Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
CD27 spune:
buna seara burtici, eu am avut o zi nasoala rau, m-am enervat cumplit din niste chestii aiurea si cred ca mi-a crescut si tensiunea destul de tare ca acum ma doare capul, mi se intarea burta....o stare aiurea, simteam ca imi fac rau si ma enervam din ce in ce mai tare
cred ca o iau razna![]()
am fost la dr, e varza....m-a bagat in sperieti, a zis ca dry testul de la medsana nu e facut bine ca trebuia sa fie eco si sange recoltata in aceeasi zi....ca acum nu se mai poate face niciun test, nici amni...nimic
a ramas ca suna ea la medsana sa se intereseze de ce mi-au facut testul in baza unei eco vechi de o luna
ca sa nu mai zic ca de cand sunt insarcinata mi-a facut un singur control, am reusit sa fac programare la alt dr sapt viitoare, sper sa ma scoata din starea asta de incertitudine
katalina parca intrebai de studio foto, eu am un coleg la munca care se ocupa de asa ceva si se pricepe destul de bine, din cate stiu eu nu ia mult, noua ne-a facut pozele de cununie si botez si mi-a placut ce-a iesit, o sa fac rost de site-ul lui si iti trimit sa vezi
cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

maya71 spune:
CD27, e zi de luni asa ca sa nu te mire. La mine nici iarba nu creste in ziua aceasta a saptamaii (glumesc). Si la mine a fost o zi cumplita, m/am suparat rau la serviciu si 'colac peste pupaza' ma suna de la banca sa/mi spuna ca au primit notificare de la Administratie (800 RON impozit pe venit) si mi/au pus poprire pe cont...
CD27 spune:
maya
si un
maine va fi mult mai bine
cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 maya si un maine va fi mult mai bine cu bobinache 18sMami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008) ![]() |
Multumesc CD27! Cu siguranta...
cristina97 spune:
stai linistita, bebe e foarte bine, noi suntem cele care am innebunit cu atatea teste si analize...Si psihicul e important in sarcina, sa stii, fii optimista, dumnezeu ne ajuta sa trecem peste toate.

cristina
16+ cu

?