Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
beluistef spune:
Tina draga nu sunt suparata...ce te face sa crezi asta ??? Poate ca nu am mai postat des cum faceam, insa va citesc la fiecare max. 30 min, dar acum chiar nu am ce sa mai raportez, iar la faza cu tigarile nu stiu ce sa zic pentru ca NU AM FUMAT NICIODATA...nici macar nu le cunosc gustul si nici nu am de gand sa ma apuc vreodata.
Eu am probleme cu ametelile din cauza tensiunii si asa ca am inceput sa dau pe gat zilnic cate o cescutza de cafei, slaba, cu lapte si vad ca nu mai am chiar asa ametelile alea.
Iar la capitolele Kg...iar nu sunt pe aceeasi unda cu voi...cred ca am luat cele mai putine kg dintre toate...cam 1.5-max. 2 in aproape 19 sapt.
Si capitolele cine crezi ca le schimba ... hm....![]()
![]()
...eu...de aici..rezulta ca sunt alaturi de voi....
Elena,
18+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Aaaa.... si raportez
ca am
si noi dupa o luuuuuunga perioada ... si m-am pricopsit cu o febra musculara de toata frumusetea 
...si nu am facut " acrobatii "
...dar la cum ma simt zici ca am rupt patul
.
Voi cum mai stati la capitolul asta ??? Devine tot mai greu sa
cu burtica, mai ales daca si sotul are burta
, va dati seama...ne "batem" in burti 
Elena,
18+ cu 
& Beatrice ( 02.06.2003)
crissy77 spune:
beluistef,
zici... noi deocamdata avem interdictie, si la Elise am avut pana prin s 29 din cauza placentei pozitionata f aproape de col, dar dupa s 29 cui i-a mai ars de
.
Am fost la dr. Mi-a dat concediu 2 sapt cu cod 01
, adica 75%. Of, si asa de luna asta luam cu 200 ron mai putin, conform noilor grile de salarizare... acum si cu concediu... sper sa ne ramana bani de paine. Nah, sanatosi sa fim. By the way, sacul gestational nu mai arata ca o stafida, citez "arata aproape normal"
. Mi-a redus doza de utrogestan si no spa de la 3 la 2 cp![]()
Ia uitati ce am gasit:
http://www.cnas.ro/?id=96
Cristina
11 s
&
Elise-Stefania
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalina Despre mincare si kg P.S Maya ,te admir. ![]() Va pup si pe curind. Catalina 11+ |
Si la noi e la fel
. A pus pe el 3 kg si are pofte de ma sperie si pe mine. Eu sunt mic copil pe langa el. Dar a zis ca vrea sa tine post si ca slabeste el...Cris
17+ cu 
tanti spune:
Multumesc fetelor
Racusor bea multe lichide si citrice, daca nu sari de 38 nu este considerata febra
Andrei 11.02.2006 si
18+
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Aaaa.... si raportez si noi dupa o luuuuuunga perioada ... si m-am pricopsit cu o febra musculara de toata frumusetea ![]() .Voi cum mai stati la capitolul asta ??? Devine tot mai greu sa cu burtica, mai ales daca si sotul are burta ![]() *************************************************** Elena, 18+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Noi suntem cei mai tari. Am reusit si noi sa
, eu cu burtica, sotul cu doua fisuri pe coloana
. Am spus ca nu suntem sanatosi la cap, sotul zice ca tot e un fel de fizioterapie (ca tot a inceput sa faca)Dupa... a fost la control si e totul ok. Am zis sa mai stam cuminti, macar pana termina fizioterapia
Cris
17+ cu 
tina_80 spune:
Dar nu intrerup elevitul de capul meu. Acum 3 saptamani cand am fost la dr s-a uitat pe analizele mele si mi-a recomandat o capsula la 2 zile. In cazul in care am o pofta nebuna de mancare "daca iti vine sa mananci si pietrele de pe strada" ...le opresti!
Stiu! Aveti si voi dreptate dar tot nu stiu ce sa fac.....
Va multumesc pt sfaturi!
tina
16+
Cris2010 spune:
Fetelor, eu am constatat inca ceva neplacut. De vreo 3 zile nu mai pot sa manac o portie normala la o masa. Ma simt atat de umflata la burtica de simt ca o sa explodez.
Ieri de exemplu, la cina, pe la ora 18.30, deci nu foarte tarziu, am mancat o bucatica de friptura cu doi cartofi la cuptor, o portie de salata si o bucatica mica de placinta. La sfarsit abia mai respiram. Cred ca o sa trec la portii foarte mici si foarte dese
. Voua vi s-a intamplat asa ceva???
Cris
17+ cu 
bumblebee spune:
Mai burtici, cand vad orice legat de
, imi vine s-o iau pe aratura.. numai asta visez, nici nu pot sa vad vreo secventa mai sensuala ca mi se urca toti hormonii in cap. Din pacate avem interdictie, dar miercuri merg la gine, si daca o rog frumos frumos, poate ne da voie, macar o bucatica, nu de alta, dar se vindeca locul si numai la asta ma gandesc
.
Alina
14+
gargarita
beluistef spune:
Tina daca si doctora ti-a zis ca le poti intrerupe in cazul in care " iti vine sa mananci si pietrele dupa strada" nu cred ca este nici o problema in contextul in care mie medicul mi-a zis sa le iau numai pana imi revine pofta de mancare, apoi sa le opresc.
Cris probabil di din cauza fierii ti se intampla sa te balonezi asa, acum in sarcina lucreaza si mai greu decat inainte...este solicitata mai mult si nu mai da randament. Incearca metoda....putin si des...si vezi ce rezultate ai atunci. Si ati fost tari ( tu cu sotul tau) la partea cu
...fiecare cu "greutatea" lui, tu cu burtica, iar el cu coloana...
Elena,
18+ cu 
& Beatrice ( 02.06.2003)

11+