Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata burtici
Tina nu stiu daca ebine sa intrerupi vitaminele fara niste analize sau sfatul medicului, au un scop, si am vazut fete care si-au pierdut dintii ca nu au avut suficiene vitamine, ce daca iei 3 -5 kg mai mult decat scrie la carte, iti va lua cu o luna mai mult sa le pierzi... Si eu am lasat tigarile iau vit in fiecare zi, am 4 kg in plus, nu e o tragedie, bebe creste frumos e in grafic, voi lua probabil 20 kg pt ca sunt inalta si eram subponderala, nu imi fac probleme, si iti spun lucrand intr-un domeniu in care aspectul e vital!

Cat despre tig, eu nu mai fumez dar doctorul a zis ca sub 5 tig f slabe nu e o tragedie numai ca bebe se va obisnui cu doza lui de nicotina si dupa nastere primele 3 luni va plange mult si se va aginta ca nu mai are!
In rest a zis ca nu e tregic! Eu am zis ca daca le-am lasat cat mi-a fost rau atunci nu ma mai apuc..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

racusor, arunca bateriile de la cantarul ala.
Ganditi-va ca depunerile le ve-ti folosi pt . Dupa ce terminam cu alaptatul vom arata

eu le-as arunca, dar nu ma ajuta cu nimic :( ca azi m-am uitat in oglinda si eram mai rotunjoara la fata

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Tina, cu siguranta si fumatul te-a "ajutat" putin. Eu m-am lasat inainte sa raman insarcinata si desi aproape am tinut dieta, vreo 2 kg tot am pus datorita lipsei tutunului. Prin urmare in sarcina am plecat cu 2 kg in plus fata de greutatea mea obisnuita si pana acum am mai luat inca 4 in 18 saptamani si asta cu un mancat foarte foarte rational

Si eu iau elevit si ma gandesc ca din cauza lor s-ar putea sa imi fie mai foame seara si, desi doctorul nu mi le-a recomandat in mod expres, parca nu imi vine sa renunt la ele. Asa am o siguranta ca bebe primeste un aport zilnic din toate vitaminele, minerale etc.

Cu miscatul, la mine a miscat la 16 si e prima sarcina insa mai toata lumea s-a mirat ca am simtit asa devreme. Prietenele mele au simtit deabia pe la 18, 19 saptamani chiar si 20.

Fetelor eu ma duc la morfo fetala exact in ziua cand implinesc 20 de saptamani. Credeti ca e prea devreme? Unii doctori stiu ca zic la 22.

In rest sper sa scapam de zapada ca nu mai suport!!! M-am saturat sa ma lupt cu namentii si sa am mereu grija sa nu cad

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Adriana, am inteles! Si sora mea a fumat in timpul sarcinii(3-4 tigari), chiar si acum cand alapteaza si bebelushul are aproape 2 luni.... si acelasi lucru i-a spus si ei doctora....mai bine sa fumeze decat sa pofteasca
Eu si sotul, ne-am propus ca ne vom lasa atunci cand voi ramane insarcinata...zis si facut!....eu m-am lasat ca mi-a fost rau iar el pt ca a promis si chiar isi dorea...dar eu tb sa recunosc ca a inceput sa-mi fie gindul la ele.
In general fumam mai mult cand mergeam cu fetele la o cafea, la o petrecere dar nu ma dadeam jos din pat pt o tigara, iar acasa f rar fumam....in general nu fumam singura.
Miercuri, am iesit cu fetele in oras si recunosc ca am fumat o tigara!...A fost ciudat dar pana la urma a fost buna! ...binenteles ca nu i-am spus sotului

Racusor, f bine ca ai mers la dr. Ai grija de tine si fereste-te de frig!

Elena! Ce mai faci? Ce mai zici? Esti suparici?

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dar vorba lui Carmen, bebeii sa fie sanatosi si noi pe langa ei :)

cand ne-om trezi noaptea, ii vom alapta sau cand vom alerga dupa ei prin parc...sa vedem daca mai rezista kilogramele astea cu noi

apropos de alaptat, mama nu prea a avut lapte si nici nu sunt prea dotata...sa speram ca voi avea sa ii dau puiului macar cateva luni!

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

E posibil sa fi luat in greutate si din cauza ca m-am lasat de fumat?....hmm...nu cred!(eu intreb, eu raspund) M-am lasat de fumat cand au inceput starile de rau, nu suportam nici ideea ca sotul meu inca fumeaza si in aceste conditii s-a lasat si el de la inceputul anului....oricum vroia!

eu cred ca lasatul de fumat a influentat mult kg luate ...cel ptuin in cazul meu, imediat am si pus 2 kg

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit burtici.Eu nu mai suport iarna asta, m-am saturat, vreau sa ma pot plimba ,sa ies in parc, sa imbrac rochite, sa arunc cizmele...
In rest suntem bine, savurez la maxim aceasta sarcina ceea ce va urez si voua.
Sunt uimita citi baieti avem in odisee, poate miercuri vin si eu cu o veste de fetita( caci baieti am 2 acasa ).
Despre mincare si kg, am puuus, am pus 2-3 kg si sarcina se vedeee f tare, mai nostim e ca si sotul meu a pus mai mult ca mine, e f gurmand si profita de poftele mele, c-am ajuns sa impart cu el toate bunatatile.
Despre creme, ma dau dim si seara su o crema bio cu ulei masline si jojoba(din Sensiblu), si tenul e mult mai uscat ca inainte si am schimbat crema cu Nutrilogie Vichy pt ten uscat si e f bine.
Dureri am si eu, toate le avem, cind stranut sau tusesc stau aplecata pina la genunchi sa nu simt durere, si nu fac miscari bruste.
In rest apa din belsug.si pofte la greu de care parca incet incet incep sa scap, ca m-au imbolnavit.

P.S Maya ,te admir.

Va pup si pe curind.

Catalina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

salutare tuturor! ce active sunteti voi in timpul saptamanii.. poate nu prea aveti de lucru, va invidiez!

am intrat numai sa va salut si sa va doresc o saptamana usoara si frumoasa! Tina, felicitari pentru baietel, nu fi suparata, o sa-l iubesti!

Ne "vedem" mai pe seara!

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

tina, sigur lipsa de tutun te-a ajutat sa te ingrasi. Si eu am renuntat la tutun cat mi-a fost rau, dar la mine a fost rau de tot cat nu am fumat. Mi-am dat corpul complet peste cap. Inainte de sarcina fumam cam 2 pachete la 3 zile. Dupa ce a trecut perioada cu greturi am inceput sa mai trag cate o tigara (d-alea cele mai slabe) pentru ca ajuta cu WCul - la mine nu prea a mers alt remediu. Sa nu ma certati, ca stiu ca e rau, as vrea sa nu mai pun gura pe ele, dar nu pot fara; fac crize de nervi. Am vorbit si cu medicul si mi-a spus ca bebe are nevoie de liniste, asa ca mai bine 3-5 tigari slabe pe zi decat nervi si crize. Si asa fac crize din cauza stresului.

18+
Vine bebe!

uff eu nu mai poftesc si asta ma bucura, am renuntat pentru ca nu le mai suportam si nici acum nu mai imi trebuie

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna dimineatza delfinariu!

M-am cantarit! Si eu am luat 3.5kg in 16 sapt (implinite azi).
M-am hotarat! Intrerup elevitul! Mi-a spus doctora ca daca am o pofta mai mare de mancare, decat in mod obisnuit sa le intrerup...si pot spune ca am mancat un pic mai mult

E posibil sa fi luat in greutate si din cauza ca m-am lasat de fumat?....hmm...nu cred!(eu intreb, eu raspund) M-am lasat de fumat cand au inceput starile de rau, nu suportam nici ideea ca sotul meu inca fumeaza si in aceste conditii s-a lasat si el de la inceputul anului....oricum vroia!

Mie mi-au trecut starile de rau, ma pot da si cu parfum, am chef sa ma machiez, sa ma creia o pauzasc...deci ma simt super!...si parca mi-e pofta sa savurez o tigara la o cafea

Sa aveti o zi buna!

tina 16+

Tina, consulta-te bine cu un medic in legatura cu vitaminele. Sunt esentiale. Eu dupa prima sarcina, in care nu am luat mai nicio vitamina, am pierdut doi dinti si o groaza te par, nici cu pielea n-am stat grozav. In cazul celei de-a doua sarcini, am luat ce trebuia, ca la carte, si a fost perfect. Bebelusii astia te devoreaza pe dinauntru, nu e gluma. Iti iau toate resursele. Nu pentru ei sunt toate suplimentele, ci pentru mama.
kilogramele de dupa se dau jos, pana la urma.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 13+

Mergi la inceput