Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 15
cecilia L spune:
Piciulika, imi place ca esti obtimista, ai si multe motive.
Valentina, parca si voi sarbatoriti la greu zilele acestea....
Noi suntem bine, am incercat noaptea trecuta, la cererea lui Cristi, sa dormim fara pampersi, rezultat
... la 1 noaptea s-a trezit si a cerut pisi(asa spune el) era ud din picioare pana in gat...asa ca am amanat operatiune scos pampers noaptea, desi dimieata este uscat pampersul....sa vina caldura. Este bine ca peste zi nu mai purtam decat afara, in rest nu avem accidente, decat la kk, spune dar nu vrea sa faca la wc sau olita decat cu mine...
In rest l-am inscris azi la FTK, incepe din martie, o sa mergem miercurea de la 17,30....sper sa treaca zapada pana atunci.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Piciulika spune:
Inca una si ma duc sa mai strang pe-aciulea.
Micha e asa un dulce si asa un drac!
Il adora pe frate-sau si ne chinuie pe noi. Daca scanceste, ma someaza sa ma ridic si sa-i dau alek (lapte). "Alex plange! Alex weint!", disperat.
Daca vreau sa-i iau temperatura, cu lactimi in ochi "Mami, nu, nu 'metru!". (Micha detesta procedura.) Alex plange - de frig la popou - eu ii pun 'metru si Micha incepe sa aiba lacrimi in ochi si ma implora: "Gata! Mami, nu!" Inainte sa izbunceazca in plans, pip-pip!, gata e treaba cu 'metru. Si mereu ii explic ce fac si de ce. Dar e disperat cand e vorba de Alex.
Nu aveau voie bunicii sa-l tzina in bratze - abia si-abia l-am convins. Il pupa si-l mangaie in continuare o data la minut - abia il conving sa-l lase sa doarma!
Ieri spun: "Micha, eu merg sus sa iau medicamentul (Flatulex) pentru Alex. Tu stai aici cu el." "Nu, Micha 'mentu!" "Dar stii tu care e?" De pe scari: "Da. Stie." Si vine cu sticlutza, mandru ca ma ajuta.
DAAAAR. La masa e un circ demn de cel rus si de festivalul de la Monte Carlo! La somnul de pranz idem. La imbracat. Noaptea doarme prost - il trezeste pe Radu de 5 ori pe noapte si apoi se trezeste la 6 si basta cu somnul. (Adoarme la 9, nimic schimbat aici.)...
Si e asa dificil doar cu noi!!! Cand era doar cu bunicii peste zi, era betzelul minunat. Cerea si 'litza 'neatza si facea o capodopera de kk. Ni-l prezenta mandru de tot. Yupee! Dar cand suntem si noi de fatza: NU 'litza. Tati chimba!
Si mai ales, NU Mama! Nu-l culc, nu-l spal pe dintzi, ajut cu supa etc. Doar Tata! (cred ca el e elementul stabil - pe mama nu te potzi baza, e mai imprevizibila de cand cu cel mic. Mai bine mi-l asigur pe Tati!) Si-l calareste la greu... bietul.
Bietul Radu - dar si bietul Micha. Usor nu-i e, bagam de seama. Dar mereu ne provoaca si incercam sa-i dam mai multa atentzie cand e ok si mai putzina cand e Gigi-contra. Greu sa fii mereu la fileu.
Asta asa, incurajare pentru mommies to be.
Tare ma gandesc la voi.
burticile dragutze!
Gataaaaa - nu va mai pisez. Tschüüüüss!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Sabina spune:
aandreea 27, sanatate! Tin pumnii!
Piciu, io-s bine merci, hemoglobina de cal:D
Acu o raresc cu pastilele si sa vedem cu evoluez. Eu sper ca minunat:)
E clar, Alex si Gh gemeni!
fetele, voi nu sttit, da i-am trimis picei poza cu Gh la 3 zile...s-a jurat ca a crezut ca ea o facuse:D incredibil, si eu am ramas stupefiata . Acu sigur s-a mai schimbat...da om vedea, in tot cazul, Gh la o saptamana tinea capu ca unu de 2 luni:)Si era mic pitic. Finut, da cu vana! eeee...:)
Mandarinuta, cred si eu ca numa la sedinta nu ti-a fost capul Ce frumos! Sa vezi ce-o sa-i placa Antoniei cands o vedea miscarile pe viu!
Fetele, scot la licitatie? cred ca ne-mbogatim!
http://armonii.blogspot.com/2010/02/fara-cuvinte.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Azi ne-a lasat bona.....A zis ca de maine nu mai vine, se muta la Pitesti. Imi spuse ca asta are de gand, insa imi spuse ca ma va anunta cu o luna inainte. Am crezut ca m a lovit trenul cand mi a zis. tati a zis sa lasam balta bonele. Ne vom chinui noi cu el...Va fi greu, dar deja o a treia persoana cred ca l ar bulversa. Imi pare rau. Era f dedicata, a invatat multe Cris cu ea, dar in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni.
VA PUP!
Piciulika spune:
P.S. Erina, nu-i frumos sa te gandesti la "capra vecinului"! ![]()
![]()
Pai da, capra-i laptoasa si mumoasa - si cu tzatza mereu scoasa! (apropos: atatea femei mi-au pipait tzitzele de la nastere incoace, cred ca am un palmares demn de o lesbiana activa bine! Consiliatoare de lactatzie, moasa, doctoritza, asistenta... Si toate se minuneaza! Compatimitor.
Am lapte ca pot deschide cantina pentru sugari - fara bonuri de masa. (Trimite-mi, cuscra, nora la ora mesei! Proaspat si bun!)
Da, asta e problema: ca Alex se satura dintr-un san. Si-n 3 ore e plin iar.
De-l mulg pe ce'lalt, continui cu supra-productzia... Delicat balans, in lipsa gemenilor (ahhhh, bine ar fi fost la simultan!).
Acuma mi-a zis moasa sa nu-l golesc de tot nici pe asta bolnav, ci doar sa traga bine si cu foame, asta conteaza mai mult. Apoi sa-l trec la celelalt... (Asta printre chirciri de crampe si inghitzit si mai mult aer...
)
Ah, si mi-a spus sa nu ma mir daca va migra mastita asta la celalat san cand se termina la asta. Cica e clasic. 

M-a luat un optimism...! 

GATAAAA, promit!
(vedetzi ce bun e wrapul?! Stau la monolog pe-aici!
)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
aandreea27 spune:
multumesc mult fetelor,sunteti niste ombonele dulci dulci.
piciulika cateodata doctorul asta al meu mai face si pe psihologul,e un doctor destul de controversat,dar eu nu am nimic sa-i reprosez:m-a inurajat cand a trebuit,m-a temperat can a afot nevoie si s-a bucurat alaturi de mine.azi ne-a sunat atat pe mine cat si pe sotul meu,special sa ne ridice moralul(mai ales mie).am lasat nr de telefon la secretara dar nu ne asteptam sa le si foloseasca.
mandarinutza ma bucur mult ca sunteti bine,deja ai ajuns la patru luni.
azi cand m-a vazut doctorul s-a gandit a sunt insarcinata iarasi,apoi m-a tot batut la cap sa-l fac mai repede pe al doilea,dar cand a vazut mandretile de chisturi i s-au pleostit mustatile de tot.dar lasa ca trec eu si prin asta,e un moment mai greu,dar asta este,o sa-l depasesc.
Piciulika spune:
Sabinel, bravo! Asa te vrem!
Vazut superbii tai - dragutzi foc, bine zicea ea! Fain au iesit fotourile!
Iar pictoritza-i data-n branza! TARE de tot!
Alex (16.01.2010)
Sabina spune:
care monolog, sunt si eu in zona, ca Gh doarme de la 7 jumate, n-a dormit la pranz.
Sa va zic si despre el? ca sa va zic e un scumpo si jumtate si e obsedat de sunete. mereu ma intreaba: ce aude? (ce se-aude)
Ii place sa cante si sa dansam . de desenat nureuseste dar ne pune pe noi. E obsedat de luna. Luna suuuus. Luna maie luna mica.E mereu dupa sor'sa , se iubesc foarte mult, nu se mai caftesc decat odata, de doua ori pe zi ![]()
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
cu posesivitatea: si Sofia era posesiva cu Gh, nu o lasa pe mama sa-l ia in brate! e fratele EI! si punct!
Tot asa ma urqa daca ii puneam picatrui daca plangea, eram odata pe clo si a inceput sa urle la mine: du-te la gheorgheeeeee, plangeeeeee:D
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
am scris cam incorect,dar il am si pe andu in brate.
piciulika povestesti asa frumos.parca va si vad cu ochiii mintii.
cecilia bine ca este cooperant si vrea fara pampers,andu can se vede fara urlaaaaaaaaa din toti rarunchii:memu(pampers-ul).avem exact 8 olite,degeaba.......ne pune pe noi sa stam pe ele
.