Pepenasi de iulie-august 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

INTREBARE LA CE VARSTA SE FACE VARILRIX-UL SI DACA ARE EFECTE SECUNDARE MAJORE SAU E CA SI LA CELELALTE VACCINURI ??
Vreau sa il faca si pe asta , de fapt este cumparat este in frigider,o sa vorbesc cu doctorita sa vad cand vine sa o intepe.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Uite ca acum am vazut ca si BOTI a venit cu lamuriri
Atata as mentiona, ca eu din fire nu sunt fan acrobatii de-astea, cu pus gluten sau altele, si deci aleg calea scurta si simpla

DARA - pai parerea mea este ca nu ti-ar strica niste consiliere de specialitate.

La noi, din pacate, exista mentalitatea asta ca daca te duci la psiholog esti dus cu capu', sau ca e scump si nu se merita, sau ca... sau ca... Si ajunge lumea la ideea ca daca citeste o carte despre self control e de ajuns, dar nu e deloc de ajuns. Cheia terapiei este tocmai aceea de a avea pe cineva alaturi, iar familia nu este intotdeauna la inaltimea jobului, oricat si-ar dori, caz in care un terapeut priceput ar face toti banii, cu efecte clar pozitive pe termen lung.

Ariadna Tare, tare rau imi pare sa aud. Domnul sa o odihneasca in pace!

Moni - asteptam poze cu mobila noua!

Dyanira - pai bat bine un ou si adaug faina cat sa iasa ca o pasta curgatoare, putin mai groasa decat cea de clatite. Pun smacul intr-o punguta, tai putin coltisorul si "storc" smacul in supa. Deci smacul trebuie sa fie nitel consistent cat sa nu curga tot, ca prostu', de o data, in supa, ci sa il impingi tu cu punga. Da' nici batos sa nu fie, ca iti ies pietroaie. Hai ca te-am ametit. www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22569/turnatei-pentru-supa/" target="_blank">Uite aici cam cum arata, cu mentiunea ca eu ii torn direct in supa, sunt mai buni. Din 2 oua ies cam multi, as zice eu, mai ales daca ouale sunt mari... Eu folosesc metoda asta de vreo 10 ani, iar taitei din foaie nu stiu daca am facut de 2-3 ori in tot acest timp...

Diseara facem prajitura Kinder Pingui, sa imi tineti pumnii sa vedem ce o sa iasa....

Acum ma duc sa abordez marele munte de rufe care asteapta la calcat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumim, fetelor

Boti, si noi avem o colectie impresionanta de filmulete, Aida e fun Pisicile Aristocrate, Bambi, Doamna si vagabontul, 101 Dalamtieni si in primul rand filmulete cu ea insasi, astea ii plac cel mai mult . Ai putea lua un hard disk extern, ca sa nu te mai chinui cu dvd-uri. Noi ne-am cumparat recent unul de 300G, a costat vre-o 3 milioane parca, dar exista si mai mici si mai ieftine. Oricum, e muult mai practit decat sa tot scrii dvd-uri, e si foarte micutz. Noi il folosim pentru pastrat pozele pe el.

Anka, succes cu prajitura, sa ne spui cum a fost

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DARA, eu i-am facut lui Luca Varilrixul acum o luna, cand avea 1 an jumate fara vreo 10 zile. Se face de la 9 luni incolo. Nu a avut absolut niciun efect secundar, nici tu febra, nici tu bubite, nimic nimic, a fost chiar primul vaccin de la care n-a avut nicio reactie negativa(ca noi pe cele obligatorii le-am facut cele gratuite si de la alea mereu facea febra).

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 24+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mada de Irl, ce veste cumplita. Nimic nu va mai fi la fel nici pt sotul ei si nici pt voi, cei care ati indragit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mada condoleante .Te imbratisez cu drag.

Parca nici nu-mi mai vine sa scriu despre noi,dar si eu sunt cam necajita.L-am sunat pe unchiul sotului,care e pediatru,dar nu prea-mi place sa recurg la sfaturile lui,ca e cam de moda veche.Mi-a spus sa-i dau vreo 2 zile Peritol,de 3X2ml/zi.Pana la urma cred ca dau o fuga la farmacie si ii cumpar,ca s-a mai inrosit,si mi-e tare mila de ea.Dr ei azi a fost de dimineata,maine plecam la mama...of...oare de ce nu am dus-o de dimineata la dr?Poate pentru ca trebuie s-o port cu vreo 2 autobuze si mi-e cumva groaza?

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mona imi pare rau sa aud despre copilaria ta, dar acum ai familia ta ai doi copii frumosi si asta e tot ce conteaza, sa fiti voi sanatosi.
Eu ce am invatat din propria copilarie e ca nu am sa le cer la fete ceva anume sa ajunga in viata sau sa realizeze, le voi incuraja,le voi ghida, le voi sprijini, sa isi termine o scoala, o facultate daca doresc, sa isi aleaga o meserie care sa le faca lor placere si nu am sa le pun standarde trebuie sa fii asa si sa faci asa, pt ca fiecare e diferit si fiecare aspira la ceva diferit, nu avem toti acelasi vis al fericirii. Si of course sa fie oameni ca asta e imp, oricati bani ai avea si etc, nu asta te face om.
Tecky sper ca a decurs ok prima zi la job.
Anna zic ca sunt mai agitati ca si Ari la varsta asta se trezea f devreme dim, se tot trezea si ptlapte mai ceva ca atunci cand era bebe uneori, nu noapte de noapte da era o noapte ok doua trei aiurea, Ami dupa faza cu bolile a dormit bine doua nopti,acuma se tot frasuie plange bea lapte cu tona cate 3 bibe chiar 4, nu complet le cere bea din ele cat are ea chef si gata.Si apoi iar mai doarme bine o noapte si apuc sa mai odihnesc si o ia de la capat. Parerea mea e ca daca nu are ceva anume ce o doare si e activa si happy si sanatoasa in rest, nu ar trebui sa iti faci griji eu as incerca sa o invat ca ea trebuie sa doarma singuirca in camera ei, eu si la Ami ma scol de nspe mii de ori merg la ea ma ocup ii dau lpate etc si merg inapoi la mine in camera, daca tot plange o las oleaca sa vad ce si cum, mai merg la ea daca nu e de la pampers si nu vrea nici lapte sau apa ii dau cu niste gel la gingii la masele, plec iar si uneori mai protesteaza ea da adoarme la loc, nu pt mult timp, da la noi niciodata cu noi nu au dormit mai bine, din contra daca am stat acolo aveau chef de vb de jucat de orice numai de somn nu.
Na rabdare si tutun ca trece, dar eu la voi zic ca e imp ca ea sa inteleaga ca tu nu dormi cu ea ci ea trebui sa doarma singura, nu inseamna ca trebuie sa o lasi sa planga de numa singurica, ci mergi o asiguri ca esti acolo si ca daca are nevoie vii la ea, dar cam atata. Trece si perioada asta ei sunt plini de frustrari ca inca nu se pot exprima cum trebuie nu pot sa isi explice dorintele, trec prin tot felul de emotii si nu prea stiu ei cum sa le gestioneze, plus dintisori si multe chestii care se intampla in jurul lor. Dar o sa vina si vremuri mai bune.
Dara normal ca ramai marcata, eu ca si Anka zic psiholog, e cea mai buna solutie si eu trebuie sa merg ca am destule sechele care vrea sa le dau de cap sa pot sa stau impacata sa vb cu un specialist ca face o mare diferentza.
Boti e f imp sa inveti copilul sa se descurce, aici de ex ei se bazeaza ca statul le rezolva pb totul vine pe o tava si cand vad straini care vin aici fara sa stie limba studiaza muncesc si devin mai buni ca ei, ii apuca nebuneala. Da ei in loc sa faca si ei se plang ca nu ii ajuta statul mai mult. Ei si adulti fiind merg in concediu si le fura careva actele sau bagajele gata fug la consulat sai ajute, Doamne Feri sa ramana undeva stranded ca mor de foame linistiti, nu se descurca ca nu is invatati.
Si noi suntem fani mickey mouse clubhouse is f educative si imi place ca ii intreaba si pe copii ce culoare pe ce drum trebuie mers etc. E f fain.
Dara sarcina usoara finutei si felicitari ca o sa fiti nasi. E tare frumos si emotionant.[fo]
Mada condoleante! E f greu in momente din astea, multa putere sotului si familiei.
Anka super ideea cu turnateii, am sa incerc si eu.
Didi da e f bun ala extern si noi am renuntat la cduri ca deja aveam prea multe si punem pe ala. Eu fac colectie cu dvdurile cu disney gen cele care le-ai insirat tu, eus big fan disney.
La noi a inceput sa fulguiasca iar. Unde este primavara??? Ca tare departe pare.


_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La noi s-au asezat fix 20 de cm de zapada noua, pe masuratelea. Cat face cu totul, cu aia veche, nu stiu.
Partea nasoala e ca imi fac, de vreo 30 de minute, o strategie de iesit din casa, si nu ajung la nici o concluzie. Si nu vreau decat sa ies sa iau o paine de la magazinul de mai incolo.
Cu fetele nu pot sa ies, pentru ca nu pot sa ies cu carutul.
Cu Erika in brate si cu Eliza de mana, alunecand pe gheata, nu mi se pare un film ok. Era sa cad cam naspa cum vreo 2 zile, mi-a ajuns...
Cu sania iar nu pot sa ies ca avem de traversat strada spre magazin, zapada e in lateral de vreo 60 cm, Eliza abia merge, si in afara de cea noua si alba, aia de dinainte e un fel de jeg noroios si inghetat. Peste asta ar trebui sa trec cu Erika in brate, sania intr-o mana, si Eliza atarnata de mine.
As putea sa le las in casa, dar nici filmul asta nu imi suna prea bine.

Maine, scenariul e si mai naspa. Am de ajuns la ora 6 tocmai prin sectorul 6, as face o ora cel putin, cu mijloacele. Barbatu-miu nu ar ajunge acasa pana sa plec eu, si nici el nu e motorizat, deci depinde de mijloacele in comun.
Daca iau maine fetele cu mine, as putea sa ma intalnesc cu el pe undeva pe la mijloc, in sectorul 1. Eventual sa vina el inapoi cu ele acasa. Dar unde am eu de ajuns e pe o strada secundara, si deja ma gandesc ca va fi seara si mi-e frica sa nu ma intalnesc cu caini.
Si sa zic ca nu vine el acasa, ci ma duce pe mine pana acolo, dupa care vine cu fetele inapoi, cu tramvaiul si cu autobuzul.
Dar eu cum ma intorc apoi singura, ca va fi intuneric.
Parca la taxi n-as da niste sute de mii.

Zau ca nu stiu cum voi proceda...

Cum sa nu iti fie drag sa traiesti in tara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, si Aida e foarte agitata noaptea in ultimul timp. Ea s-a dezobisnuit sa bea lapte noaptea de vre-o 2 luni, bea doar seara chiar inainte sa se culce si mai bea dimineata cand se trezeste, dar in timpul noptii nu. Chiar si asa tot are multe nopti (adica majoritatea) in care se trezeste aproape din ora in ora nervoasa, ori vrea o jucarie anume, ori vrea apa, ori suzeta, ori pur si simplu sa ne trezim si noi . Deci cum spunea si Mada, o fi acum o perioada mai agitata la varsta asta.
Partea proasta e ca devine din ce in ce mai nervoasa si agitata daca e obosita, deci e un cerc vicios: doarme putin noaptea, a doua zi e numai nervi si agitatie, noaptea urmatoare iar e agitata si doarme putin si tot asa.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, intr-adevar nasoala situatie, daca nu mai ai pe cineva sa te ajute e crima si pedeapsa sa iesi cu 2 copii dupa tine afara. Adica eu singura numai cu Aida si nu indraznesc sa ma duc la magazin, daramite daca asi avea 2 si pe nametii astia

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput