Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 13
Marunzika spune:
Papi deseneaza pe spatele Energiei diferite forme (sa testeze daca recunoaste formele) si o intreaba: ce-a desenat papi? Energia raspunde:bluza!
Afara ninge ca-n povesti, e frig, copilul e plictisit si vrea plimbare, mananca in stilul ei firmituristic, tipa si e nervoasa iar eu nu vreau altceva decat sa vina primavara!
O zi linistita va dorim!
Yannisa Milena
24.08.2007
rnico spune:
oofff, piciulika! cate incercari!!!

speramm ca lucrurile sa se rezolvate prin tratamentul asta
gabi ce printeza in rochita am vazut
valentina
sper sa te descurci cu copiii dupa tine. Cat priveste Trigliceridele, depinnde f mult cat sunt de crescute, daca exista si alti factori (fumat, alte boli asociate, stress, etc, etc)
. depinde mult de valoare, dar exista regimuri alimentare, medicamente ce le pot aduce la valoarea normala
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
cecilia L spune:
La multi ani, Alexandra sa fi sanatoasa, iubita si sa ai parte de tot ce este mai bun.
FelicitariRoxana, sa-ti adica printesa ta numai bucurii.Poti sa fi mandra, ai doi copii minunati.
.
Un
si pentru nazdravanul tau.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
Sofia, ieri dimineata:
mama, vino la bucatarie, sa vezi cat de draguti suntem!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Sofia, ieri dimineata: mama, vino la bucatarie, sa vezi cat de draguti suntem! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Minunati!
There's no more rabbits in my hat to make things right
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Alexandra!!!
La Multi Ani, Andreea!
Sabina, chiar ca minunati puii tai!
Cecilia, multumesc mult

Silvia, draga mea, asa m-au necajit vestile tale, ma tot minunez cat de puternica esti! Cred ca puii nostri ne dau forta asta de nebanuit! Doamne ajuta sa treaca cat mai repede si sa va reveniti! Si colicii! Si mama pleaca maine
TE sarut tare-tare!
Va multumim de aprecieri, chiar sunt asa dulci fetele!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G ... There's no more rabbits in my hat to make things right Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
But are there any in his one...?!?!
That's the question!
... and I do hope so!

La multzi ani Alex!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Gabriela77 spune:
Am uitat sa va spun, a venit rezultatul de la Cord Blood Center, vesti bune, recoltare de succes, proba valabila pt 54, 2 kg. Sa dea Domnul sa nu fie folosita niciodata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Piciulika spune:
Rnico, Ceamica (si frumoasa), Bernix , extra-
, stii tu de ce, Sabina si... tuturor
ca am citit la mare viteza - multzumim! Ne facem noi bine, promitem!
Gabriela, esti asa o dulce! Merci de SMS, cuscra dulce! Am reusit sa-mi vad nora cu floricele...
Sunt gata inamorata! Si de tine, radioasa mereu!
(ma bucur de vestile bune - da Doamne sa fie degeaba!
)
(... chiar m-am gandit zilele astea ce bafta ca noi am renuntzat sa luam chitul: nu avea cine/cand sa recolteze, la ce ametzeala a fost acolo...! Apropos, e cam gata povestea nasterii, o s-o pun la un moment dat!)
Moasa mi-a spus azi ca arata cam transparenta, mama o tzine cu lipsa de fier - ambele or fi avand dreptate. (Tot citesc ce naiba scriu de vi se pare tonic - acuma daca nu e deprimat rau, vi se pare optimist. Asa o fi.) Cert e ca ma gandesc doar inainte, sa scapam de astea si ca in fond astea nu-s probleme! Avem sanatate (in mare
), avem iubire, le trecem toate. Singurul lucru ce ma ingrijoreaza e ca s-a reingalbenit piticu' - probabil prea mare doza de ibuprofen?! Mai scad si mai vedem...
Trebuie sa fiu disciplinata cu tratamentul sa scap de tot - mai e o bucata de drum, dar e spre bine.
Plange Alex de foame... BYE!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)