Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa DENISAMADA ![]() felicitari ADELEI![]() ![]() Mai fetelor.....ca tot vorbim de primii pasi, eu am o mare nelemurire. Revad clar cum a facut Iri primii pasi dar la Teo nu imi amintesc decat ca acum era ghindoc si maine mergea in picioare...... Oare unde s-au dus o parte din amintirile cu el???????Sunt sigura ca asta nu ma face o mama denaturata fiindca stiu cu cata daruire si dragoste ii cresc si simt dragostea lor pt. mine ![]() ![]() Dar totusi ce s-a intamplat cu amintirile astea?????? Un PSIHOLOG cineva ma poate lumina si mine....sau pur si simplu parerea voastra?????IRI TEO PETRU![]() New Life Is Born |
Shasa eu cred ca este ceva normal. Eu nu pot sa-mi aduc aminte anumite chestii legate de David sau de sarcina, dar tu, care ai 3 si a trecut ceva timp de la primul bebe. De aceea este bine sa le facem cat mai multe poze si filmulete, ca sa mai reinprospatam memoria

Olga, mamica lui David iepurasul

Monnvas spune:
A, Shasa, si o parere: amintirile s-au dus:
- in funduletzul lui Petru
- in mancarea iezilor
- in noptile nedormite cu iezi bolnaviori
- in ajutatul la teme
etc etc etc
Adica in toate cate le-ai facut pt ei si care ti-au halit timp si resurse interioare de tot felul
Parerea mea! (hic!)
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
Da, Olga, Remedia are si aparaturi tehnico-medicale. Eu l-am luat pe acesta cautand ceva in caz de forta majora la prima raceala a Luanei, cand eram in Szeged. este bun pt ca e cu ultrasunete si nu-i distrage atentia bazaitul. Cele normale scot un sunet si copilul tot dupa el se intoarce. Altele nu stiu cum sunt, noi am mai facut, cu Claudiu, la dr de familie si in spital cand a fost cu alergia. La inceput n-a vrut sa stea, de fapt, nu pusul mastii era problema, ci aburul. Cum scotea abur cum plangea si se tragea. Era si mai micuta. Apoi i-am dat sa vada iesind aburul fara sa aibe masca pe nasuc. Apoi ne-am pus-o pe fata toti. Are masca si pt adulti si pt copii. Am pus si eu, si mama, si Clau, ne jucam s-o facem sa rada cu masca, sa creada ca e joaca. In final a acceptat-o. Dar am folosit-o, cu succes, doar in 3 randuri, ca nu am avut probleme. Odata avand muci mai mult timp, dar nefiind viroza, doar cu ser, si inca o data cu dexa. Eu am mai scris, mi se pare super la indemana, daca e problema la nas/gat, de ce sa ia sirop. Acum dr noastra stie, si ne da schema in asa fel incat sa includa medicamente pe cat posibil sa folosim aerosoli. La Clau i-am facut cu gentamicina, care in alt caz trebuia injectabil si doare tare rau. Si de fiecare data le-a si trecut mult mai repede. De fapt dupa inhalatiile cu dexa pur si simplu li se desfunda caile respiratorii. Iar pt tuse ne da dr salbutamol/ventolin picaturi la inhalatii.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Kea Dar chiar, oare de acum se vede ca baietii au alte preferinte decat fetele? Eu credeam ca din cauza parintilor pt ca le cumpara jucarii "de baieti" sau "de fete". Dar la noi chiar nu-i asa, ca nu are decat o masina si un telefon cu roti gen masinuta. Keutu cheliutu |
Luana se joaca cu masinile, nu stiu daca ai vazut in poze, are masinute, trenulet cumparat special pt ea, sa nu se mai certe cu frate-su. Ii pace cum se invart rotile, cum le impinge si merg.
Ah, si fi-miu are 3 papusi interactive de la Zapf Creation.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
olishka spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Noi am iesit ieftin cu putza, sa vedem cum fac mamicile de fete ca sa scape de singurul-cuvant-slav-din-fondul-principal-genital al limbii romane. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |

Sa stii ca la noi (in Basarabia) se foloseste "putza" si la fetite si in Ardeal mi se pare ca este la fel. Asa ca, depinde in ce zona stai

Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui Kea Novus, de cateva saptamani, dar parca acum sunt mai vizibile. Nu stiu cauza. ![]() Keutu cheliutu |
Kea-eu cred ca e o dermatita, ca si Nicho o are si pe fata si pe bicepsi, se simte la atingere, cand i-am spus pediatrei, care l-a si atins atunci , a zis ca ii pot da cu o crema Vea oil, pe care eu am folosit-o pt ragade la sani, am folosit, pare ca ii trece, adica inmoaie pielea, o face mai fina, dar e de scurta durata...eu ti-as recomanda o crema pe baza de calendula(cred ca e termen homeo) sau galbenele.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
olishka spune:
| citat din mesajul lui Kea Olga, sa pozezi si coperta sa caut si eu. ![]() Keutu e fan roti, mingi si orice altceva ce se poate rostogoli. Se joaca tare frumos, cu doua obiecte, de obicei doua mingi/bile. Rostogoleste una, se uita cam unde se opreste, o trimite si pe a doua in directia respectiva, dar bineinteles ca o depaseste pe prima, apoi se duce la prima si da in ea sa o ajunga pe cea de a doua si tot asa zeci de minute. Cartile sunt interesante numai care au roti (avem doua) Keutu cheliutu |
O sa pozez maine, sper sa nu uit. O sa-ti si spun maine de unde am luat-o.
Si David a descoperit masinutele. De 2 zile se joaca numai cu ele
Trebuie sa mai facem aprovizionare.Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Da, Olga, Remedia are si aparaturi tehnico-medicale. Eu l-am luat pe acesta cautand ceva in caz de forta majora la prima raceala a Luanei, cand eram in Szeged. este bun pt ca e cu ultrasunete si nu-i distrage atentia bazaitul. Cele normale scot un sunet si copilul tot dupa el se intoarce. Altele nu stiu cum sunt, noi am mai facut, cu Claudiu, la dr de familie si in spital cand a fost cu alergia. La inceput n-a vrut sa stea, de fapt, nu pusul mastii era problema, ci aburul. Cum scotea abur cum plangea si se tragea. Era si mai micuta. Apoi i-am dat sa vada iesind aburul fara sa aibe masca pe nasuc. Apoi ne-am pus-o pe fata toti. Are masca si pt adulti si pt copii. Am pus si eu, si mama, si Clau, ne jucam s-o facem sa rada cu masca, sa creada ca e joaca. In final a acceptat-o. Dar am folosit-o, cu succes, doar in 3 randuri, ca nu am avut probleme. Odata avand muci mai mult timp, dar nefiind viroza, doar cu ser, si inca o data cu dexa. Eu am mai scris, mi se pare super la indemana, daca e problema la nas/gat, de ce sa ia sirop. Acum dr noastra stie, si ne da schema in asa fel incat sa includa medicamente pe cat posibil sa folosim aerosoli. La Clau i-am facut cu gentamicina, care in alt caz trebuia injectabil si doare tare rau. Si de fiecare data le-a si trecut mult mai repede. De fapt dupa inhalatiile cu dexa pur si simplu li se desfunda caile respiratorii. Iar pt tuse ne da dr salbutamol/ventolin picaturi la inhalatii. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Abia astept sa iau si eu maine.
Nu stiu ce sa fac acum. Sunt sigura ca David a ajuns in halul acesta din cauza mea, caci nu i-am aspirat nasul. Dar ziua nu avea muci si nici nu se auzeau, noaptea insa tusea de la ei. Daca incerc sa-i aspir nasul urla de zici ca-l tai si am senzatia ca-l traumatizez. Si acum are muci in nas, dar doarme si mi se pare barbar sa-i bag aspiratorul in nas in timp ce doarme, dar si cand il aud cum tuseste mi se rupe sufletul. Chiar nu stiu ce sa fac...Abia astept sa treca aceasta noapte si maine sa-l fac bine: sa-i cumpar sirop, aparatul de aerosoli, sa-i aspir nasucul etc, etc

olishka spune:
Am uitat sa va arat poza zilei
http://picasaweb.google.com/olgagireada/David9Luni#5435635252715473298
L-a plimbat Chitibus, pana l-a adormit ![]()

shasa spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Ideea nu cred ca sa repetam la nesfarsit ceva ca pana la urma isi baga copilu' ghinda si ppleaca. |

IRI
TEO
PETRU
New Life Is Born

felicitari ADELEI
Oare unde s-au dus o parte din amintirile cu el???????
Un PSIHOLOG cineva ma poate lumina si mine....sau pur si simplu parerea voastra?????