Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, nici in mine nu inra mancarea cu nemiluita, dezavantajul e ca eu zic ca o sa incep sa mananc toata ziua.

Eu am asa niste banuieli ca bb misca, dar nu simt in fiecare seara, cand o sa fie constante o sa-mi dau seama daca e el sau imaginatia mea .

Alina 14+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

va pupacesc, fetele
iar am ramas in urma cu cititul (in week-end am avut treburi si n-am mai intrat pe forum), ati fost tare harnicute.

intreba cineva cu cateva pagini in urma ce mai trebuie pentru program de 6 ore. eu am acum program de 6 ore si nu mi-a trebuit decat o adeverinta de la ginecolog (pe net am gasit ca cica e buna si de la medicul de familie) in care scria ca am sarcina cu risc obstretical crescut si se recomanda program de lucru 6 ore.
aceasta adeverinta am dus-o la resurse umane (a fost chiar adeverinta in baza careia am anuntat si ca sunt insarcinata), ei anunta intr-adevar medicul de medicina muncii iar acesta n-a putut decat sa fie de acord si atat.
sa nu confundati programul de 6 ore cu concediul de risc maternal de exemplu care intr-adevar trebuie chiar aprobat de medicul de medicina muncii: primesti acest concediu nu pentru ca ai tu sau bebe probleme de sanatate ci pentru ca la locul de munca nu sunt conditii pentru o femeie insarcinata si nu pot sa te aloce pe alt job (de exemplu toata lumea cara saci de cartofi...)

cristina 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

si acum despre contractii din nou...am fost azi la medic si am intrebat daca ar fi bine sa iau magne b6 pe langa no spa si utrogestan pe care le iau deja si a zis ca magne nu influenteaza contractiile dar daca eu vreau sa iau n-am decat ca rau nu-mi face.

eu vreau sa iau totusi si am rugamintea la fetele care iau sa-mi zica si mie cate pe zi.

saru'mana

si am schimbat si semnatura, facuram 16 saptamani

cristina 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Hop si eu in delfinariu! Imi era dor de voi
Vad ca se vorbeste de , nici la noi lucrurile nu stau prea bine, eu astept sa imi treaca candidoza si apoi incepem si noi lucrul.
Voiam sa va spun ca azi, stand la masa, am simtit in burtica ca o bataie (zici ca imi batea inima acolo), cateva secunde, apoi s-a oprit. Era bebe? Ce ziceti?

Alina, 17+

Spiridush

tot ce e posibil..e ca un falfait..ca o atingere usoara de cateva secunde...

apropo de asta, al meu misca toata ziulica...si dimi si la amiaza si seara...azi cand stateam intinsa in pat si ma uitam la burtica am vazut chiar cum s-a ridicat putin burtica in locul in care a lovit... alt fotbalist in familie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

si bebele meu misca foarte des
...eram in sedinta si discutam cu colegii...iar in momentul in care a miscat am amutit ...cei din jur se intrebau daca imi e rau, dar eu asteptam ca locatarul meu sa se linisteasca

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna, burtici cu delfinasi,
azi am primit si eu rezultatele de la torch si nu prea stiu cum sa interpretez, poate ma ajutati voi, cele care ati facut deja torch. Eu merg miercuri la doctor dar nu mai am rabdare pana atunci.
Ce inseamna "Virus herpetic Atc. Ig.M pozitiv"?

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

cris, din cate stiu eu tot ce e "Ig.M pozitiv" nu e de bine. Fuguta la medic s aiti interpreteze analizele.

18+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

buna, burtici cu delfinasi,
azi am primit si eu rezultatele de la torch si nu prea stiu cum sa interpretez, poate ma ajutati voi, cele care ati facut deja torch. Eu merg miercuri la doctor dar nu mai am rabdare pana atunci.
Ce inseamna "Virus herpetic Atc. Ig.M pozitiv"?

Cris

Din cate stiu eu IgG- virusi pe care i-ai avut
IgM - ce se afla in prezent in corpul tau

Stiu ca m-am exprimat ca o gasca, dar stii tu ce vreau sa spun.

Alina 14+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu iau magne B6...la mine nu descoperea cauza contractiilor...si mi-a spus sa iau magne B6 de 3 ori pe zi, ca oricum surplusul se elimina din organism

si azi am fost la control si i-am zis ca ma simt mai bine (si cred ca s-a vazut si la control ca e burtica moale)....dar mi-a zis sa iau in continuare magne B6....si la plangerea mea ca se aduna kilogramele :P mi-a zis ca pui acelasi numar de kg si cu magne B6 si fara

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Si la mine bebe misca cam toata ziua in reprize si dimineata si cand stau in fund si cand stau relaxata....siii.....chiar si noaptea l-am simtit, dar cum va spuneam nu continuu ci doar cateva lovituri apoi probabil doarme si apoi iar da ghionturi, apoi iar pauza. Cam asa sta faza cu miscatul la noi.

Alina2005 si eu am morfo tot pe 3 martie doar ca la ora 11 si in saptamana aia ma gandeam sa-mi iau si un C.O. sa ma mai odihnesc, apoi un altul de Pasti si in mai....prenatal

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Fetelor, eu as vrea, pe la 6-7 luni asa sa fac o sedinta foto la un studio, cu burtica.Imi plac de mor astfel de poze si sa-mi ramina amintire asa ceva.Stiti in Bucuresti un astfel de studio,dar care sa nu ia pielea de pe tine cu pretul.
Aici va dau un link superb : http://www.linnealenkus.com/pregnancy1.html
Va pup.
Carmen, cred ca stie mai multe

Catalina 12+

Sunt superbe... si cele cu bebei. MERITA

Mergi la inceput