Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
beluistef spune:
Alinutza te inteleg prin ce treci ca si eu am avut probleme cu hormonii acestia...nu am
datorita ca mi-a tot fost rau si aveam dureri de burta mereu...nu am avut interdictie...dar tot asa ca si tine numai asta visam si sincer imi dadeam seama ca lipsa asta nu este buna, iar cand am fost la medic ultima oara mi-a zis ca nu este nici o problema....insa...sa nu facem acrobatii...
...si uite asa...i-am mai potolit un pic![]()
Elena,
18+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Alina2005 spune:
Hop si eu in delfinariu! Imi era dor de voi 
Vad ca se vorbeste de
, nici la noi lucrurile nu stau prea bine, eu astept sa imi treaca candidoza si apoi incepem si noi lucrul.
Voiam sa va spun ca azi, stand la masa, am simtit in burtica ca o bataie (zici ca imi batea inima acolo), cateva secunde, apoi s-a oprit. Era bebe? Ce ziceti?
Alina,
17+
Spiridush
beluistef spune:
Alina draga, se prea poate sa fi fost bebe deja ar trebui sa-si faca simtita prezenta si la propriu. Urmareste zilele astea si vezi daca mai simti ceva, in special cand stai relaxata in pat...si daca da....atunci felicitari
incepi sa-l simti pe bebe.
Elena,
18+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
adrianaBuc spune:
la capitolul iubire stau tare prost. AL meu barbat s-a insurat cu munca, de luni pana duminica. Rar mai avem momente intime. E adevarat ca acum 2 week-enduri am cam facut-o lata, dar e mult prea rar pentru nevoiele mele actuale
Spre sa treaca si perioada asta cu multa munca si sa revenim la ale noastre.
Bebica al meu e mult mai energic cand stau la birou decat atunci cand stau in pat. Cred ca ii place mai mult cand munceste mami.
18+
Vine bebe! 
Alina2005 spune:
Elenus, tocmai, ca mie mi se pare ca atunci cand stau relaxata, nu-l simt deloc, numai cand ma ridic si stau in picioare ori sunt asezata. Dar azi am simtit chiar bine niste batai. Chiar ca dau cu piciorusele bebeii astia. Sper sa fi fost el, eu sunt cam ingrijorata ca mai ajung la control abia pe 3 martie, la morfologie si pana atunci stau cu grija. Macar sa il simt si sa stiu ca e bine.
Pupici!
Alina,
17+
Spiridush
Cris2010 spune:
VA
! Ma pregatesc sa plec spre casa. M-a enervat azi forumul, se incarca foarte greu
.
Pe maine
Cris
17+ cu 
Alina2005 spune:
Adriana, se pare ca bebeii nostri se aseamana, lor le place mai mult agitatia decat relaxarea. Sper sa nu fie agitati si dupa ce vor iesi la lumina ![]()
Alina,
17+
Spiridush
Dragaica spune:
Neata si de la noi 3
, vad ca vorbiti den sex, credeam ca-s numai eu hormonizata si cu vise erotice
, eu as sari pe sot non-stop dar ne-am abtinut macar pana cresc bebeii ai mari, nu as vrea sa risc nimic.
O sa merge miercuri la control, dupa cum puteti vedea la semnatura am implinit deja 12 saptamani 
, o sa-l intrebam pe nenea doctorul daca avem voie.
Cat despre greutate a luat 2 kg, am 59 kg, nu cred ca trebuie sa va speriati, unele avem oasele mai grele, depinde de structura fiecareia.
V-am vazut eu in poze, toate sunteti subtirle si frumoase 
In tara aveti zapada cu duiumul iar aici incepe vineri olimpiada de iarna si nu au astia zapada, cara saracii cu elicopterele si camioanele zapada de o saptamana.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
12+
Alina2005 spune:
Ohooo pai de ce nu spuneti? ca si noi avem de daaaat...abia asteptam sa mai scapam de ea. Felicitari pentru 12+! 
Alina,
17+
Spiridush
deveghe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 Hop si eu in delfinariu! Imi era dor de voi ![]() Vad ca se vorbeste de , nici la noi lucrurile nu stau prea bine, eu astept sa imi treaca candidoza si apoi incepem si noi lucrul. Voiam sa va spun ca azi, stand la masa, am simtit in burtica ca o bataie (zici ca imi batea inima acolo), cateva secunde, apoi s-a oprit. Era bebe? Ce ziceti? Alina, 17+Spiridush |
Alina, era bebe cu siguranta. Si mie imi seamna aceste prime semne cu niste batai ale pulsului. Minunat! Unic!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
13+