Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

racusor, arunca bateriile de la cantarul ala.
Ganditi-va ca depunerile le ve-ti folosi pt . Dupa ce terminam cu alaptatul vom arata

bumblebee, spune-mi te rog pe unde e pozitionata clinica la care vine Dr. D (Iasi), s-ar putea sa ma programez la ea totusi.

tanti, eu m-am visat intotdeauna mama de doi flacai. Parca vad ca o sa fiu mama de 2 . Sanatosi sa fie!

Dureri+intepaturi: NU FACETI MISCARI BRUSTE. Eu de ex. cand ma ridic din pat, stau intai cateva secunde la marginea patului si pe urma ma ridic.

Va doresc o sapt. usoara. Eu sunt in medical, trebuie sa merg azi la dr sa-mi dea concediul si sa vedem cum am mai evoluat.

Cristina 11 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

In alta ordine de idei...

Ma bucur pt burticile care se simt mai bine dupa raceala.
Eu am avut un episod cu dureri de cap, dar din fericile m-a tinut doar vinerea.

Despre kg... eu am pus 3 kg, dar am slabit 2 in primele trei luni, deci am cu 1 kg mai mult decat inainte de sarcina. Chiar am vb cu medicul meu ca nu i-au in greutate, dar mi-a zis sa stau linistita ca o sa vina si kg. Mi-a dat si elevit sa iau.

Despre cosmetice, parca ma mai zis, folosesc cosmetice organice, le foloseam si inainte, dar acum pe cele speciale pt gravidute. Sunt fara miros sau cu miros discret, natural. Cu mirosurile m-am luptat si eu in primle luni, acum parca e mai bine. Nu le suport pe cele foarte puternice. Am trecut si la produse de curatenie eco, detergent, nu mai folosesc balsam ca nu-l mai suport. Produse de baza: otetul si bicarbonatul de sodiu. Functioneaza de minune.
Ca deodorant folosesc si eu cristale fara miros, cum zicea Dragaica.
La noi se gasesc aceste produse pe net sau in magazine specializate bio, chiar si la magazine naturiste, dar nu la toate.
Atentie mare si la produsele pt bebelusi. Majoritatea au chimicale periculoase, chiar si cele de firma. Puteti sa va documentati pe net.

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Tanti, felicitari! Poate facem schimb, ca noi ne doream un baietel, dar vorba ta, sanatosi sa fie!

Mie mi s-a intamplat ieri ceva foarte ciudat. Poate a fost o contractie, dar daca n-am avut pana acum ... M-a luat pe neasteptate o durere in spate dreapta pe la mijloc, a venit in fata si a coborat in jos, o durere ascutita, intensa si care a durat vreo 2,3 secunde. A fost prima data si o singura data, pana acum. A fost oare o contractie???

Si inca ceva, inca nu l-am simtit pe bebe in burtica....

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata, delfinariu!

maya, e f frumoasa piesa!
tanti, felicitari pentru vestile bune! Si la noi comanda a fost tot de fetita, dar se pare ca s-a ratacit pe drum

Azi intram in saptamana 15, suntem mari de acum
Burtica incepe sa se contureze, insa nu se vede cand sunt imbracata. Am inceput sa triez blugii care ma mai ajung in talie (cand stau jos, fara sa ma "curme"). Azi incep cautarile pentru "maternity pants"

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tanti, FELICITARI pt rezultatul bun..acuma..o sa va obisnuiti si cu ideea de 2 baieti..si noi inca lucram la asta :):)
cris..stai linistita..iaca eu maine fac 18 sapt, sunt la a doua sarcina si tot nu il simt pe gandacel..dar el chiar creste, ca l-am vazut joi :)

mi-am luat si eu hartie de la dr ginec. pt program de 6 ore, acu sa intreb pe la serviciul personal ce trebuie sa mai fac. am inteles ca totusi si medicul de medicina muncii tre sa faca un raport ceva.

in wk noi am avut program de socializare, iar Stefan s/a comportat impecabil- sambata la o petrecere a unei fetite de 2 ani, iar aseara cu finutul nostru de 8 luni- i-a aratat cum se folosesc unele jocuri, i-a dat niste jucarii de-ale lui mai vechi, care sunt de bebelas..nu l-a bruscat..a fost f cumintel baiatul mamii..:)
am fost si la derdelus ieri..in sfarsit incepe sa ii placa zapada.

Paula cu Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Tanti, felicitari! Poate facem schimb, ca noi ne doream un baietel, dar vorba ta, sanatosi sa fie!

Si inca ceva, inca nu l-am simtit pe bebe in burtica....

Cris 17+ cu

Aha, deci la tine a ajuns comanda mea
Apropos de simtit bb in burtica, citisem ca la prima sarcina se simte mai tarziu.. Si eu ma astept pe la 20+ sapt sa il simt

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

in wk noi am avut program de socializare, iar Stefan s/a comportat impecabil- sambata la o petrecere a unei fetite de 2 ani, iar aseara cu finutul nostru de 8 luni- i-a aratat cum se folosesc unele jocuri, i-a dat niste jucarii de-ale lui mai vechi, care sunt de bebelas..nu l-a bruscat..a fost f cumintel baiatul mamii..:)
am fost si la derdelus ieri..in sfarsit incepe sa ii placa zapada.

Paula cu Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)
Felicitari pentru comportamentul lui Stefan! Imi creste inima cand aud asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Neata Delfinariu,

Cam tarziu, dar citesc la voi de la ora 9!!
data nasterii 21.07.1986

asteptam cu nerabdare ziua de joi cand mergem la eco de 12 sapt.!!
avem emotii, sa speram ca totul o sa fie ok!
se lauda dr. ca la 12 sapt ne spune sexul..sa vedem!!
facem ecografiile la dr. iosup.

Va pupam,
o saptamana cat mai usoara si sa speram ca trece geruuu!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Iulia_N, verifica lista

michelle, sa-mi zici si mie pe la ce magazine sunt haine de

Fetele, de maine dam startul la petreceri deci papam tortulet

Cristina 11 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Crissy, deja m-am interesat si stiu 3 magazine unde sa merg sa ma uit, iti voi scrie MP.

Mergi la inceput