Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
Racusor, medicul probabil ti-a dat antibioticul in ideea in care nu vei face vreo complicatie. Eu la inceputul sarcinii (abia imi iesise testul pozitiv) am fost la urgente, ca aveam toate simptomele de porcina, acolo mi-a dat paracetamol si ampicilina. N-am luat nici de una nici de alta. Am luat numai oscilo, ceaiuri de fructe cu miere si lamaie, bombe de vit. C. Temperatura statea constant la 38 grade, de la 38 in sus nu e ok pt bb.
Lasa ca o sa treaca si racelile astea, sa speram ca dupa ce se mai dezmorteste putin vremea asta sa nu colcaie iar de virusi.
Alina
15+
gargarita
baby78 spune:
Apropo de pisica ...si eu am. Problema mea e ca motanul meu e f atasat de mine..si cred ca in primele 6 luni va avea interdictie in camera lui bebe sa nu il confunde cu un potential dusman...si voi incerca treptat sa il obisnuiesc cu ideea si in nici un caz nu vreau sa il neglijez. De renuntat nu renunt la el in ruptul capului ca e asa de bun si iubitor si il am de 6 ani. E ca un membru al familiei. Sper sa reusesc sa creez armonie in familie ![]()
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata burtici!!
Baby, nu-i schimba motanului cosuletul fara manusi ca e extrem de periculos pt bebe!
Cineva a intrebat de poze, eu nu mai stau de 7 ani in ro, si ce cunosteam separat ar fi luat o gramada de bani, erau de revista si pictoriale, asa ca nu as sfatui decat daca vreti sa alocati un buget de la 200 euro pt 10 poze, ok poze exceptionale, dar este o fata fotograf pe forum la burtici cu flori de liliac, este medic si in tompul liber face fotografie si foarte buna, nicul ei este rossane, o puteti intreba, sunt sigura ca va face un pret ok!
Cititi posturile ei, si la semnatura are si siteul atelierului, si este super de treaba!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
15+
Sheritra spune:
Carla, nu fac TT pt ca da rez false la gemeni, fac morfofetala la celebrul Razvan Radulescu Botica, supraspecializat in medicin#259; materno-fetal#259;, si daca zice el ca-i ok la toate masuratorile atunci stau linistita. Pana atunci nu ma doare capul. Vineri am un eco normal la CMU sa-mi mai vad strumfii. Eu mi-as dori al doilea bb tot fetita!
Racusor lasa ca dam dupa jos toate kilele, iti zic din proprie experienta ca se poate.
Adrianabuc ai putea renunta f usor la fumat punandu-ti plasture cu nicorette pe mana, in fiecare dimineata, n-o sa mai ai nevoie de ele garantat, dar daca atu vrei musai sa fumezi nu te vor ajuta. Daca e doar dependenta de noicotina te ajuta f mult Nicorettul. Eu dupa o sapt am renuntat si la plasturi. Nu mai simt nevoia.
Mey Dragaico ai pus doar 2 kile dar esti micuta, sa te vad la 17 sapt cum mai stai cu kilili la 2 bebei!
Noi suntem bine, ref la animale Alesia papa bobite din castronul cainelui, normal ca n=o lasam dar o prindeam mereu cu mana-n bol. Mai ales ca=i bea apa din castron, baga pumnul si=l lingea pe toate partile, eu urlete, tipete, nimic, si acum face la fel la castronul cainilor de pe strada. Pana alergam la ea, pana dadeam sutu la castron baga ceva pe gusa. Si n-a facut nici un viermisor pana acum (cainii toti i-am deparazitat cand am vazut cu cine am de-a face
).
Shery
16
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
maya71 spune:
Buna burticutelor!
Uf, am crezut ca am facut o gafa aseara cu ziua lui Isa_Cris si acum citeam cu 'teama'...
michelle1981 spune:
Bine ai venit, Paula!
Si eu am pisoiul de 5 ani si suntem foarte atasati unul de celalalt
. Insa noi avem apartamentul cu 2 camere si o sa fie greu sa nu il lasam in camera copilului.. Am inteles ca e foarte periculos parul de pisica la copiii sub 1 an.
Apropos de belly belt, mi se pare o idee geniala si ma gandesc sa imi cumpar si eu, am vz la un magazin online de la noi.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu
katalina spune:
Bun venit PAULA ! sarcina usoara si sa ne povestesti despre burtica.
Baby 78.ai dreptate ,despre capaceala de albine-cel mai bun remediu pt orice afectiune a gitului.Toata ziua mestec la ea, am impresia, cred ca da si pofta de mincare.
Doamna profesoara, se vede clar cit va iubesc elevii.
LA MULTI ANI ISA!!!
Mersi Carmen pt info!
Catalina
12+
matusa77 spune:
Paula bine ai venit, sa ai sarcina usoara si bebel sanatos.
LA MULTI ANI! pentru Isa_Cris
saptamana 16
enik83 spune:
burticilor... ce analize trebuies duse la servici? ca m-o sunat contabila si mo-i zis sa ma prezint cu analizele specifice gravidelor... ce inseamna asta? ca ea nu a stiut sa-mi explice
12+