Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Davidutul bolnavior, sa se faca bine repejor! Aparat de aerosoli gasesti la marmacii, vezi ce-ti recomanda fetele si cauta pe site-urile farmaciilor (HelpNet, Sensiblu, Dona) ca iti zice si la ce sediu au produsul respectiv.Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Multumim

Olga, mamica lui David iepurasul

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui olishka Carticica super am luat din Austria si imi pare asa de rau ca n-am luat mai multe. Acolo mi s-au parut scumpe, dar chiar isi merita banii. Are pe fiecare pagina o particica care il stimuleaza tactil pe bebelus. David este innebunit dupa ea, si se uita cu mare atentie de fiecare data cand i-o arat si asa-i place sa-si plimbe degetele pe fiecare pagina si sa descopere materiale noi. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga uite cum sunt cartile pe care le avem noi, sunt intr-un fel asa, adica are cate ceva de pipait, e drept ca toate sunt un fel de staniol colorat. Exista si pe la noi de-astea mici, cu teme de animale, de ex daca e prezentata girafa, imita tesatura pielea de girafa, are si capsor, si e imbracata in material. dar tot asa, sunt foarte scumpe. Eu am ceva cu insecte care au antene, dar le-a smotocit deja moturile de la antene.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus Eu merg la culcare ca maine incepe o noua saptamana de munca !!![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Sa ai spor

Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumim ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga, noi avem www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">Laica, cu ultrasunete. Il gasesti in Remedia, acolo am vazut la noi. Eu l-am luat din Szeged dar tot atata a costat.
Insanatosire grabnica lui David!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 olga - lasa ca maine ii iei siropul si o sa fie mai bine, eu cred ca tusea asta e mai chinuitoare pt noi ca murim de mila lor decat pt ei. un mare sa teaca noaptea ushorcu trezitul in plansete noaptea- eu intru in categoria Monique si va intreb: se poate si altfel???? ca eu nu stiu decat asa....ba ca ies dintii, ba ca-i dau eu cereale, ba ca in ustura putza, ba ca a visat urat, ba ca ii era friga, ba ca ii era cald, ba ca e perioada de ridicat in fund, ba ca e cea de ridicat in picioare ![]() ![]() ideea e ca avem un episod minim pe noapte, noroc ca dormim la gramada(deh, saracii de noi...de aia incalzim 4 dormitoare)si il linishtesc rapid, fara sa pierd mult somn. dar oricum, cred ca daca o sa apuc sa dorm 8 ore legate o sa-mi crape capul de atata odihna![]() 25 martie 2009 |
Ba este chinuitoare si pentru el, caci nu prea poate sa doarma. dar sper si eu sa-i treaca cat mai repede.
Si vorbesti de 8 ore legate
Nu stiu cand o veni si acea zi. Eu ma rog si pentru 4 

Kea spune:
| citat din mesajul lui olishka Da foarte greu cand iti este bolnav copilasul Prefer sa-mi fie mie de 3 ori mai rau, decat sa aibe el ceva (inafara de febra 38, caci asta inmultit la 3 da 114 ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Vai Olga, sa nu te superi ca rad, dar ai fost tare haioasa!
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 [ aaa si ca mi-am adus aminte de ghinda ![]() 25 martie 2009 |
Vai cat am ras

Nicky09 spune:
Buna seara!
Acum am reusit sa il adorm pe Nicho si intru rapid sa vad ce mai ziceti si sa recuperez din urma.
Azi a dormit un piculet si acum a adormit mai usor.Apropo de dormit, eu ii tin o statistica scrisa de can d s-a nascut, am zis ca o sa oo mai fac pana la un an si dupa aia termin, cu orele de somn, orele cand mananca, ce pastilutze ii dau, daca a facut caca, greutatea...am de-a tabele... pt fiecare luna si constat dimineatza daca a dormit suficient,mai trag concluzii...nu de alta, dar v-am spus ca memoria ma lasa...
Ma duc la pagina 5 sa recuperez...revin.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 olga - esti f tare daca inca mai faci haz de necaz![]() ca sa nu mai zic ca te admir. ai facut calculul asta la o asemenea ora si dupa atatea nopti de chinuiala?? eu una stau prost la tabla inmultirii si in mod normal ![]() 25 martie 2009 |
Mai imi iese si mie cateodata

cu motoras

Prefer sa-mi fie mie de 3 ori mai rau, decat sa aibe el ceva (inafara de febra 38, caci asta inmultit la 3 da 114