Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Bravo Lia, ma bucur ca ai primit vesti bune.
Paula bine ai venit!
Isa_Cris, sa fii sanatoasa si iubita!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

aceleasi urari si de la noi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

Am revenit printre voi. Mi-am sunat medicul si i-am spus ca mi-a iesit rezultatul la virusul herpetic pozitiv si mi-a spus ca nu-i de bine dar vorbim maine cand am programare ca e mai complicat prin telefon. nu stiu cum o sa rezist pana maine, am si cautat pe internet si am citit tot felul de grozavii. Sunt disperata si sper sa nu afecteze bebelusul.
Ma gandesc sa repet analiza caci nu inteleg cum a iesit rezultatul pozitiv cand eu nu am avut niciodata nici un fel de herpes si nici acum nu am niciun fel de simptome, ca doar herpesul se vede, se simte... Oare ar putea sa fie gresite analizele?
Asa ca am intrat la voi, incerc sa-mi ocup timpul , sa treaca ziua de azi desi nu vreau sa vina nici ziua de maine ca mi-e teama de ce-mi va spune.

CRIS

cris, se poate sa dea si eroare testele astea...am patit-o eu, cu rubeola si hepatita...mi-au iesit neconcludente si a trebuit sa le repet...le-am facut la alt cabinet si a iesit rez. negativ...dar am trecut prin cateva ore oribile... repeta-le la alt cabinet daca poti...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Salutare delfinariu!

Dragaica, cum ai tu mami doar 12s. Poate atat ai de la ET dar saptamanile de sarcina sunt cu 2 mai mult. Nu stiu daca si cat ai facut inhibare dar dupa DPN ar trebui sa fi in fata mea cam cu o saptaman, iar eu sunt in 15.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Se calculeaza de la punctie nu de la E.T., asa mi-au calculat medicii, plus a coincis cu rezultatul calculatorului pentru F.I.V.
Nu am cum sa am 16 saptamani, punctia a avut loc pe 30 noiembrie, atunci a avut loc fecundarea.
Uite calculatorul:http://www.ivf.ca/duedate.php

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Dragaica, Otilia are dreptate, sarcina se calculeaza incepand cu prima zi de la ultima menstruatie, n-are treaba ET sau punctia. Asa e la doctor spui data ET dar ei pun si 2 sapt. Pe mine Marinescu ma intreaba doar cand a fost ET dar la socoteli iesim la fel, si eco de asemenea.
Ex: ultima menstruatie 16 oct, ET 31 oct. Se ia in calcul data 16 oct, respectiv a fost intr-o vineri, vinerea se schimba si nr sapt. Iar la DPN ia si tu in calcul sapt 38, la gemeni cu FIV cam asta-i maxima daca se face cezariana.
Profu de ex scoate gemenii de FIV la 37 sapt so DPN nu 21 iulie ci 29 iunie (cazul meu).

Shery 16 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

pot primi si eu parola? Tare mult as vrea sa vad poze cu voi si poate reusesc sa atasez si eu cateva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

"Buna seara, buna seara!
Iaca vin cu sanioara
Si cu daruri proaspete
Bucurosi de oaspete?"

"Bucurosi! bucurosi!" striga glasuri de copii
"Mosule de unde vii?"
"Iaca vin din mosi stramosi
Incarcat cu jucarii."

VA MULTUMESC MUUUUUULT PTR FELICITARI

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

si acum sa va intreb
binenteles pe fetele ce-or sa nasca la stat in romanica
cati lei o sa dati???

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lia, ai atins un subiect bun, eu una habar n-am, la naturala, in jur de 150 euro la gine? in Bc? N-as vrea sa gresesc, ar trebui sa le intrebam pe cele care nu au nascut de mult timp.

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mai cred ca atentia depinde si de medic, si de spital, respectiv cotatia acestuia, un prof sigur cere mai mult, mai bine ar fi detaliat si la total, moasa, medic, anestezist daca e cazul, asistente , spalat, etc...
La multi ani sarbatoritei noastre!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

nu am intrat de cateva zile pt ca am avut niste probleme.Sotul a avut un accident,eu m-am stresat,am ajuns ieri la medic de urgenta cu dureri,si aseara am facut perfuzie cu sulfat de magneziu pt ca aveam contractii f puternice si dese...Acum stau doar in pat,de-abia ajung la baie ca iar incepe sa ma doara.Off...supararile astea nu-s bune deloc pt bebei.Mi-a marit doza de Magne b6 la 10/zi si mi-a zis sa beau putina palinca ,tot pt relaxarea uterului.
Cu ocazia vizitei la dr,mi-am vazut si bebeii,sunt bine,jucausi,si au unul 15,unul 16 cm,fetita fiind mai mare.Ce spuneti de marime raportata la nr de sapt?

Intreba Cristina97: DA, pt relaxarea uterului si contractii se ia Magne b6 el ajuta,nu Nospa!!!!AAA si palinca.In Ungaria asta se da si ajuta mult!Deci eu luam 8 Magne/zi ,acum mi-a marit la maxim ,10/zi.
Tu nu poti incepe cu asa multe,cel mai bine intrebi un medic,insa eu din start am inceput cu 6/zi,inca de la ET,eu facand FIV.
Si inca ceva: Magne b6 NU INGRASA,NU DA POFTE!!!!!!!!!!!

ISA CRIS LA MULTI ANI!!!
Bun venit noilor burtici!!!!

Cris Ales ,nu te stresa ca faci rau la bebei,vezi la mine cu contractiile.Va fi bine!!!!!!!

Adriana ,foarte buna ideea cu Belly Belt!!!Si eu imi iau,ca si asa hainele de gravide nu-s prea simpatice,sau poate n-am cautat eu unde trebuia!!

Fetelor,eu de cand is gravi,nu am NICI o pofta,nu as manca mai mult,ba din contra...acum mananc chiar ff putin/zi...sper sa nu fie o problema....Poate imi vin poftele mai incolo.
Legat de ,hm...as vrea eu dar nu pot...dureri,contractii..inainte greturi...offff

Denisa
14+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fetelor,

nu am intrat de cateva zile pt ca am avut niste probleme.Sotul a avut un accident,eu m-am stresat,am ajuns ieri la medic de urgenta cu dureri,si aseara am facut perfuzie cu sulfat de magneziu pt ca aveam contractii f puternice si dese...Acum stau doar in pat,de-abia ajung la baie ca iar incepe sa ma doara.Off...supararile astea nu-s bune deloc pt bebei.Mi-a marit doza de Magne b6 la 10/zi si mi-a zis sa beau putina palinca ,tot pt relaxarea uterului.
Cu ocazia vizitei la dr,mi-am vazut si bebeii,sunt bine,jucausi,si au unul 15,unul 16 cm,fetita fiind mai mare.Ce spuneti de marime raportata la nr de sapt?

Denisa, imi pare rau de necazul vostru, sper ca sotul tau nu a patit nimic grav! Ma bucur ca ti-ai vazut bebeii si ca sunt bine, dragii de ei! Incearca pe cat posibil sa te linistesti, important e ca sotul sa fie bine, tabla intotdeauna se repara (daca a fost vorba de un accident cu masina).

Elena 12+

Mergi la inceput