Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 21
anamaria1979 spune:
Danangie si Diana la multi ani! Sa fiti sanatoase si fericite!
Techila bine ca ai ajuns acasa. Imi pare rau sa aud ca sunteti blocati de zapada.
Cristina Ana felicitari pentri micuta crestina. Bine ca nu ati balacit fata pe o vreme ca asta. Cu steriletul cred ca trebuie sa mergi la medic.
Lali_mete spune:
Liliac,cum ai stiut
... Am furat de la bebe,de fapt ramasese de cand avea colici... i-am pus si menta,nitelus cimbru,putin,putin busuioc si cu lamaie,maama ce bun este.
Merci mult la toata lumea ca m-ati primit atat de repede intre voi

.
La noi e tot alb,parca este o felicitare de craciun afara.Poate ies si copiii in parc mai tarziu,sa ii vad,ca noi nu putem iesi
. Deja ma apuca nostalgia. Eeei ,daca mai eram eu acasa la mama si tata,sau macar la socri la tara, ii faceam eu si pe ei sa iasa la zapada,macar pe soacra-mea,ca e mai zurla ca mine
.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Lali_mete spune:
La multi,multi ani si din partea mea sarbatoritelor!
scrisesem un mesaj asa frumos,dar vorba cuiva din urma cu cateva pagini "s-o fi pus zapada pe unde "
,ca mie imi arata ca l-a trimis,dar nu il vad.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Ioanna81 spune:
mada teribila povestea. dar ai grija, da?
dana bravo mami. distractie placuta la intalnire
techila cred ca este un peisaj de vis acolo la tine. va descurcati voi cu papica, in mod cert.
mely ti-am vazut si eu baietii. tare-s frumosi. si cum rad ei unu la celalalt ![]()
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
madalina84 spune:
Pot sa va intreb de ce imi spuneti sa am grija.La ce anume sa am grija?![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Dana15 spune:
Mada..eu daca am inteles bine, baiatul respectiv a spus ca isi dorea o fata fara picioare..si asta inca de pe vremea cand nu avusese loc nenorocirea..uite, mie chestia asta nu mi se pare ok..sa nu te superi te rog!
ai grija la sentimentele tale, la sufletelul tau..omul sufera acum si are nevoie de cineva la care sa se descarce..poate ca nu merita sa iei tu si durerea lui..nu stiu..am cateodata tendinte din acestea egoiste..
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Suntem inzapeziti de-a dreptul in buricul targului, incredibil dar adevarat, la 2 pasi de Casa Poporului, pe aleile dintre blocuri e zapada de peste 1 m, pentru ca este polul vantului, si nu a venit nimic sa dea zapada la o parte, asa ca, intre noi si si cei din camp nu e mare diferenta....we join the club!!!

Doamne fereste sa avem nevoie sa iesim cu masinile ca nici nu se pune problema.
Scuzati lipsa indelungata dar au venit ai mei din concediu si ne-am pus pe povestit, pe vizionat poze, pe mers in vizite si a trecut timpul pe langa mine, insa am citit tot, tot!![]()

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi

Cristina felicitari pentru mica crestina si imi pare rau ca nu a fost cum ai vrut tu, iar la partea cu steriletul mai bine suni medicul...multa sanatate!
Techila, chiar aseara ma gandeam la voi ca stiam ca sunteti plecati si am stat cu sufletul kla gura, bine ca ati ajuns acasa!
Dana, iti doresc intalnire frumoasa!
Madalina nu stiu ce sa spun in astefel de cazuri, tragic insa.
Oare ce mai vroiam sa zic??? Normal ca neuronul meu obosit a uitat, insa sper sa revin cand imi mai aduc aminte.
Pupici!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Ma bag la capitol, sa fiti cuminti!![]()
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!