Scoli inchise in zece judete si în Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pe bulevardul meu au roit efectiv ieri toata ziua si azi noapte utilajele de dezapezire, mergeau cate 3 unul in spatele celuilalt la distanta de cativa metri si distantati pe latimea strazii si tot nu se vedea mare lucru la jumatate de ora dupa ce treceau. A viscolit infiorator , acum treceau si curatau, peste o ora zapada era iar in mijlocul strazii.
Deci de muncit, au muncit dar fara prea mare spor.

Pe trotoare insa era si este inca jale, nu poti merge si aici nu putem da vina pe ei. Pana nu se opreste din viscolit va fi greu.
Ieri am vazut si ceva ce nu mai observasem de multi ani, oameni iesiti sa faca alee in fata blocurilor.Am iesit si noi insa in dimineata asta desi se merge parca mai usor, viscolul a acoperit jumatate din munca prestata ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cum mai e acum in bucuresti? mai viscoleste? vreo sansa sa se inchida si maine scolile?
( da Doamnee )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

cum mai e acum in bucuresti? mai viscoleste? vreo sansa sa se inchida si maine scolile?
( da Doamnee )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

S-a oprit momentan viscolul. Ninge inca maruntel insa.
La ora 17.00 vor anunta decizia pentru maine.

Mergi la inceput

Prescolarii si elevii claselor I-VIII raman si marti acasa, din cauza conditiilor meteo, a decis, luni, Inspectoratul Scolar Bucuresti. Cursurile in Capitala si in alte 11 judete au fost suspendate si luni, din acelasi motiv. Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, a precizat, pentru Mediafax, ca parintii care doresc sa isi duca totusi copiii la gradinita, neavand cu cine sa ii lase acasa, pot face acest lucru.

Si in judetele Calarasi si Teleorman, cursurile la clasele I-VIII vor fi suspendate marti, iar in judetul Galati, cursurile au fost suspendate, marti si miercuri, atat in scoli, cat si in licee, potrivit Antena 3.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput