Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Piciuliko, mai bine faci o intepatura si gataca sa afli cum e cu hgb. Nu fa ca mine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
salutare fetelor.
in primul rand la multi ani alex de mami roxana,sa ai parte de santate si noroc.
piciulika ai un psihic de fier.esti de admirat.
in alta odine de idei,azi am fost la doc lemnete.mi-a descoperit pe ovarul stang doua chisturi unul mic,de 2 cm si unul mare de 8.5.pe cel mic il tratam,dar cel mare este cel care ne pune probleme.nu il putem indeparta decat chirurgical.mi-a luat azi probe ptr analize sa vedem ce fel d chist avem.sunt cu moralul cam la pamant,dar nu am ce face,trebuie sa trec si prin asta.vineri primim rezultatele analizelor,iar apoi ma intalnesc cu lemnete sa vedem ce facem mai departe.nu stiu cum sa va explic,dar cand mi-a zis doctorul,parca mi-a cazut cerul in cap.am ramas fara replica.a inercat doctorul sa imi ridice moralul,dar degeaba.
aandreea27 spune:
sunt constienta ca nu trebuie sa fac un capat de tara din asta,dar totusi o mie de ganduri imi trec prin cap.ma duc sa stau cu andutu,el e medicamentul meu
.
va
pe toate.
mandarinutza spune:
La multi ani Alexandra de mami Roxana!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 16s+
Poze
mandarinutza spune:
La multi ani Andreea!
Piciulika, imi pare tare rau de suferinta indurata, sa te refaci repede. Si eu am avut de 2 ori infundare de canal la Antonia, dar probabil a fost ceva f usor, caci mi-a trecut destul de repede, Eu atunci faceam dus cu apa calda, puneam dusul pe san si ma mulgeam putin sub dus,cat sa decongestionez sanul si apoi ii dadem ei.
Gabriela, am admirat printesele tale, foarte frumoase amandoua.
Eu sunt tare fericita, caci am inceput sa simt miscarile mandarinutzei/mandarinutzului din burtica de 2 zile si chiar imi era dor de aceste momente. prima data cand le-am simtit a fost luni, era la a 3a sedinta din ziua respectiva, si bineinteles ca eram atenta la bb si nu la subiect.
Poze
mandarinutza spune:
Andreea12, draga mea imi pare tare rau de aceste vesti. Sper sa iasa analzele bine si poate nu e nevoie de operatie, bine ca le-ai descoperit din timp totusi si poti urma tratamentul bun.
Poze
Piciulika spune:
Aandreea, lasa, ca ce e mare nu e si rau! Hai, fruntea sus! Bine ca te-ai dus si le-ai descoperit acuma! Crede-l si pe doctor, daca zice de bine - ca nu o fi psiholog sa-tzi ridice moralul pe banii tai! ![]()
Mandarinutzo, merci!
Eu nu cunoscusem asa ceva. Si deja e mastita - noroc ca am fugit la doctor in cateva ore si am luat-o de coada s-o zvantur iute. Ca e o chestie ce evolueza extrem de repede. (M-au felicitat pentru reactzia prompta si doctoritza de garda si moasa azi.) Daca trece efectul ibuprofenului creste febra si vin frisoanele. Cred ca peste juma din zi ma ocup de alaptatul "specializat" - e o ceremonie ca ceremonia ceaiului!
Atata ma bibilesc: inainte (cald 15 min), dupa (rece, 15 min), evtl. muls, intre (cataplasma cu quark - mey, asta e o chestie intre smantana si branza de vaci. Imi zice si mie cineva ce-i pe romaneste?!) [Am luat quark degresat - face bine la linie.
]
In fine, ai mei tocmai au plecat, Radu cu Micha se uita la avioane. Eu dupa alaptare si ritualul meu de tzitzileala am revenit cu asta mic in wrap ca era nemultzumit de balonari. I-am pus Mezzo - nu am atras gazele afara - stie sa racneasca de speriat! (3 saptamani, cat era racit, nu stiam ca avem BB in casa! Uitam pe unde e! ... poate nu voia sa zbiere fonfait?!
) Acuma - atentzie Sabina!! ascultam http://www.radioswissclassic.ch/de/portrait si el doarme ca un prunc (ce este). Asta inseamna ca va dormita si-n salile de concert mai incolo?!![]()
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
In alta ordine de idei.
Alex cel galben e dragutz si cuminte si-n conditziile astea.
(Apropos, asta-i cel mai mare patriot din familie: a trecut prin tricolor! Nascut albastru, ingalbenit ulterior si acuma cand zbiara de foame e rosuuuu! P.S. Noi credeam ca icterul nou-nascutului il va face verde: albastru cu galben asta da, nu?!)
Din prima zi a ridicat capul bine de tot, doar usor tremurat, apoi zilele ce au urmat tot mai ferm. La o saptamana statea cu capul sus pe umarul lui tati, ca 'unu' mare'! Se impinge in bratze cand e tzinut pe piept si tzi se uita in ochi - e tare aspru pruncu' ista!
Mi-e ca va fi mare zdrahon - vorba lui frate-meu!
Asa de bine era cand avea doar muci! Inca ii are, dar ii extrag maiastru - am dezvoltat tactici pentru toata gama de muci posibili!
Ah, da, si modesta
pot spune ca am mai perfectzionat tehnica bac-ului fatza de 'etapa Micha'. Ce culmi au atins chinezii in arta caligrafiei, sunt nimic fatza de arta eructatului la care am ajuns eu! Si Radu e uimit - desi si el promite
- dar una-i mashtera!
In 30 de secunde ies niste bacuri pe 3 voci intr-o armonie rara.
Ah, la Micha era showul cu schimbatul a tot ce inconjura bebeul cand veneau bacurile: manca peste cat putea duce si el si totul in jur era lapte. Alex, hapsan, nu da un strop nimanui! Poate sa fie ce-o fi: mananca precum hamsterul, pana nu mai poate inghitzi si-i curge in coltzul guritzei. Dar nu varsa nimic, in ciuda eructarilor cutremuratoare (seismografii din Basel inca mai cauta epicentrul...)
Iar Michael spune, serios, pentru frate-sau: "'don!"
(a ramas inca la tehnica ultimei silabe
)
Micha manca la doua ore pana ne-a capiat, vreo 2-3 luni in sir. Alex mananca la 4 ore - acum, cand conform teoriei ar trebui sa alaptez la 2 ore!!! (de-l pun la 2, suge superficial si nu ma ajuta cu mastita. Asa ca intre races bine sanul, conform moasei. Servesc 'on the rocks, stirred 8de la masaj), not shaken'.)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Piciuliko, mai bine faci o intepatura si gataca sa afli cum e cu hgb. Nu fa ca mine! |
Merg la gine la control si mi-or face aia acolo, pe loc. Iau elevit - chit ca nu ajunge sa compenseze fierul. Dar mai poate astepta 2 sapt?
Tu cum mai esti? (Mi-au scapat cateva pagini...)
Alex (16.01.2010)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 salutare fetelor. in primul rand la multi ani alex de mami roxana,sa ai parte de santate si noroc. piciulika ai un psihic de fier.esti de admirat. in alta odine de idei,azi am fost la doc lemnete.mi-a descoperit pe ovarul stang doua chisturi unul mic,de 2 cm si unul mare de 8.5.pe cel mic il tratam,dar cel mare este cel care ne pune probleme.nu il putem indeparta decat chirurgical.mi-a luat azi probe ptr analize sa vedem ce fel d chist avem.sunt cu moralul cam la pamant,dar nu am ce face,trebuie sa trec si prin asta.vineri primim rezultatele analizelor,iar apoi ma intalnesc cu lemnete sa vedem ce facem mai departe.nu stiu cum sa va explic,dar cand mi-a zis doctorul,parca mi-a cazut cerul in cap.am ramas fara replica.a inercat doctorul sa imi ridice moralul,dar degeaba. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
Sanatate multa.
Este bine ca l-ai descoperit la timp, sigur o sa fie bine, e posibil sa nu fie cazul de operatie, dar chiar daca ar fi asa nu este o interventie grea, nu ai de ce sa-ti fie frica....te cred ca esti speriata, dar cred ca putin obtimism nu strica.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)