Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Enik, probabil se refera la dovada data de medic ca esti insarc, de ce le-ar trebui analize?

Pofta buna !!

Catalina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

daca nici contabila nu a stiut sa-ti spuna.......
mergi la mesdicul de familie poate te lamureste,o fi vorba de vreo adeverinta din care reiese ca esti insarcinata,eu lucrez in invatamant si nu mi-a cerut asaceva

saptamana 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Enik se refera la adeverinta de la medic prin care se constata starea de graviditate, iar la servici mai dai o declaratie scrisa cum ca esti insarcinata si in cate saptamanai. Nu au de ce sa-ti ceara analize....Nu-i intereseaza...doar adeverinta si declaratia...ATAT.

Paula bine ai venit in mijlocul nostru, sarcina usoara si la termen.

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, bine ai venit! Sarcina usoara si fara emotii

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

enik, bine ca nu ti-a cerut sa-i duci si un borcan de urina. Scuze, nu m-am putut abtine, dar mi s-a acrit de incompetenti "calificati"
katalina, nu stiu cat de mult ma iubesc, dar au vazut ca se poate si mai... ceausist.

Eu nu am depus nicio cerere. Si nici la prima sarcina nu-mi aduc aminte sa fi facut asa ceva. Dar am anuntat directoarea, azi am fost si i-am zis de medical si daca poate sa-mi aprobe schimbarea orarului (3 zile pe sapt am cate 7 ore). Mi-a zis sa merg la inginerul de sistem si sa rezolv problema. Ce sa zic, e o draguta (doar e sotia primarului).

Cristina 11 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare delfinariu!

Ma "laud" si eu cu 2 kg puse , trebuie sa trec la regim.

Dragaica, cum ai tu mami doar 12s. Poate atat ai de la ET dar saptamanile de sarcina sunt cu 2 mai mult. Nu stiu daca si cat ai facut inhibare dar dupa DPN ar trebui sa fi in fata mea cam cu o saptaman, iar eu sunt in 15.

Enik, la contabilitate sigur n-au nevoie de analize ci de o adeverinta ca esti insarcinata si cam cate saptamani ai. Eu mai tin minte ca am facut o instiintare cu numar inregistrat la care am atasat adeverinta de la medic.

Katalina, cand ajung acasa scotocesc putin ca eu cred ca am 2 variante unde poti face sedinte foto in Bucuresti. Eu m-am pozat in disperare sarcina trecuta ca deh ziceam ca sa profit ca nu voi mai fi gravida . Acum, de abia mi-am facut ieri primele poze, asta de frica sa nu ma umflu in curand ca un balon, sa am macar o sedinta de poze cu picioare normale.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bine ai venit , Paula! sarcina usoara si bebe sanatos

La mine se ingroasa cu raceala. Ma ia si cu dureri de cap si parca mi-a crescut si temperatura un pic, asa mi se pare. Sper sa nu ajung la pastile.

Nici eu n-am instiintat in scris la munca, mi-au spus ca nu este nevoie. Am vorbit cu nenea care se ocupa cu PSI si e in tema cu legislatia. Ma duc direct cu concediile la resurse umane cand am nevoie.

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Va multumesc pentru primirea pe care mi-ati facut-o. Toate sunteti niste fete extraordinare, de la care am invatat multe.
Din pacate eu nu va pot ajuta prea mult, nu stiu absolut nimic despre schimbarile fizice si psihice prin care trecem...incerc doar sa ma calmez, sa scap de stres si sa ma bucur de perioada aceasta minunata prin care trecem.

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna,
Sunt Paula, sunt din Tg Mures, si sunt insarcinata in 16 saptamani. Va urmaresc de mult timp si chiar mi-ati fost de un real folos, eu fiind la prima sarcina pe care am reusit sa o duc pana la 16 sapt. (am pierdut una la 7 sapt) si nestiind la ce sa ma astept in aceasta perioada.
Vreau sa va spun ca v-am visat azi noapte si prin urmare , am hotarat ca azi e ziua in care ma voi inscrie in odiseea delfinasilor( asta , bineinteles, daca ma primiti)
Datele mele:
-U.M. - 20.10.2009
-D.P.N. - 26.07.2010
-D.N. - 26.12.1977
Profit de prilej sa-i transmit si eu Inei-Cris LA MULTI ANI!!!!!Sanatate multa si indeplinirea tuturor dorintelor!

paula, 16+

Bun venit Paula
ma bucur sa intalnesc o mureseanca de-a mea aici

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Bine ai venit , Paula! sarcina usoara si bebe sanatos

La mine se ingroasa cu raceala. Ma ia si cu dureri de cap si parca mi-a crescut si temperatura un pic, asa mi se pare. Sper sa nu ajung la pastile.

Cris 17+ cu

Sa stai cumintica in casa, la caldurica! Asta a fost primul lucru pe care mi l-a spus doctorita...5 zile in casa! si la mine tot nu a trecut nici asa :( si paracetamol 2 zi, unul dimineata si unul seara...cand mi-a crescut temperatura eu am luat paracetamol, m-am infofolit si m-am bagat la caldurica in pat sub 2 pilote...nu m-a lasat sotul sa scot nici un degetel afara...drept urmare am udat leoarca 2 pijamale, dar si temperatura de la 38.2 a scazut la 36.8...si dupa aia nici nu a mai trecut de 37!! racita sunt in continuare, dar macar am scapat de febra...

dar sa mergi la doctor oricum, ca fiecare e cu raceala lui!!

Multa sanatate!!!

Eu am papat o supica de pui cu ceapa rosie si m-au luat toate transpiratiile :) e bine, ca mai iese raceala

Bulina 18 +

Mergi la inceput