Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

Am revenit printre voi. Mi-am sunat medicul si i-am spus ca mi-a iesit rezultatul la virusul herpetic pozitiv si mi-a spus ca nu-i de bine dar vorbim maine cand am programare ca e mai complicat prin telefon. nu stiu cum o sa rezist pana maine, am si cautat pe internet si am citit tot felul de grozavii. Sunt disperata si sper sa nu afecteze bebelusul.
Ma gandesc sa repet analiza caci nu inteleg cum a iesit rezultatul pozitiv cand eu nu am avut niciodata nici un fel de herpes si nici acum nu am niciun fel de simptome, ca doar herpesul se vede, se simte... Oare ar putea sa fie gresite analizele?
Asa ca am intrat la voi, incerc sa-mi ocup timpul , sa treaca ziua de azi desi nu vreau sa vina nici ziua de maine ca mi-e teama de ce-mi va spune.

CRIS

Cris, nu te stresa pana nu te lamuresti exact care e adevarul! In primul rand, cum au spus si fetele, e posibil ca testul sa fie eronat! Ar fi bine sa-l repeti, desi stiu ca nu e chiar ieftin. Si normal era sa iti dea si rezultatul la IgG.

In al doilea rand, periculos pentru bebe este numai herpesul vaginal, herpesul bucal nu il afecteaza, asa mi-a spus medicul meu. Chiar e posibil sa se indeseasca episoadele de herpes bucal in timpul sarcinii, din cauza scaderii imunitatii. Inteleg ca tu nu ai avut niciodata herpes si banuiesc ca un herpes bucal nu ar fi trecut neobservat pentru tine. Despre cel vaginal...stiu ca e posibil sa nu fie observat, dar tu probabil stii sigur ca nu aveai cum sa te "imbogatesti" cu asa ceva.. De aceea inclin sa cred ca rezultatul testului este gresit.

Asa ca..fruntea sus, ca il stresezi si pe bebe inutil.

Elena 12+

Mergi la inceput

ISA_CRIS, LA MULTI ANI!!!!!!!!

Sper ca petreci frumos si ca bebe e bine si sigur se bucura si el de bucuria ta!

Elena 12+

Mergi la inceput

Dragi burtici, astazi am vorbit cu contabila mea si mi-a spus ca ea l-a simtit pe bebe miscand la 3 luni jumate (si era la prima sarcina!!!)

E posibil?? Este cineva printre voi care l-a simtit atat de devreme?

Tot imi spunea ca trebuia sa-l fi simtit pana acum ( eu maine fac 13 saptamani)

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Dragi burtici, astazi am vorbit cu contabila mea si mi-a spus ca ea l-a simtit pe bebe miscand la 3 luni jumate (si era la prima sarcina!!!)

E posibil?? Este cineva printre voi care l-a simtit atat de devreme?

Tot imi spunea ca trebuia sa-l fi simtit pana acum ( eu maine fac 13 saptamani)

Elena 12+

Elena, cine stie, eu am mai avut senzatia ca-l simt, dar o sa fiu sigura cand aceste miscari vor fi constante, acum un minut am citit pe acest site cum e sarcina la 16 sapt., si aici spune ca la varsta asta deja se poate simti. Eu cred ca depinde de la caz la caz, dar asta nu inseamna ca tu TREBUIA sa-l simti pana acum, este timp.

Denisa, cred ca ai tai bb-i sunt perfecti ca dimensiuni, imi pare rau pt. necazul vostru, sper sa nu mai treceti vre-odata prin asa ceva!

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Alina, stiu ca nu trebuie sa-mi fac griji, vroiam doar sa stiu daca l-a mai simtit cineva asa de repede. Azi dimineata cand m-am trezit mi s-a parut si mie ca simt o inimioara batand in burtica, dar nu sunt sigura..

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

bumblebee
Sa ma dumiresc cum se face si atasez si eu pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la

Capitol nou

cat m-am chinuit pana sa gasesc fontul cu care v-ati obisnuit... dar rosu tot nu-mi iese

P.S. crissy77 sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Alina, stiu ca nu trebuie sa-mi fac griji, vroiam doar sa stiu daca l-a mai simtit cineva asa de repede. Azi dimineata cand m-am trezit mi s-a parut si mie ca simt o inimioara batand in burtica, dar nu sunt sigura..

Elena 12+

stai linsitita...eu zic ca e mult prea devreme la 13 sapt sa-l simti...chiar daca ai fi la a 5-a sarcina... el e prea mic si nu are atata putere ca sa loveasca asa incat tu sa il simti...abia dupa 16-17 sapt cel devreme(daca simti constant acele gadilituri/falfaituri sau cum sa le zic)...poti zice ca e bebe...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

La multi ani Isa Cris! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita!

Azi, am avut o zi mai putin buna:(...m-am speriat groaznic!....am iesit si eu prin oras, cu sotul, cu diferite treburi...Cind mergeam spre casa, la o trecere de pietoni, cind dadeam prioritate la un pieton.... masina din spatele nostru a derapat si a intrat in noi...dar din plin!....dintr-odata m-a luat cu calduri pt ca nu stiam de unde vine zgomotul.
Acum m-am linistit si sunt bine!

Am citit ca inca mai sunteti racite....va doresc multa sanatate si feriti-va de frig!

Bine ai venit Paula! Sarcina usora si la termen!

Carla! Multa sanatate atat tie cat si sotului!

Fetelor! Buna idee cu Belly BeltChiar ma gandeam ce voi face cand voi pleca la munte ca nu prea mai imi vin pantalonii de fas

Va doresc somn usor si vise placute!

tina 16+

Mergi la inceput