Scoli inchise in zece judete si în Bucuresti
Scolile din Bucuresti in pericol de a fi inchise din cauza viscolului
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va propune primului ministru si Ministerului Educatiei inchiderea scolilor din Bucuresti pentru o perioada de trei zile.
Anuntul a fost facut duminica dimineata de la comandamentul de iarna.
Cu aceasta ocazie Oprescu a solicitat ajutorul Brigazii Rutiere pentru a ajuta la deblocarea soselelor si a asigura un trafic normal pentru cei care se intorc din week-end.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885703/Viscolul-inchide-scolile-in-Capitala/
Raspunsuri
Alizee spune:
Eu cred ca este o masura rezonabila, tinand cont de nameti si viscol.
Chiar daca nu dadea dispozitia aceasta, eu tot imi tineam copilul acasa. Doar nu plecam cu ea prin muntii de zapada si vantul rece de la ora 8 dimineata.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Qamar spune:
Scoala Americana va fi inchisa maine
oricum nu puteam ajunge, nu a iesit nicio masina din cartier azi iar masina tatalui Biei e abandonata in camp..
Your heart is my piñata..
kay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe ...iar masina tatalui Biei e abandonata in camp.. Your heart is my piñata.. |
Unde, unde?
Sabina spune:
eu sper sa se inchida si marti, ca sa avem mai mult curaj sa spunem invatatoarei ca noi mai ramanem la munte:D (hotarare luata de joi, de altfel:D)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Qamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kay
Unde, unde? ![]() |
vrei latitudine & longitudine?
oricum pana la ora asta e ascunsa bine sub nameti
Your heart is my piñata..
Lali spune:
E super iarna in Bucuresti. Nu am mai vazut asa ceva de cand am venit noi aici din 2002 !
Noi trebuie sa il ducem maine pe pitic la gradi
ca am delegatie straina la serviciu ( ce pacat ca aeroporturile din Buc sunt deschise !). Noroc ca e deschisa gradinita noastra si e la doua strazi. Sper insa sa putem scoate masina din curte dimineata.
MihaelaV spune:
Lali, daca masina e pe strada laterala aveti slabe sanse s-o scoateti pe strazile principale. Azi la noi pe strada a ramas in zapada un 4x4
danat spune:
Dar de ce nu au iesit aia cu curatatul strazilor? Iar i-a prins nepregatiti iarna???
ca daca nici iarna asta nu a nins in Bucuresti....ei ce spun la stiri? M-am uitat si eu pe webcamuri si am vazut totul alb, nu prea parea curatat. Stiu ca au contracte lunare de milioane de Euro. Macar din rusine fata de oameni ca le iau banii sa fi iesit
Cata indolenta!!!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
Natasa spune:
E viscol si ninge cum nu a mai nins de 20 de ani... Strazile mari sint ok, pe aleaa mai mici au intrat cu pluguri, pe alea dintre blocuri nu au cum sa intre pentru ca-s masini parcate unele peste altele. Nu mi se pare ca si-au batut joc, tramvaiele, autobuzele circula, acum nu putem fi absurzi...