Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pisigri, sunt pe aici. De cateva zile sotul meu e iar in faza aia de iubire sufocanta, asa ca profit. Pana nu-i trece si-l enervez din orice.
Daca vrei doar grafice cu nume ca sa printezi iti fac jpg, ti-am facut cateva si gif, ma gandeam ca poate le poti folosi pe blog.
Cum spui tu, cutii gen papusa ruseasca, noi avem canite, adica asa arata, ca niste pahare, un set rotunde, si unul patrate. Pot fi puse una peste alta cu gaura in jos si iasa un turn, sau bagate una in alta. Luana mai mult le baga una in alta, ii arat cum sa le contruiasca, si ea mereu le intoarce invers. Noi la inceput cand faceam kineto facea si masaj, un pic mai dur ca ala ce-l fac eu seara dupa baie, si miscari in apa calda la baie. Deci unele exerciti nu au fost doar joaca, la inceput am fost putin speriata eu.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Npo avem chiar acele papusi rusesti (matrioska), caci le-am avut ca marturii la nunta. David deocamdata le rontaie. Ii arat maine cum sta treaba cu ele.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, de cateva saptamani, dar parca acum sunt mai vizibile.
Nu stiu cauza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pisigri, uite ce super sunt www.pampam.ro/Jucarii-dupa-MARCA-Djeco-Construieste-cu-cuburi---Puzzle,-Djeco-p-17695-c-331-pg-1-p.html" target="_blank">astea

Ilinca, Sophia e o scumpa, si e mare dansatoare, zici ca are si stiluri speciale de dans dupa melodie.
Noi avem carticele cu animale, cartonate, alea de la Teora sunt superbe, si ii place sa le "citeasca". De acolo recunoaste animalele.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Foarte faine cuburile.

Carticica super am luat din Austria si imi pare asa de rau ca n-am luat mai multe. Acolo mi s-au parut scumpe, dar chiar isi merita banii. Are pe fiecare pagina o particica care il stimuleaza tactil pe bebelus. David este innebunit dupa ea, si se uita cu mare atentie de fiecare data cand i-o arat si asa-i place sa-si plimbe degetele pe fiecare pagina si sa descopere materiale noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

noi am schimbat registrul

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

SUPER!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa...am adormit copilul dar acum pic si eu de somn, ca si Novus ma gandesc ca maine e zi de munca dar nu sunt sigura ca poate sa ajunga bunica la noi...deci s-ar putea sa stau potolita in casa

olga - de la dm am luat-o si eu dar le-am vazut si in plafarul de langa(la cel din militari ma refer)

si eu am o mare problema cu diminutivele. mise trage din clasele gimnaziale cand diriga ne amenda cu 5lei pt fiecare deci si diminutiv utilizat aiurea. singurul obiect care a ramas aiurea denumit este ceasul care pt el e tic-tac si asta pt ca eu nu l-am invatat obiectele ci ne jucam prin casa si incet incet m-am prins ca tzine minte. totul a plecat de la tic-tac, ca il duceam la ceas si ii ziceam: uite cum face ceasul: tic-tac tic-tac...iar el se distra copios. in schim taica-su se mai prosteshte, spre nervii mei ca tot timpul trebuie ssa il corectez. cel mai tare m-am enervat cu "lalui" care vine de la "gala"-"galui"(diminutiv)....din categoria unde e punctul G in toata faza asta?. vad ca a bagat la cap, nu mai stalceshte cuvintele dar diminutivele tot nu le poate scoate. noi nu avem psaria ci psarakia(peshti-peshtishori). imi vine sa il omor, dar treaba lui, in limba lui o sa vorbesca greshit nu in a mea

25 martie 2009

Mergi la inceput

olga - lasa ca maine ii iei siropul si o sa fie mai bine, eu cred ca tusea asta e mai chinuitoare pt noi ca murim de mila lor decat pt ei. un maresa teaca noaptea ushor

cu trezitul in plansete noaptea- eu intru in categoria Monique si va intreb: se poate si altfel???? ca eu nu stiu decat asa....ba ca ies dintii, ba ca-i dau eu cereale, ba ca in ustura putza, ba ca a visat urat, ba ca ii era friga, ba ca ii era cald, ba ca e perioada de ridicat in fund, ba ca e cea de ridicat in picioareideea e ca avem un episod minim pe noapte, noroc ca dormim la gramada(deh, saracii de noi...de aia incalzim 4 dormitoare)si il linishtesc rapid, fara sa pierd mult somn. dar oricum, cred ca daca o sa apuc sa dorm 8 ore legate o sa-mi crape capul de atata odihna

25 martie 2009

Mergi la inceput

kea - ce ai descris tu acolo seamna cu ce a avut piticul cand era f mic(acum e f mare)si pediatra a zis ca e o suprainfectare a pielii cu bacteriile care traiesc in mod normal in zona. lui i-au trecut cu o crema pe baza de antibiotoc ushor. dar ar putea sa fie orice altceva. greu de spus asa pe forum, tot la dermato tre sa mergi

provista - ei da ce frumos a sarbatorit Dragos ultima lui luna de bebelush

aaa si ca mi-am adus aminte de ghinda. voi stiti ca in greaca "putza" este aproape ca in romana doar ca in varianta hard? adica ta-su il intreaba unde e "puli sou"(putza ta). na poftim educatie la nici un an

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chatonel -e crema pt bust de la palmers. ma uit mai tarziu ce scrie exact pe ea, dar e speciala pt dupa nashtere si scaderi drastice in greutate. pe bune ca a facut treaba. o sa o iau si pe cea pt corp ca nici eu nu sunt multumita de tonusul pielii deshi aici cred ca e treaba de gimnasticanu de creme

25 martie 2009

Si de unde se poate cumpara?

Lui David ii este iarasi rau Acum doarme, dar tuseste ingrozitor. Are o tuse de om tare bolnav si nu este chiar productiva. Cand tuseste se aude de zici ca il zgaraie cineva in gat, foarte nasol. Mi-e asa mila de el Nu am avut nici cum sa pleca in seara asta la farmacie sa-i iau sirop. I-am dat unul de la plafar caci asta aveam in casa (dar am intrebat dr daca este ok) si maine neaparat trebuie sa-i cumpar un sirop special. Trebuie sa cumpar si acel aparat de aerosoli. Fetele care ati cumparat, mai spuneti-mi inca o data va rog care este cel mai ok. Si daca stiti din ce magazin pot sa-l iau, ar fi si mai bine, caci nu mai vreau sa stau dupa comanda pe net

Crema Palmers eu am luat din DM, trebuie sa ma si dau cu ea, bine ca mi-ati amintit de ea !

Imi pare rau pt David, stiu cum tusea si Alexandra ca dupa2 pachete de tigari
Eu dupa ce ii dadeam Eurespal mi se parea ca nu mai tusea chiar asa, doar ca noaptea nu statea ea sa-i dau sirop, abia ii dadeam cateva puf-uri in nas
Multi si sa va faceti bine !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Multumesc

Da foarte greu cand iti este bolnav copilasul Prefer sa-mi fie mie de 3 ori mai rau, decat sa aibe el ceva (inafara de febra 38, caci asta inmultit la 3 da 114 ).

Mergi la inceput

ah, nu ma mai suport
imi citesc mesajele acum si observ ca nu am un rand fara macar o greseala

25 martie 2009

Mergi la inceput

olga - esti f tare daca inca mai faci haz de necaz
ca sa nu mai zic ca te admir. ai facut calculul asta la o asemenea ora si dupa atatea nopti de chinuiala??
eu una stau prost la tabla inmultirii si in mod normal

25 martie 2009

Mergi la inceput