Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
racusor2010 spune:
Buna dimineata burtici frumoase
Sper ca azi sunteti vesele si optimiste 
CD27 mai bine mergi la alt doctor :( oricum poti merge la ecografia morfofetala de 21 saptamani si atunci pe baza masuratorilor o sa iti spuna mai multe despre bebe....ai incredere in Doamne Doamne si stai linistita!
si eu sunt un pic cam speriata, ca iau cam multe pastile si sper din suflet sa nu ii faca rau lui bebe :( e deja a cincea zi cu paracetamol (2 pe zi, una dimineata si una seara) si de dimineata am luat si antibioticul ala, azitromicina, dar doar de 250mg (nu 500mg cum zisese initial doctorita)...doctorul ginecolog a zis ca e ok, dar totusi, atatea pastile??? si nu mai scap de raceala asta nenorocita....de vineri pana acum :( febra nu am mai facut, dar seara am asa o stare rea, nu pot dormi noaptea pentru ca nu pot respira, mi se usuca buzele, ma ustura pana si limba (am adormit cu voseptol in gura vreo 2 nopti)....acum ba imi curge nasul, ba ma ustura....offf....

Bulina
18 +
beluistef spune:
Buna dimineata delfinariu 
Racusor dar chiar tragi cu raceala asta nu gluma, sa de-a Domnul ca sa treaca mai repede si sa fii bine.Uite un buchet de
si
-ici sa treaca repede.
CD27 incearca nu mai fii stresata atat ca nu este bine, mergi si mai cere si parerea unui alt medic sau vorba fetelor nu mai este mult pana la morfofetala de trim.II si vei vedea atunci si eco si ii dai si rezultatele analizelor.
Sa aveti o zi cat mai usoara.
Elena,
18+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
mercic beluistef 

o sa il rog diseara pe sot sa imi faca o frectie cu spirt, poate trece si nu ma mai ating de nici o pastila , ca mi-e tare frica de ele 

ironia sortii este ca eu inainte nu raceam, nu prea luam pastile...
Bulina
18 +
pufescu spune:
CD 27, stai calma, e doctorita varza. Si mie mi-au facut dry test cu eco mai veche(vreo 10 zile), si doctorita mi-a zis ca nu are rost sa fac alta eco si sa stau linistita. Cred ca ar trebui sa schimbi docul, mai ales ca nu iti face controalele.
Eu am alta intrebare existentiala: pe noi ne baga in part time la lucru, si vor sa ne luam concediu fara plata 8 zile pe luna(sa nu ne modifice contractele ca poate apare de lucru si revenim la loc...la alte firme cand au modificat contractele salariul a ramas mic si dupa revenirea la program normal). Chestia asta ma afecteaza la indemnizatia pt copil?Adica afecteaza prin diminuarea de venit, dar e concediul fara plata un motiv sa nu imi acorde indemnizatie? Ca dupa mintea mea nu e intrerupere de contract de munca.
Pliz help
13+
beluistef spune:
Pufescu eu stiu asa ca orice concediu fara plata nu se calculeaza la vechime...ca este o zi, ca este o luna ...aia ti se scade din vechime.Acum poti sa faci o intrebare pe forum la legislatie ( parca asa se numeste rubrica aia) si te pot lamuri...sauuuuu....poti sa faci altfel...in perioada in care va obliga sa va luati fara plata vorbeste cu medicul de familie sau ginecolog sa iti dea C.M. si asa esti acoperita cu zilele respective. Mai bine cu C.M. decat cu fara plata. Vezi poate merge asa.
Elena,
18+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
crissy77 spune:
CD, schimba si 10 dr. pana gasesti unul care sa-ti placa.
puiutz_mic, la ora aia (0:30
) sforaia si patul sub mine![]()
Chiar, cealalta barladeanca oare ce face?
btz_ovi, sunteti in sapta-luna de miere
?

Isa_Cris - La multi ani cu bucurii si sanatate!
Cristina
11 s
&
Elise-Stefania
ooana spune:
Neata
Isa_Cris La multi Ani
...multa sanatate si un bebe cuminte si mancacios ![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
18+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna dimineata, burtici!!!
LA multi, multi, multi ani, Isa_Cris!!!

Pe mine ma incearca o raceala, imi curge deocamdata nasul
. Sper s-o inabus in fasa cu multa miere si lamaie. Mi-am luat si la birou un borcan de miere.
Stiam si eu de un fotograf foarte priceput, sa caut daca mai am pe undeva salvat site-ul lui.

Cris
17+ cu 
michelle1981 spune:
Buna dimineata, delfinariu!
La multi ani, Ina_Cris!
E faina ideea cu pozele facute de un profesionist![]()

Fetelor, care aveti pisica, ce faceti cu ea dupa ce vine bb?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu