...

Diana, parca in pozele voastre am vazut ca si Teo are niste bubite pe fata...le tratezi cu ceva?

Mergi la inceput