Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
bumblebee spune:
Neata burtici!
LA MULTI ANI ISA_CRIS
SANATATE SI MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI! SA VII SA TE TRAGEM DE URECHIUSA, SA MAI
.

Alina
15+
gargarita
bumblebee spune:
Cris_ales, ce-ai mai facut cu interpretarea rezultatelor la TORCH?
CD, stai linistita, bb-ii sunt bine, numai noi ne agitam
.
Alina
15+
gargarita
racusor2010 spune:
ISA_CRIS LA MUULTI ANI!!!!!
SA AI UN BEBE SANATOS SI PLIN DE VIATA :)
eu tot stau si ma gandesc si ma razgandesc cu antibioticele astea...cred ca nu mai iau..am luat doar de dimineata...acum imi curge nasul si mai tusesc din cand in cand...seamana doar a simptome de raceala..si din cate stiu antibioticele se iau la infectii...doctorul ala ieri mi-a zis sa iau daca tot ma simt rau...dar nu mi-a gasit nimic la plamani sau altceva care sa zica clar ca as avea vreo infectie...poate e doar o raceala nenorocita care tine o saptamana (sau mai mult)....bine,seara e mai rau :(
mai bine raman totusi doar la paracetamol si sa speram ca trece...off...grea decizie cand nu stii ce ce e cu bebita in burtica
nu as vrea sa ii fac vreun rau 
mai vad pana diseara cum ma simt si maine dimineata ma decid daca continui cu ele sau nu....
Bulina
18 +
ramo1901 spune:
La multi ani Isa_Cris!!!!!!!!!!!!!!
multa sanatate si un bebe sanatos si frumos sa ai.....
si sa ne vedem toate la o
...![]()
la toate burticile
Ramona
14+
laurika1982 spune:
Neata burtici!
La multi ani, ISA_CRIS!
sa-ti dea DD
sanatos, voinic si cuminte.
Fetelor, am niste vise ciudate in ultima vreme....azi noapte am visat ca am nascut fetita si alaptam :D. si ca fugea sotul de mine..ca ii zisese dr ca e baiat..vise, nah.azi am dat iar sange pt triplu test...o sa o iau razna cu atatea teste..de parca parintii nostri aveau la dispozitie toate minunile astea, care ne mai si panicheaza pe deasupra.
Am citit ca unei dintre fete i-a iesit IgM pozitiv: IUBITA, refa testul...si eu l-am avut gresit si m-am invinetit de plans...ca sa aflu ca erau GRESITE.sa te uiti si la valoarea IgG: daca e mare...e clar ca ai avut...dar neaparat vb cu dr..
Noi suntem in dubii cu bebe:
sau [baiat]???
Aflam sigur cand se naste [D]
Va pup 
Laura
15+
crissy77 spune:
michelle, am o prietena cu gemeni, a patrat pisica (fetita a avut la nastere 1.6 kg, baietelul 2.9, acum au 4 ani jumate, sunt sanatosi). Tb sa ai grija sa nu o lasi pe afara, sa nu te atingi de nisipul in care-si face nevoile si sa fii cu ochii in 4 cand incepe bb sa mearga de-a busilea (sa nu dea atacul la farfuria pisicii
).
Am desktopul plin de ferestre de messenger
. Ma asalteaza elevii disperati "Doamna profesoara, dar de ce ne-ati lasat? De ce facem cu altcineva orele?". Colega care imi tine locul a uitat sa le comunice ca sunt in medical si ca o sa revin
. Dragii de ei, acum stiu ca ii am la mana. Cum ma supara, cum ii amenint ca-i las![]()
Cristina
11 s
&
Elise-Stefania
ANDREEA84 spune:
LA MULTI ANI ISA_CRIS!sa fii sanatoasa,fericita si implinita atat ca femeie cat si ca mama,de copiii mari si frumosi,sanatosi si voiosi
sal fetelor si va doresc o zii superba

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
paula_m spune:
Buna,
Sunt Paula, sunt din Tg Mures, si sunt insarcinata in 16 saptamani. Va urmaresc de mult timp si chiar mi-ati fost de un real folos, eu fiind la prima sarcina pe care am reusit sa o duc pana la 16 sapt. (am pierdut una la 7 sapt) si nestiind la ce sa ma astept in aceasta perioada.
Vreau sa va spun ca v-am visat azi noapte si prin urmare , am hotarat ca azi e ziua in care ma voi inscrie in odiseea delfinasilor( asta , bineinteles, daca ma primiti
)
Datele mele:
-U.M. - 20.10.2009
-D.P.N. - 26.07.2010
-D.N. - 26.12.1977
Profit de prilej sa-i transmit si eu Inei-Cris LA MULTI ANI!!!!!Sanatate multa si indeplinirea tuturor dorintelor!
paula,
16+
baby78 spune:
La multi ani Isa Cris
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe cuminte
Racusor2010 si pentru fetele care au probleme cu gatul va recomand din suflet remediul cu care mie mi-a trecut durerea si usturimea din gat ..Se numeste capaceala...si se gaseste in piata la taranii care vand miere si cred ca e si la careffoure. Este un borcanel cu miere si ceara pentru capacirea celulelor, ceara fiind bogata in substante antibioteice. Au fost tratati bolnavi cu faringite acute, faringoamigdalite, laringite, bolnavi ce au fost exclusiv tratati cu aceasta combinatie 3-4 zile. Se ia cate o lingurita din acest amestec si se mesteca timp de 20-30 minute (cate 4-5 lingurite pe zi). La mine efectul s-a vazut a oua zi. Nu mai aveam nimic, si este si suta la suta natural.
Va pup si va doresc multa sanatate
15+
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 michelle, am o prietena cu gemeni, a patrat pisica (fetita a avut la nastere 1.6 kg, baietelul 2.9, acum au 4 ani jumate, sunt sanatosi). Tb sa ai grija sa nu o lasi pe afara, sa nu te atingi de nisipul in care-si face nevoile si sa fii cu ochii in 4 cand incepe bb sa mearga de-a busilea (sa nu dea atacul la farfuria pisicii . Ma asalteaza elevii disperati "Doamna profesoara, dar de ce ne-ati lasat? De ce facem cu altcineva orele?". Colega care imi tine locul a uitat sa le comunice ca sunt in medical si ca o sa revinCristina 11 s & Elise-Stefania |
LA MULTI ANI !!!
Isa sa fii sanatoasa si implinita din toate punctele de vedere.Te asteptam sa intri sa ne mai dai vesti despre cum esti si cum te mai simti.
Paiiiiii....doamna profesoara.....se poate una ca asta sa lasati copii asa de izbeliste
Vorba ta acum poti sa-i santajezi cu chestia asta si asa poate vor fi cumintei si nu-ti vor mai face suparari la ore.
Elena,
18+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)