Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DENISAMADAfelicitari ADELEI

Mai fetelor.....ca tot vorbim de primii pasi, eu am o mare nelemurire. Revad clar cum a facut Iri primii pasi dar la Teo nu imi amintesc decat ca acum era ghindoc si maine mergea in picioare......Oare unde s-au dus o parte din amintirile cu el???????
Sunt sigura ca asta nu ma face o mama denaturata fiindca stiu cu cata daruire si dragoste ii cresc si simt dragostea lor pt. mineDar totusi ce s-a intamplat cu amintirile astea??????Un PSIHOLOG cineva ma poate lumina si mine....sau pur si simplu parerea voastra?????

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Aris ceva de genul ne-a zis si noua dermatoloaga (ca am ajuns si acolo, de la ea avem avenele ala), dar zici ca am avut intalnire in gara intre doua trenuri, asa a sters-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Carticica super am luat din Austria si imi pare asa de rau ca n-am luat mai multe. Acolo mi s-au parut scumpe, dar chiar isi merita banii. Are pe fiecare pagina o particica care il stimuleaza tactil pe bebelus. David este innebunit dupa ea, si se uita cu mare atentie de fiecare data cand i-o arat si asa-i place sa-si plimbe degetele pe fiecare pagina si sa descopere materiale noi.

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga uite cum sunt cartile pe care le avem noi, sunt intr-un fel asa, adica are cate ceva de pipait, e drept ca toate sunt un fel de staniol colorat. Exista si pe la noi de-astea mici, cu teme de animale, de ex daca e prezentata girafa, imita tesatura pielea de girafa, are si capsor, si e imbracata in material. dar tot asa, sunt foarte scumpe. Eu am ceva cu insecte care au antene, dar le-a smotocit deja moturile de la antene.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Sunt interesante si acestea, insa acelea au mai multe tipuri de texturi. O sa fac si eu maine poza sa iti arat.

I-am mai gasit lui David in car4 o carticica ieftina, dar care ii place f mult: are forma de telefon si are si un buton pe care apasa si suna ca un tel (imi place ca nu suna tare si poate apasa de cate ori vrea pe buton, caci nu ma deranjeaza). Ii plac si animalutele din ea. A costat doar 9 RON

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Davidutul bolnavior, sa se faca bine repejor! Aparat de aerosoli gasesti la marmacii, vezi ce-ti recomanda fetele si cauta pe site-urile farmaciilor (HelpNet, Sensiblu, Dona) ca iti zice si la ce sediu au produsul respectiv.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Multumim

Olga, noi avem www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">Laica, cu ultrasunete. Il gasesti in Remedia, acolo am vazut la noi. Eu l-am luat din Szeged dar tot atata a costat.
Insanatosire grabnica lui David!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Remedia este un lant de farmacii?

Si sta copilul la asa ceva. ca eu numai daca ii apropii ceva de nas urlaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Provista-al meu face asa cu cosuletul pline de sosete de-ale lui...de cateva zile i-l tot dau ca jucarie, ce il mai intoarce si il umple si il goleste si-l pune si in cap...e asa simpatic ca se uita la mine prin gaurelele de la cos...Le-am numarat de curiozitate: 45 de perechi de sosete, , din care daca folosim vreo 10 perechi.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Noi am iesit ieftin cu putza, sa vedem cum fac mamicile de fete ca sa scape de singurul-cuvant-slav-din-fondul-principal-genital al limbii romane.

Aris, peripetiile voastre bilingve sunt f tari!

Shasa, sa stii ca nici ai mei nu-si amintesc mai nimic despre mine. Eu fiind "a 2a". Nici macar nu mi-au putut spune daca am avut suzeta, de ex., sau cat m-a alaptat, sau ce cuvinte stalceam. Numai despre sor-mea au amintiri. M-am ofticat un pic, dar nah, ea are intaietate.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Rodica-ma gandeam ca sunt singura, dar vad ca mai sunt mamici cu copii care au visuri urate...da, si al meu se trezeste din cand in cand plangand atat de tare ca mi se rupe inima, dar cum sa iti spun eu...se simte dinainte ca viseaza ca intai suspina si i se accelereaza respiratia si incepe tare dintr-odata, atunci imi zic ca trebuie sa il iau in brate sa ii intrerup visul, ca eu chiar nu vreau sa se sperie in somn, mi-e asa de mila de el in momentele alea, si imi fac mustrari de constiinta, poate in timpul zilei mai ridic tonul la el eu sau taica-sau, ce stiu eu, de ce are visuri care sa il sperie...offff..acum nu stiu daca fac bine ca il iau si ii intrerup visul, dar asa simt.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Citat:

Da foarte greu cand iti este bolnav copilasul Prefer sa-mi fie mie de 3 ori mai rau, decat sa aibe el ceva (inafara de febra 38, caci asta inmultit la 3 da 114 ).

Vai Olga, sa nu te superi ca rad, dar ai fost tare haioasa!

Keutu cheliutu

Nu ma supar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MAIUTA felicitari pentru primii pasi

In fiecare zi se mai ridica un ghiocel (sau mai multi) pe picioruse si pleaca la plimbarica

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, sa pozezi si coperta sa caut si eu.

Keutu e fan roti, mingi si orice altceva ce se poate rostogoli. Se joaca tare frumos, cu doua obiecte, de obicei doua mingi/bile. Rostogoleste una, se uita cam unde se opreste, o trimite si pe a doua in directia respectiva, dar bineinteles ca o depaseste pe prima, apoi se duce la prima si da in ea sa o ajunga pe cea de a doua si tot asa zeci de minute. Cartile sunt interesante numai care au roti (avem doua). Si bineinteles masinile. Dar chiar, oare de acum se vede ca baietii au alte preferinte decat fetele? Eu credeam ca din cauza parintilor pt ca le cumpara jucarii "de baieti" sau "de fete". Dar la noi chiar nu-i asa, ca nu are decat o masina si un telefon cu roti gen masinuta.

Mergi la inceput