Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
mihaela..ei..mai avem si zile in care stefan ne scoate peri albi..dar n-are rost sa va zic de alea :):) dar, daca ai MEREU dispozitie si timp liber pt copii, si ei sunt ingerasi.:)mai greu cd mai faci si una -alta..prin bucatarie Stefan e f interesat de toate cutiile mele cu condimente..si mai aspiram gris, faina rasturnate..mai sparge borcane cu tot felul..he he..
Paula
cu
Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti Buna fetelor Revin si eu cu vesti. mi-a iesit primul test la amniocenteza si este ok, si am aflat ca este baiat imi doream si eu o , dar bine ca este sanatos asta conteaza cel mai multVorbeati de kg ma "laud" si eu cu 3 kg am pus mult in comparatie cu sarcina trecuta cand la 20 saptamani aveam decat 1.5 kg Cele din Bucuresti ati reusit astazi sa plecati la munca? eu lucrez in afara Buucrestiului asa ca astazi stau acasa Andrei 11.02.2006 si 18+ |
si eu vroiam fetita
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
18+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
deveghe spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Tanti, felicitari! Poate facem schimb Mie mi s-a intamplat ieri ceva foarte ciudat. Poate a fost o contractie, dar daca n-am avut pana acum ... M-a luat pe neasteptate o durere in spate dreapta pe la mijloc, a venit in fata si a coborat in jos, o durere ascutita, intensa si care a durat vreo 2,3 secunde. A fost prima data si o singura data, pana acum. A fost oare o contractie??? Si inca ceva, inca nu l-am simtit pe bebe in burtica.... ![]() ![]() ![]() ![]() Cris 17+ cu ![]() |
Contractiile seamana destul de bine cu durerile menstruale daca stii cum sunt (spun asta pentru ca exista persoane care n-au habar, din fericire). Insa mult mai acute si mai profunde, depinde de fiecare corp. Cele de din timpul sarcinii nu sunt foarte dureroase. Depinde de fiecare in parte. Ce povestesti tu nu pare a fi o contractie, dar fa miscari mai lente. Sigur ajuta la diminuarea intepaturilor sau durerilor de la intinderea ligamentelor sau ale uterului.
Si nu e nici o problema daca nu il simti inca pe bebe. Pana in 20 de saptamani nu e motiv de ingrijorare. Asa stiu eu.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
13+
Cris2010 spune:
Merci, deveghe, ce-i drept inaite de aceasta durere, m-am cam intis sa caut ceva prin dulap... probabil a fost o reactie la treaba asta.
Cris
17+ cu 
eladea2005 spune:
Neata la amiaza!![]()
maya, un
ic mare..ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri pe blogul nsstru...![]()
revin!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
19+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
Buna dimineatza delfinariu!
M-am cantarit!
Si eu am luat 3.5kg in 16 sapt (implinite azi).
M-am hotarat! Intrerup elevitul! Mi-a spus doctora ca daca am o pofta mai mare de mancare, decat in mod obisnuit sa le intrerup...si pot spune ca am mancat un pic mai mult![]()
E posibil sa fi luat in greutate si din cauza ca m-am lasat de fumat?....hmm...nu cred!
(eu intreb, eu raspund) M-am lasat de fumat cand au inceput starile de rau, nu suportam nici ideea ca sotul meu inca fumeaza si in aceste conditii s-a lasat si el de la inceputul anului....oricum vroia!
Mie mi-au trecut starile de rau, ma pot da si cu parfum, am chef sa ma machiez, sa ma creia o pauzasc...deci ma simt super!...si parca mi-e pofta sa savurez o tigara la o cafea![]()
Sa aveti o zi buna!
tina
16+
adrianaBuc spune:
tina, sigur lipsa de tutun te-a ajutat sa te ingrasi. Si eu am renuntat la tutun cat mi-a fost rau, dar la mine a fost rau de tot cat nu am fumat. Mi-am dat corpul complet peste cap. Inainte de sarcina fumam cam 2 pachete la 3 zile. Dupa ce a trecut perioada cu greturi am inceput sa mai trag cate o tigara (d-alea cele mai slabe) pentru ca ajuta cu WCul - la mine nu prea a mers alt remediu. Sa nu ma certati, ca stiu ca e rau, as vrea sa nu mai pun gura pe ele, dar nu pot fara; fac crize de nervi. Am vorbit si cu medicul si mi-a spus ca bebe are nevoie de liniste, asa ca mai bine 3-5 tigari slabe pe zi decat nervi si crize. Si asa fac crize din cauza stresului. 
18+
Vine bebe! 
maya71 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata la amiaza! maya, un ic mare..ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri pe blogul nsstru...revin! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu ![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
...Doar stii ca ma topit de prima data...
racusor2010 spune:
am fost la doctor cu raceala asta...nu am nimic la plamani, mi-a zis ca bronsita. si ca am luat-o de pe undeva (de la serviciu, ca in alta parte nu am intrat in contact cu persoane bolnave :(
sa stau toata saptamana acasa, sa continui cu paracetamolul si mi-a zis ca as putea sa iau azytromicina (asta e antibiotic). azi merg la doctorul de bebei si o sa il intreb ce parere are de antibiotice sau daca mai bine sa raman la paracetamol...
numa sa treaca, ca nu ma lasa deloc :((
si ce ma enerveaza doctorii astia...eu in general am 36.5...daca simt asa o stare febrila, dar nu am temperatura mare, fac 37...ei, pentru doctori asta nu e temperatura...nu o fi in baremele lor, dar eu ma simt ca si cum as avea :(
scuzati, dar era asa un zapacit doctorul asta, incat imi vars naduful pe el acum ![]()
Bulina
18 +