Scoli inchise in zece judete si în Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danat Dar de ce nu au iesit aia cu curatatul strazilor? Iar i-a prins nepregatiti iarna??? ca daca nici iarna asta nu a nins in Bucuresti....ei ce spun la stiri? M-am uitat si eu pe webcamuri si am vazut totul alb, nu prea parea curatat. Stiu ca au contracte lunare de milioane de Euro. Macar din rusine fata de oameni ca le iau banii sa fi iesit Cata indolenta!!! |
Cata ignoranta!!!
Cand viscolul iti acopera totul in cateva zeci de minute "deszapezitul" este munca in zadar.
Si cam cate utilaje crezi tu ca ti-ar trebui ca sa mentii la negru cele peste cinci mii de strazi din Bucuresti pe durata unui viscol? Zi si tu un numar. O mie? Cinci mii? Zece mii?
Si cum sa se faca deszapezirea strazilor. Sa vanture zapada peste masinile parcate pe strazi si trotuare (una din marile belele ale Bucurestiului)? Astfel ca maine sa urle toti proprietarii de masini ca s-a facut aiurea deszapezirea.
Mai ganditi-va inainte de-a improsca noroi in niste oameni care muncesc in ger in timp ce noi tastam la caldurica.
danat spune:
Draga Capcaunule
cred ca tu esti unul dintre contribuabilii ai caror bani se duc si pe acest tip de servicii. Ca atare, nu imi explic cum tu, din postura de platitor, le iei apararea celor care stau zile intregi cu utilajele in garaje cand Bucurestiul este uscat, fiind totusi platiti, iar atunci cand e necesara o interventie cu adevarat in forta, hai sa ii intelegem, ca e greu in frig si ninsoare.
Daca viscolul acopera totul in cateva minute, hai sa nu mai deszapezim, sa vedem pina unde ajunge zapada, sau cum?
Ar trebui sa umble pe strazi ca furnicutele, bineinteles.
Ín lumea asta, peste tot, exista oameni care muncesc in conditii grele (caldura sau frig extrem, distante mari fata de orice loc populat, etc). Nu ii trimitem noi sa faca acele meserii, ci asta e conjuctura, asta au avut la indemana, asta au ales, pentru asta sunt platiti. Asta e jobul lor!
Nu cred ca vom invata, noi romanii, vreodata sa cerem servicii pe masura banilor platiti. Din pacate...
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
grati.ela spune:
in zona Brancoveanu pe Oltenitei toata ziua au roit masinile de dezapezit.
cat despre scoala fata mea spera sa se prelungeasca vacanta pana joi!!!
Anka74 spune:
Au umblat ca furnicutele..stati linistiti! Noi am mers pana aproape de Titu, ne-am dus si ne-am intors fara probleme, in conditii de iarna si viscol, dar nu am fost nevoiti sa oprim din cauza asta...erau portiuni in care, din cauza viscolului , abia mai zareai soseaua! Ne-am intalnit cu multe masini de desapezire, oamenii isi faceu treaba.
cat despre stradutele dintre blocuri...asta e, cu masini parcate si pe stanga si pe dreapta...numai lopata ne poate ajuta! Ca deh, iarna nu-i ca vara!
Lasa ca se incalzeste si ne plangem de canicula!
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui danat stau zile intregi cu utilajele in garaje cand Bucurestiul este uscat, fiind totusi platiti |
Doar utilajele stau zile intregi in garaje cand Bucurestiul este uscat. Soferii lor insa au de condus altele: masini de curatenie, stropitori, camioane, buldozere, excavatoare, masini de turnat asfalt, compresoare. Sau tu credeai ca in bucuresti sunt zeci de mii de soferi la adp, cate 2-3 pentru fiecare utilaj?
| Nu cred ca vom invata, noi romanii, vreodata sa cerem servicii pe masura banilor platiti. Din pacate... |
Dar daca erai in www.guardian.co.uk/world/2010/feb/07/snowmageddon-blizzards-washington-philadelphia-baltimore" target="_blank">US, www.washingtontimes.com/news/2009/feb/03/london-paralyzed-by-snow/" target="_blank">UK, D, tot asa de infuriata erai?
Poate ca romanii ar trebui sa se intrebe mai intai ce fac EI pentru societate, si abia apoi sa ceara acesteia socoteala ... (ma insel eu oare sau societatea nu este compusa din aceiasi romani?)
karligutza spune:
total de acord cu capcaunul... ce facem NOI pentru societate?
ma uitam si eu astazi cu calm
de pe balcon cum in spatele blocului la mine mai iesea cate un cetatean sa-si deszapezeasca masina... in spatele blocului e straduta destul de lata, e si cu acces de camioane/tiruri pentru un depozit destul de mare, asa incat masinile sunt parcate perpedicular pe sensul de mers; bun, primii cetateni harnici nevoie mare, la prima ora, si-au curatat masinile si spatiile de langa ele, strict cat sa se poata invarti in jurul lor; mai tarziu, alt cetatean si-a eliberat "la lopata" pana a dat de "negrul asfaltului" si bucatica de strada din fata masinii lui... in timp ce un altul, un idiot, ca altfel nu pot sa-i zic, nici macar cu o matura n-a dat zapada din jurul masinii, a intrat pana la genunchi in zapada, a deschis portiera si a "plecat" cu masina!
pana in banda de circulatie, unde "carnind" la stanga a ramas pe loc BLOCAT, patina mereu... si dai si lupta, si dai si lupta, si nimic; s-a dat jos de vreo 5-6 ori, a tras cu piciorul zapada din fata/spatele rotilor, si iar, si iar, si nimic! vecinu' cu lopata isi curata frumos, civilizat in continuare portiunea de STRADA din dreptul masinii lui... (ce era daca ieseau toti cu lopatelele sa elibereze cate 3-4 metri patrati de caciula din straduta care le e acces spre locul de parcare... avand in vedere ca la niciuna din cele 3 runde de ninsori din aceasta iarna n-a trecut vreo masina de deszapezit pe aici; 50-100 metri de strada de deszapezit chiar ca putea sa fie un exercitiu sportiv si placut si util daca se puneau 10-20 de barbati din cele 5 scari de la bloc; dar stam prost cu organizarea in Romania si mai ales cu spiritul "de comitet"); ce sa zic, parca ma uitam la teatru; cei doi aveau 2 locuri de parcare distanta intre ei... si nici unul nu-l aborda pe celalalt!
nici asta blocat cu un "te rog frumos ajuta-ma si pe mine" (dupa parerea mea nici nu merita ajutat, atata timp cat se credea el mare CAL PUTERE sa iasa din nameti fara ca sa se deszapezeasca nitelus.. ca si un caine se scutura nene de zapada daca-l ninge
) si nici cel cu lopata n-a zis "hai ca ma duc sa-l imping, sau sa-i dau lopata sa isi faca omul loc de iesit"...
da, cam asta a fost... gesturile de facere de bine uneori mai sunt si inutile cand vezi de fapt ca pe celalalt il doare gura sa ceara ajutor, cred eu, DIN FUDULIE! insa chiar si asa, pana la urma e bine sa dai o mana de ajutor oricui simti ca are nevoie de ea! (bineinteles intrebata-confirmata fiind nevoia asta, nu doar "sa te afli in treaba" ca asa cum mai zice Badea pe la emisiuni ca poti sa te trezesti plesnit peste ochi daca "ajuti" neintrebat!).
noapte buna! si frumoasa! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
editez sa spun ce am uitat.. cetateanul idiot a lasat pana la urma masina in zapada, in locul de parcare.. a reusit sa o dea inapoi pe locul de parcare, tot singur! cum? a avut noroc de Skoda Octavia lui si de un picior pe care si l-a folosit pentru deszapezire! 
polux spune:
Offf offf topic
Karligutza mi-a sarit in ochi numele printesei tale...si am dat clic pe nume. Si tare mi-a fost mirarea sa vad ca printesa ta Adela e nascuta in aceeasi zi (nu si an) cu printesa mea tot Adela, adica 13 iulie. Pup dulce.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
karligutza spune:
| citat din mesajul lui polux Offf offf topic Karligutza mi-a sarit in ochi numele printesei tale...si am dat clic pe nume. Si tare mi-a fost mirarea sa vad ca printesa ta Adela e nascuta in aceeasi zi (nu si an) cu printesa mea tot Adela, adica 13 iulie. Pup dulce. Liliana Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4 |
interesant!
hihi... sa iti traiasca si tie Adeluta! si pardon,
)mai vb. daca doresti in PM-uri.. scuzati-ma si pe mine pentru off-topic!

karligutza
sunt mamica Adelutei
danat spune:
Capcaunule relax, ai o tensiune in postari care iese la suprafata oricat ai vrea tu sa pari de detasat. Ai cumva actiuni la o astfel de societate comerciala?![]()
Daca ai fi citit mai atent si necrispat, ai fi sesizat ca am facut referire la societatile private care au contract cu primariile de sector si care incaseaza sume mari si cand e uscat, cum bine stim toti. Nu m-am referit la SOCIETATEA romaneasca in nici un caz. Nu ma astept sa faca pt mine societatea ceva, no way
.
Oricum, tatal meu care are peste 70 de ani, a iesit la lopata de cateva ori in iarna asta, si aseara imi spunea ca azi dimineata va iesi din nou; este printre foarte putinii din bloc care fac asta.
Poate ar trebui sa te gandesti de cateva ori inainte de a apostrofa si pune la colt persoane despre care habar nu ai mare lucru. Eu nu mi-am permis sa ma iau de nimeni de pe aici si sa ii fac morala constructiva. Ai cumva vreun statut aparte?
Cat despre societatile care se ocupa de deszapezire, bravo lor ca s-au agitat cand este necesar, asta e NORMAL sa fi facut. Nu trebuie sa li se ridice statuie pt asta.
O zi buna tuturor!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
Tisina spune:
Eu am asistat la o secventa si mai amuzanta (tot cu vedere spre spatele blocului) apropos de ce zicea karligutza. Noi stam intr-un bloc din ala lung si arcuit, gen "melc", iar aleea din spatele lui se infunda. Asa ca sunt doar masini parcate pe langa spatiile verzi, si putin loc printe ele cat sa intre masina de gunoi. Niste vasnici vecini, s-au apucat sa isi deszapezeasca masinile dand zapada cu lopata IN MIJLOCUL DRUMULUI in loc sa o dea pe spatiul verde care le era la aceeasi distanta in sens invers.
Si uite asa, na-ti-o tie, da-mi-o mie, noi cu drag muncim!

Cata indolenta!!!