Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

deveghe, tocmai ce am vb cu o prietena care trebuie sa nasca in aprox 2 sapt si mi-a zis ca de fapt bebe sughite cand simtim asa. Am google-it si am citit ca se simte exact cum am simtit eu. Sa citesti si tu, nu pun linkul ca se poate considera reclama.
Intr-adevar, e minunat. Te

Alina, 17+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Alina, stiu. Sunt doua feluri de semnale. unele care sunt foarte ritmate, scurte, 5-6 batai poate, care sunt sughituri, si altele care sunt ceva mai profunde si nu sunt asa rapide ca sughitul (nu stiu cum sa spun exact) care sunt primele miscari perceptibile. Oricum sunt foarte amuzante si duioase!

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna ziua,n-am mai intrat de ceva timp si deja s-au schimbat2capitolebravo
la subiectul sex stau prost dar asta din cauza mea,avem unda verde dar pur si simplu nu am pofta
la kg,pana akm am pus3kg si de fumat mai fumez cam4tigari la servici cu colegii,la cafea dimi,dupa ce servim masa,la o barfa si una pe la plecare,depinde de zii,nu e nr.stas dar de lasat nu pot pt ca sunt agitata si cica nu face bine la bebe
saptamana viitoare pe16 vreau sa fac triplu test si asta fara sa-i spun dr.meu,am o neliniste si vreau sa fac acest test.al meu dr.nu este de acord cu aceste teste pt ca nu sunt exacte si el da numai testul torch si amnio,care nu este cazul meuasa ca il fac pe furis caci policlinici sunt 100 in craiova
bebe am inceput sa-l simt dar foarte slab,pur si simplu mi se intareste burtika in dreapta sau stanga,dar de preferinta dreapta si apoi un mik zvacsi asta mai mult cand stau la birou,seara este foarte linistit in pat,cred ca doarme
va tzuc pe toate,sarcina usoara in continuare si sa citesc numai de bine

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am revenit..

am fost la doctorul de bebelusi :) colul arata bine, placenta nu a mai vazut-o (cred ca asta inseamna ca s-a ridicat)....mi-a dat voie sa merg la masaj macar, yuppii!! ca eu am cam avut interdictie la miscare pana acum :(( de nu am intrebat, desi

pe bebelusul acrobatic nu l-am vazut, dar il vedem pe 25 la eco morfologica...inca un piculetz :) si vedem si ce tip de carut avem...

mi-a zis ca pot sa iau antibioticul prescris pentru raceala...poate asa scap de tusea asta nenorocita si de raceala...ca nu le mai suport

si a ras de mine ca ma plangeam ca m-am ingrasat 1 kg desi nu am mancat....decat jumate de kg de miere

mi-a zis sa iau in continuare magbe B6...asta ii lipsea la burtica mea de se intarea si aveam contractii..acum suntem mai bine :) si pentru ca e molicica burtica il simt si eu pe bebelas :)

v-am pupacit!!! saptamana asta stau de acum la caldurica...in concediu medical!

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, eu as vrea, pe la 6-7 luni asa sa fac o sedinta foto la un studio, cu burtica.Imi plac de mor astfel de poze si sa-mi ramina amintire asa ceva.Stiti in Bucuresti un astfel de studio,dar care sa nu ia pielea de pe tine cu pretul.
Aici va dau un link superb : http://www.linnealenkus.com/pregnancy1.html
Va pup.
Carmen, cred ca stie mai multe

Catalina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Aaaa.... si raportez ca am si noi dupa o luuuuuunga perioada ... si m-am pricopsit cu o febra musculara de toata frumusetea ...si nu am facut " acrobatii "...dar la cum ma simt zici ca am rupt patul .

Voi cum mai stati la capitolul asta ??? Devine tot mai greu sa cu burtica, mai ales daca si sotul are burta , va dati seama...ne "batem" in burti

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

elena, inrebam si eu pe aci pe undeva despre asta...e clar ca nu mai e ca inainte...ba pic de oboseala seara si n-am chef, ba ma doare cate ceva...asa ca mai rarut...asta e...trece si perioada asta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Dar nu intrerup elevitul de capul meu. Acum 3 saptamani cand am fost la dr s-a uitat pe analizele mele si mi-a recomandat o capsula la 2 zile. In cazul in care am o pofta nebuna de mancare "daca iti vine sa mananci si pietrele de pe strada" ...le opresti!
Stiu! Aveti si voi dreptate dar tot nu stiu ce sa fac.....

Va multumesc pt sfaturi!

tina 16+

tina, eu am luat elevit sarcina trecuta pe toata durata ei...am pus cam 16 kile...deci rezonabil..dupa 6 luni de la nastere eram ca inainte..

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, eu am constatat inca ceva neplacut. De vreo 3 zile nu mai pot sa manac o portie normala la o masa. Ma simt atat de umflata la burtica de simt ca o sa explodez.
Ieri de exemplu, la cina, pe la ora 18.30, deci nu foarte tarziu, am mancat o bucatica de friptura cu doi cartofi la cuptor, o portie de salata si o bucatica mica de placinta. La sfarsit abia mai respiram. Cred ca o sa trec la portii foarte mici si foarte dese. Voua vi s-a intamplat asa ceva???

Cris 17+ cu

eu demult nu mai pot manca portii intregi...desi mi-e o foame de lup, cand ajung sa mananc ma satur repede cu te miri ce...deci mai putin si mai des...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

fetelor sunt tare incantata! Am gasit sa cumpar on-line extensii pentru pantaloni. Asta pentru ca pe mine intra toti pantalonii, mai putin pe burtica. Se numesc Belly Belt si asa scap de cumparat pantaloni. yupii!

18+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Hop si eu in delfinariu! Imi era dor de voi
Vad ca se vorbeste de , nici la noi lucrurile nu stau prea bine, eu astept sa imi treaca candidoza si apoi incepem si noi lucrul.
Voiam sa va spun ca azi, stand la masa, am simtit in burtica ca o bataie (zici ca imi batea inima acolo), cateva secunde, apoi s-a oprit. Era bebe? Ce ziceti?

Alina, 17+

Spiridush

tot ce e posibil..e ca un falfait..ca o atingere usoara de cateva secunde...

apropo de asta, al meu misca toata ziulica...si dimi si la amiaza si seara...azi cand stateam intinsa in pat si ma uitam la burtica am vazut chiar cum s-a ridicat putin burtica in locul in care a lovit... alt fotbalist in familie...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput