Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

buna feteleee
La multi ani Isa_Cris tot ce-ti doresti sa se implineasca
bine ai venit paula
azi am fost la dr...analizele sunt f bune nu ma tre sa fac triplu test sau amnio
nu a reusit sa vada ce e ca nu statea bine bebe...asteptam cand vrea el

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bravo Lia, ma bucur ca ai primit vesti bune.
Paula bine ai venit!
Isa_Cris, sa fii sanatoasa si iubita!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Felicitari Lia

Merci de sfaturi, Racusor. Peste jumate de ora plec si eu spre casa. O sa incerc mai intai cu leacuri babesti... daca se agraveaza situatie imi sun doctorul.

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

oare adeverinta imi poate da ginecologul? ca la medicul de famile nu am cum sa ajung pt ca eu m-am mutat pt o perioada in codlea iar medicul meu de fam ii in sibiu si nu am cum sa ajung la el in timpul sapt pt ca sotul meu lucreaza pana tarziu.. sau sa imi schimb medicul de famile..dar problema e ca nu stiu cat o sa stam aici si ce fac daca la vara plecam il schimb inapoi?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

oare adeverinta imi poate da ginecologul? ca la medicul de famile nu am cum sa ajung pt ca eu m-am mutat pt o perioada in codlea iar medicul meu de fam ii in sibiu si nu am cum sa ajung la el in timpul sapt pt ca sotul meu lucreaza pana tarziu.. sau sa imi schimb medicul de famile..dar problema e ca nu stiu cat o sa stam aici si ce fac daca la vara plecam il schimb inapoi?

12+

DA, poti lua si de la ginecolog, numai sa iti dea. Dar nu cred sa aibe ceva impotriva.

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

12+

ginecologul iti da..scrie sarcina in evolutie si eventual saptamana

mie ginecologul mi-a dat si pentru doctorul de familie (cand am avut nevoie de concediu medical pentru sarcina cu risc), si pentru program redus de 6 ore...

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Salutare delfinariu!

Dragaica, cum ai tu mami doar 12s. Poate atat ai de la ET dar saptamanile de sarcina sunt cu 2 mai mult. Nu stiu daca si cat ai facut inhibare dar dupa DPN ar trebui sa fi in fata mea cam cu o saptaman, iar eu sunt in 15.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Se calculeaza de la punctie nu de la E.T., asa mi-au calculat medicii, plus a coincis cu rezultatul calculatorului pentru F.I.V.
Nu am cum sa am 16 saptamani, punctia a avut loc pe 30 noiembrie, atunci a avut loc fecundarea.
Uite calculatorul:http://www.ivf.ca/duedate.php

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup burticilor si o zi buna! Ne vedem maine dimineata, nu vreau sa ratez nicio lectie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna feteleee
La multi ani Isa_Cris tot ce-ti doresti sa se implineasca
bine ai venit paula
azi am fost la dr...analizele sunt f bune nu ma tre sa fac triplu test sau amnio
nu a reusit sa vada ce e ca nu statea bine bebe...asteptam cand vrea el

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Felicitari, ti-am spus ca o sa fie bine
Noi maine mergem la control, nu ai pot stau ca pe ghimpi sper sa ne iasa si noua testele bine si poate ne fac bebei un cadou si stau cu picioarele cracanate sa vada nenea doctorul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Am revenit printre voi. Mi-am sunat medicul si i-am spus ca mi-a iesit rezultatul la virusul herpetic pozitiv si mi-a spus ca nu-i de bine dar vorbim maine cand am programare ca e mai complicat prin telefon. nu stiu cum o sa rezist pana maine, am si cautat pe internet si am citit tot felul de grozavii. Sunt disperata si sper sa nu afecteze bebelusul.
Ma gandesc sa repet analiza caci nu inteleg cum a iesit rezultatul pozitiv cand eu nu am avut niciodata nici un fel de herpes si nici acum nu am niciun fel de simptome, ca doar herpesul se vede, se simte... Oare ar putea sa fie gresite analizele?
Asa ca am intrat la voi, incerc sa-mi ocup timpul , sa treaca ziua de azi desi nu vreau sa vina nici ziua de maine ca mi-e teama de ce-mi va spune.

CRIS

Mergi la inceput