Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna feteleee
La multi ani Isa_Cris tot ce-ti doresti sa se implineasca
bine ai venit paula
azi am fost la dr...analizele sunt f bune nu ma tre sa fac triplu test sau amnio
nu a reusit sa vada ce e ca nu statea bine bebe...asteptam cand vrea el

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Felicitari, ti-am spus ca o sa fie bine
Noi maine mergem la control, nu ai pot stau ca pe ghimpi sper sa ne iasa si noua testele bine si poate ne fac bebei un cadou si stau cu picioarele cracanate sa vada nenea doctorul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

o sa iasa bine ..de cracanat nu cred ca o sa stea ca nu au loc micutii de ei

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

Am revenit printre voi. Mi-am sunat medicul si i-am spus ca mi-a iesit rezultatul la virusul herpetic pozitiv si mi-a spus ca nu-i de bine dar vorbim maine cand am programare ca e mai complicat prin telefon. nu stiu cum o sa rezist pana maine, am si cautat pe internet si am citit tot felul de grozavii. Sunt disperata si sper sa nu afecteze bebelusul.
Ma gandesc sa repet analiza caci nu inteleg cum a iesit rezultatul pozitiv cand eu nu am avut niciodata nici un fel de herpes si nici acum nu am niciun fel de simptome, ca doar herpesul se vede, se simte... Oare ar putea sa fie gresite analizele?
Asa ca am intrat la voi, incerc sa-mi ocup timpul , sa treaca ziua de azi desi nu vreau sa vina nici ziua de maine ca mi-e teama de ce-mi va spune.

CRIS

DOAR ROAGA-TE si vei vedea ca toate au o rezolvare... maine o sa ne dai vesti bune ...o sa vezi

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Am uitat sa va multumesc celor care mi-ati raspuns si
Laurika1982 parca mi-ai dat un pic de curaj, sper sa fie gresite analizele, ce mi se pare ciudat este ca nu mi-au scris pe foaie decat rezultatele IgM, pe internet am citit ca trebuia sa am valorile pt. IgG si IgM. la mine la virusul herpetic IgM scrie doar pozitiv.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

analixe vi se cer pentru a putea beneficia de 2 zile libere pe luna pentru analize medicale, de asemenea angajatorul trebuie informat despre starea voastra pentru a nu va oferi conditii de munca dificile...puteti chiar cere reducerea programului de lucru cu cateva ore...nu le trebuiesc analize celor de la resurse umane decat adev de la medicul de familie in care figurati ca fiind luata in evidenta ca gravi....sper ca ati inteles ceva
racusor sa iti spun de cate ori am racit eu pe sarcina cred ca de peste 5 ori..am citit pe net cu , ca pe perioada sarcinii sistemul imunitar este mai depresiz si din aceasta cauza sunteti mai expuse la viruei.....nu va jucati cu tratam,entele sa stiti ca doctori le prescriu cu un socp anume...docii mei mi-au zis ca mai bine iei la inceput acel antibiotic decat sa faci febra sau fereasca de alte cele...
temperatura nu va jucati cu ea....nu e joaca cititi pe net si veti gasi tot ce va intereseaza
sa aveti parte de o odisee plina numai de bucurii..si apoi daca v-am necajit scuze, nu aceatsa a fost intentia
otilia pupam delfinasul si mami eroina cu sagetelelel sclipitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Salutare delfinariu!

Dragaica, cum ai tu mami doar 12s. Poate atat ai de la ET dar saptamanile de sarcina sunt cu 2 mai mult. Nu stiu daca si cat ai facut inhibare dar dupa DPN ar trebui sa fi in fata mea cam cu o saptaman, iar eu sunt in 15.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Se calculeaza de la punctie nu de la E.T., asa mi-au calculat medicii, plus a coincis cu rezultatul calculatorului pentru F.I.V.
Nu am cum sa am 16 saptamani, punctia a avut loc pe 30 noiembrie, atunci a avut loc fecundarea.
Uite calculatorul:http://www.ivf.ca/duedate.php

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Acum am priceput de unde vine diferenta de calcul. Calculatorul acela presupune ca se nasc gemenii la 37 de saptamani, de aceea ai tu DPN 1 August cand in mod normal dupa data punctiei si neluand in calcul ca este sarcina gemelara ar fi fost 23 August si atunci da, ai avea mai putine saptamani decat mine.
Si totusi sunt si sarcini gemelare duse pana la 40s, chiar la subiectul FIV au fost mamici anul trecut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

La prima sarcina mi a iesit stafilococul auriu si am inebunit pe loc, nu mi venea sa cred de unde. Am refacut analizele de doua ori la doua clinici diferite si rezultatul a fost, evident, altul, unul bun de data asta. Explicatia a fost ca lamelele erau infectate .

Flori mami Stefan (11.09.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris_ales, te rog nu te impacienta, pe langa faptul ca exista sansa ca analizele sa nu fie conforme cu realitatea, tine cont de faptul ca sunt femei care au SIDA si nasc copii sanatosi, la noi in tara. Orice ti-ar spune doctorul, eu zic sa consulti si un infectionist bun. Eu stiu pe una care insista ca se pot naste copii sanatosi chiar daca mama are anumiti virusi, trebuie sa fii tinuta sub tratament si este exclusa nasterea naturala (din cate stiu eu), cred ca cel mai bine iti va spune doctorul. Dar, insist ca nu trebuie sa o iei cu stresul, DD va face sa se rezolve. Va fi bine!

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

Am revenit printre voi. Mi-am sunat medicul si i-am spus ca mi-a iesit rezultatul la virusul herpetic pozitiv si mi-a spus ca nu-i de bine dar vorbim maine cand am programare ca e mai complicat prin telefon. nu stiu cum o sa rezist pana maine, am si cautat pe internet si am citit tot felul de grozavii. Sunt disperata si sper sa nu afecteze bebelusul.
Ma gandesc sa repet analiza caci nu inteleg cum a iesit rezultatul pozitiv cand eu nu am avut niciodata nici un fel de herpes si nici acum nu am niciun fel de simptome, ca doar herpesul se vede, se simte... Oare ar putea sa fie gresite analizele?
Asa ca am intrat la voi, incerc sa-mi ocup timpul , sa treaca ziua de azi desi nu vreau sa vina nici ziua de maine ca mi-e teama de ce-mi va spune.

CRIS

cEL MAI RAU ITI FACE SA FII STRESATA..Il chinui mai ales pe bebe.Crede-ma ca nu ajuta cu nimic sa plangi sau sa ai nervi.mai bine asteapta sa vb cu dr, vezi ce zice...eu am avut analize GRESITE si eram vanata de plans...am facut mai mult rau la copilas..vrei sa iasa stresat si nervos..Curaj!O sa fie bine, o sa vezi..Nasa mea care e medic mi-a zis ca traim intr-un mediu asa de murdar incat luam boli si habar nu avem ca le=am avut sau le avem...te rog sa-ti faci curaj si sa te gandesti l bebe, ca el are cea mai mare nevoie de tine acum..

Laura 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
[racusor sa iti spun de cate ori am racit eu pe sarcina cred ca de peste 5 ori..am citit pe net cu , ca pe perioada sarcinii sistemul imunitar este mai depresiz si din aceasta cauza sunteti mai expuse la viruei.....nu va jucati cu tratam,entele sa stiti ca doctori le prescriu cu un socp anume...docii mei mi-au zis ca mai bine iei la inceput acel antibiotic decat sa faci febra sau fereasca de alte cele...
temperatura nu va jucati cu ea....nu e joaca cititi pe net si veti gasi tot ce va intereseaza
sa aveti parte de o odisee plina numai de bucurii..si apoi daca v-am necajit scuze, nu aceatsa a fost intentia
otilia pupam delfinasul si mami eroina cu sagetelelel sclipitoare

eli mami de Puica Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de
Dimitrie Gabriel gugulanul

si tu ai luat antibiotice? :) ca nu am inteles

sunt de acord cu tine, ca mai bine sa le iei, decat sa dai in alte alea...la toate celelalte medicamente am ascultat cumintica de doctor..

dar acum febra nu am, la control nu a gasit nimic, doar raceala (posibil bronsita)...stiu ca in sarcina e mai usor sa racesti si sa faci si complicatii...dar nici doctorul nu mi s-a parut 100% convins ca e nevoie de antibiotic...de asta ezit!

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

CD 27, stai linistita , bebe e bine...

pufescu in legatura cu zilele libere intreaba pe site la legislative

racusor
si pe mine m-a tinut raceala o saptamana..si chiar si acum inca mai imi curge nasul

laurika
eu am visat azi noapte ca aveam o fata si avea chelie..si ziceam ca seamana cu tasu...prietenul unei prietene de-a mele

lia
felicitari pentru analize

----------------------------------------------
my somebody....

16+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput