Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Davidutul bolnavior, sa se faca bine repejor! Aparat de aerosoli gasesti la marmacii, vezi ce-ti recomanda fetele si cauta pe site-urile farmaciilor (HelpNet, Sensiblu, Dona) ca iti zice si la ce sediu au produsul respectiv.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Multumim

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gataaa..eu am fugit sus
gashca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Carticica super am luat din Austria si imi pare asa de rau ca n-am luat mai multe. Acolo mi s-au parut scumpe, dar chiar isi merita banii. Are pe fiecare pagina o particica care il stimuleaza tactil pe bebelus. David este innebunit dupa ea, si se uita cu mare atentie de fiecare data cand i-o arat si asa-i place sa-si plimbe degetele pe fiecare pagina si sa descopere materiale noi.

Olga uite cum sunt cartile pe care le avem noi, sunt intr-un fel asa, adica are cate ceva de pipait, e drept ca toate sunt un fel de staniol colorat. Exista si pe la noi de-astea mici, cu teme de animale, de ex daca e prezentata girafa, imita tesatura pielea de girafa, are si capsor, si e imbracata in material. dar tot asa, sunt foarte scumpe. Eu am ceva cu insecte care au antene, dar le-a smotocit deja moturile de la antene.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu merg la culcare ca maine incepe o noua saptamana de munca !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Sa ai spor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Davidutul bolnavior, sa se faca bine repejor! Aparat de aerosoli gasesti la marmacii, vezi ce-ti recomanda fetele si cauta pe site-urile farmaciilor (HelpNet, Sensiblu, Dona) ca iti zice si la ce sediu au produsul respectiv.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Multumim

Olga, noi avem www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">Laica, cu ultrasunete. Il gasesti in Remedia, acolo am vazut la noi. Eu l-am luat din Szeged dar tot atata a costat.
Insanatosire grabnica lui David!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - lasa ca maine ii iei siropul si o sa fie mai bine, eu cred ca tusea asta e mai chinuitoare pt noi ca murim de mila lor decat pt ei. un maresa teaca noaptea ushor

cu trezitul in plansete noaptea- eu intru in categoria Monique si va intreb: se poate si altfel???? ca eu nu stiu decat asa....ba ca ies dintii, ba ca-i dau eu cereale, ba ca in ustura putza, ba ca a visat urat, ba ca ii era friga, ba ca ii era cald, ba ca e perioada de ridicat in fund, ba ca e cea de ridicat in picioareideea e ca avem un episod minim pe noapte, noroc ca dormim la gramada(deh, saracii de noi...de aia incalzim 4 dormitoare)si il linishtesc rapid, fara sa pierd mult somn. dar oricum, cred ca daca o sa apuc sa dorm 8 ore legate o sa-mi crape capul de atata odihna

25 martie 2009

Ba este chinuitoare si pentru el, caci nu prea poate sa doarma. dar sper si eu sa-i treaca cat mai repede.

Si vorbesti de 8 ore legate Nu stiu cand o veni si acea zi. Eu ma rog si pentru 4 Dar oricum, nu mai este asa de chinuitor ca la inceput. Se adapteaza omul la orice conditii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:

Da foarte greu cand iti este bolnav copilasul Prefer sa-mi fie mie de 3 ori mai rau, decat sa aibe el ceva (inafara de febra 38, caci asta inmultit la 3 da 114 ).

Vai Olga, sa nu te superi ca rad, dar ai fost tare haioasa!

Mergi la inceput

Citat:
[
aaa si ca mi-am adus aminte de ghinda. voi stiti ca in greaca "putza" este aproape ca in romana doar ca in varianta hard? adica ta-su il intreaba unde e "puli sou"(putza ta). na poftim educatie la nici un an

25 martie 2009

Vai cat am ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara!
Acum am reusit sa il adorm pe Nicho si intru rapid sa vad ce mai ziceti si sa recuperez din urma.
Azi a dormit un piculet si acum a adormit mai usor.Apropo de dormit, eu ii tin o statistica scrisa de can d s-a nascut, am zis ca o sa oo mai fac pana la un an si dupa aia termin, cu orele de somn, orele cand mananca, ce pastilutze ii dau, daca a facut caca, greutatea...am de-a tabele... pt fiecare luna si constat dimineatza daca a dormit suficient,mai trag concluzii...nu de alta, dar v-am spus ca memoria ma lasa...

Ma duc la pagina 5 sa recuperez...revin.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Citat:

olga - esti f tare daca inca mai faci haz de necaz
ca sa nu mai zic ca te admir. ai facut calculul asta la o asemenea ora si dupa atatea nopti de chinuiala??
eu una stau prost la tabla inmultirii si in mod normal

25 martie 2009

Mai imi iese si mie cateodata (inmultirea)

Mergi la inceput