Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata si de la mine

Sa aveti o saptamana cat mai usoara si mult succes celor care-si vad puiutii zilele acestea.

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata de la mine si delfinutul care face gimnastica de dimineata....

tocmai am pierdut un mesaj, asa ca o iau de la capat...

CD27 ce bine ca ai fost la munte....

pe mine nu ma lasa raceala asta deloc...acum ma simt toata infundata! Si iar 36.8 :( nu e mult, dar sa speram ca nu o sa creasca...de tusit mai putin, dupa ce am baut sirop de ridiche neagra (e chiar gustos)

deci azi ne bagam la doctor sa vedem de raceala si la 4 am programare la dr meu sa vedem cum se mai prezinta placenta, colul...pe puiutz nu cred ca mi-l arata, trebuie sa mai am rabdare 2 saptamani pana la morfologica...

va pup si va doresc o saptamana minunata!!!

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dimineata buna si de la mine... si nu numai!
Nu/mi vine sa plec de/acasa cand vad cum ninge. Aseara m/am bucuram cand am vazut ca s/a oprit iar acum... Sunt lenesa nu/i asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aa, si era sa uit !! m-am cantarit de dimineata si ce credeti??? 56 kg !!!

adica +5 kg (si miercuri abia termin saptamana 19) si 1 kg in cateva zile...in ritmul asta iau peste 20 kg :(((( si nici nu am mancat mult...pai daca mananci normal si te ingrasi asa repede, cum mai iti zice doctorul sa iti tii greutatea sub control???? o fi si de la tonele de vitamine....

Sheri, ai dreptate, burtica noastra nu creste cu aer doar ca eu am doar un racusor in burtica

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup, m/am hotarat sa ma duc la scarbici. Noroc ca nu am program chiar asa de fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza

sa aveti o saptamana fara zapezi

18+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine

...noi ieri am fost la ziua finului nostru, unde am papattttt multttt....imi e frica sa ma cantaresc

sheri, am 18 sapt si 3 zile

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am reusit si eu sa inot prin zapada pana la serviciu, nu de alta, dar stau in sectorul 5 .
Declar ca m-am saturat de iarna.

Va si o zi excelenta!

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

Revin si eu cu vesti. mi-a iesit primul test la amniocenteza si este ok, si am aflat ca este baiat imi doream si eu o , dar bine ca este sanatos asta conteaza cel mai mult
Vorbeati de kg ma "laud" si eu cu 3 kg am pus mult in comparatie cu sarcina trecuta cand la 20 saptamani aveam decat 1.5 kg
Cele din Bucuresti ati reusit astazi sa plecati la munca? eu lucrez in afara Buucrestiului asa ca astazi stau acasa

Andrei 11.02.2006 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Tanti felicitari pentru vestile bune si acum cred ca nu mai ai nici un stres sa-l mai chinui pe micut...aaaaa. si felicitari pentru baietel...dupa cum se spunea suntem o odisee plina de baietei.
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat si sa fim sanatosi.

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput