Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

COQUELICOT si eu tot in aprilie o sa am botezul pentru ca pana in post nu as fi avut timp destul pentru pregatiri.Am cautat restaurante pana azi si nu am gasit liber nimic,sambata.
Nu mai vorbesc de tinuta ca sunt intr-o dilema totala...imi trebuie ceva ieftin si dragut...poate stiti voi unde sa caut prin Bucuresti.

la noi a fost 100 de lei de persoana, doar mancarea. o sa pun si pozele canva zilele urmatoare si daca te intereseaza locul, imi dai PM

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Flavours, nici eu nu am facut deocamdata nimic...ma rog, am fost sa vad locatia.....si s vorbim de meniu (care va fi bufet suedez , l-am stabilit de printzip....si a ramas ca mergem sa dam avansul. As vrea sa ajung si la biserica.....eu ma gandeam sa incep undeva pe la ora 12 slujba si apoi 2 - la restaurant. Tinand cont ca petrecrea e duminica...ma gandesc ca sunt ok orele...
Dupa ce stabilesc si la biserica.....cred ca incep sa lansez invitatiile

Ancutza, Lumi...frumoase poze

alinutza....si eu ma intrebam zilele astea aceeasi chestie....si chiar ma gandeam daca nu i-o fi facut si copilului meu injectie cu vaccin expirat....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

P.S: Mai e cineva care face botez in aprilie, ca mine? Parca Krelia
mami de bebe MATEI (10.11.2009)

si noi tot in aprilie, mai exact in ziua de Paste

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monis, Simina, Ancutza, sa va traiasca micutii crestini! Am vazut si poze cu printesele proaspat crestinate!

Monis, am gasit inele pe ebay, acu ma chinui sa-mi comand dar astept sa-mi vina sotul sa-mi dea datele sa pot plati...

La noi la botez a fost fain pot spune, nasa nu s-a stresat deloc de frigul din biserica si a fost brici, doar invitatii s-au stresat, maica-mea si mamica finutului meu au scos amandoua un Hiii cand a bagat-o in apa. Pe aici prin zona asta poti alege o biserica/preot care sa nu-ti faca botezul cu scufundare, doar ii uda un picut pe cap. Asa am facut la primii doi, si asa am botezat si noi pe finutul nostru, dar de data asta a insistat nasa ptr scufundare si ptr manastirea Bogrog. Mai fusese un botez chiar inainte dar au schimbat apa cu alta proaspata si calda.
Cheful la noi a fost la un loc de joaca, unde n-am avut treaba cu cei 16 copii care au alergat de zor in zona lor si noi in zona noastra am putut sta linistiti. Mancarea a fost bufet suedez cu platouri reci, si mancare calda de la o firma de catering, f buna si ok ca pret. Tortul de la o cofetarie, ei l-au adus direct acolo. Bauturi am adus noi aproape tot. Nu stiu cat va intereseaza asta de fapt, noi avem multi prieteni care au 1-2 copii la randul lorpe care obisnuiesc sa-i ia dupa ei la chefuri, am fost nevoiti sa alegem solutia asta.

Monis, hai spune ce ai mai citit prin cartea aia (eu puturoasa de mine am o lene cand trebuie sa citesc carti de psihologia copilului, nu ar trebui, stiu dar ce sa fac ). Bai baga aici cate o idee, un rezumat ceva, please!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Multumesc fetelor de urari

Diana, si voua sa va traiasca
Spor la sling-uit . O sa pun idei, cand o sa apuc, momentan n-am mai citit de cateva zile... o sa incerc sa spicuiesc cate ceva. Pana atunci multu pentru info legat de diversificare. Eu sper sa ne apuce 6 luni pana atunci, dar moemntan sunt suparata ca nu i-a trecut lui Santiago problema de la burtica. Incerc sa am rabdare si sa nu ma apuce spaimele, de aceea nu citesc inca pe net pe la simptome etc
pup de noapte buna

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna fetelor!
Felicitari piticutilor crestinati - Teo,Maya, Iulian si Sabinutza
Simina pe tine deja te-am felicitat pt poze, Ancutza ai o fulgushoara superba, cum sta ea cuminte in piciorutze
Monisule io cred ca mie imi scapa ceva - am pus gherutza constiincioasa pe cartea de la tine si am gasit doar o pagina despre perioada 3-6 luni. Continua mai incolo? (intreba ea timp )
ma duc sa hranesc tigrishoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

multumim de urari, pt ca e seara va ofer o cana de ceai, lapte, cereale un fruct , remus inca se chinuie cu burta, atata se screme, si are momente cand fontanela este lasata nu stiu ce sa mai zic, sapt asta mergem pe la dr sa vedem ce si cum

felicitari pt pruncii botezati, sa va traiasca sa fie sanatosi sa va umple casa si sufletul numai de bucurii

ne-am facut si noi datoria de cetateni civilizati dand zapada, ajutand oamenii impotmoliti pe ulita

azi desi a fost ziua lui bb mami s-a rasfatat la coafor, tare bine mai e

Diana - multumim pt sfaturile legate de diversificare, si eu imi doresc sa incep la 6 luni, medicul de familie mi-a dat deja sa incep la 3 luni cu suc de portocale

simina, ancutza - foarte frumoase pozele, pupam mamicile si fulgii

asteptam poze si de la restul proaspetilor crestini

monis si noi am fost un blitz in plus dar santiago era asa de gingas ca nu puteam sa nu facem poze , multumim de ponturi, sunt tare utile, poate mai vin si alte fete cu asa ceva

mi se pare tare aiurea botezatul asta cu 5 copii odata, si se incaseaza aceeasi suma (mare) de la toti. acesta este unul din motivele pt care tare ma bucur ca sotul este catolic si vom boteza copilul la catolici

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutare,

raportez cantar nasol...63kg , so.. un mare porc mistret
acum, ca sa fiu indulgenta cu mine, e posibil ca asta sa fi fost greutatea mea reala si acum 2 saptamani, dar pt ca pana azi, cand mi-am luat un cantar nou, digital, aveam in dotare unul mai vechi , care arata mereu alta greutate, in functie de locul unde era pozitionat... am facut eu asa o medie si am raportat-o ca greutate de start...

la 2 luni si o saptamana este prea devreme pt un copil sa rada constient?... pt ca Eva rade mereu cand vorbesc cu ea si mai ales cand o gadil pe barbitza si ma joc si cu falcutzele ei... Dragos rade cand vorbesc cu el, dar nu mereu, uneori il vad ca rade...el stie de ce... si inca nu i-am descoperit un "buton" de ras si lui

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dana n, Floricik, Miany, Doris, Krelia,va multumim foarte frumos pt complimente!

Dana n,cum ati ramas fara diagnostic? Si nu faci nimic? Macar incearca sa-i ridici patutul,sa stea ridicat la 30 de grade si dupa ce papa,incearca sa-l tii la verticala(in brate,bineinteles) cam o ora. Davidutul si varsa?

Floricik,imi pare rau pt laptele tau
Acum,intrebare intrebatoare: tu ce faci,dupa ce ai tinut fata aia ascunsa in burtica atat de mult,si cu pozele esti zgarcita???

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lavi, Lylyana, Monis, Laurairina, Ancutza, Miany(si David), va multumim pt comentariile la pozici!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput