Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multi ani traiascaaaaa, muulti ani traaaiaaaaaaascaaaaa LAAAAAAAAA MMUUUUUUULLTTTIII AAAAAAAAAAAAAAAANI!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani, Dana!
La Multi Ani, Diana!

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata. Sa va bucure copilasii vostri secunda de secunda dar sa nu-i aveti prea cuminti ca intram la banuieli Va pup cu mare drag si...de ce nu, asteptam o pizza, pe mail, vb techilei!

Si La Multe lunite pentru Sarah Maria! Mami, uve unde esti?

Lali la un ceai ma bag si eu. De-ala cu anason si chimen i facut?? Ce eu cu de-asta m-am obisnuit. Deja pare un deliciu.

techiluto bine ca ati ajuns acasa la voi si nu v-a prins nenorocirea pe drumuri cu puii dupa voi [unu' de-ala de se sterge pe frunte] Ce program superincarcat aveti si voi azi Si daca nu vin finii nu merge un Monopoly in 4?? Ce baietii nu participa activ ? Asa care va sa zica...in mai o fauriti cu Iulika Sa stii ca Mos Craciun nu se arata atunci

croco rilex cu zapada. Or fi luat o mostra de pe marginea strazii dupa ce au dat-o cu buldozerul la o parte (oare??) Si apoi au "parfumat"-o vreo 2-3 zile toate masinile din circuit. Pai ce, noi mancam doar din gradina proprie, din copaci, de pe pervaz. Bio!!

monique Ce temerara esti! Bravos! Eu n-am curaj sa ies nici pe balcon Nici fata n-am dus-o la gradi. Bine, la noi tati este panicos si cum da un fulg, gata, ne aciuam langa soba calorifere.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vai Mada ce povestesti tu acolo e de groaza. Doamne fereste. Acum, ce sa zic...ii doresc sanatate si sunt convisa ca va gasi in tine un sprijin mai ales ca ai trecut printr-o situatie asemanatoare. Te cu drag si stiu ca esti o fata puternica.
Nu stiu ce-ar fi de adaugat la situatia data .

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetele,

Dar intre perne,in fundulet,cand avem voie sa-i punem?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mamica lui Simon, Danangie sa aveti o zi minunata! sa fiti sanatoase si sa aveti mereu alaturi oameni dragi si buni! La multi ani fericiti!

Mada nu stiu ce sa zic..ai grija! atata doar..pup

eu ma pregatesc de-o intalnire..si am emotii! cu fluturasi in stomac ..Ana inca doarme dar sper sa se trezeasca curand sa pape si sa ne facem dragute

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Mada ce poveste...citind astfel de lucruri iti dai seama cat de relativ este totul.

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Fetele,

eu il mai tin si asa avand in vedere ca se trage singur singurel de ce apuca pentru a se ridica in fundeci!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Neata fetele,

La voi nu e asa zapada ca la noi de va pregatiti de ,,intalnire"?

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Mamica lui Simon, Danangie sa aveti o zi minunata! sa fiti sanatoase si sa aveti mereu alaturi oameni dragi si buni! La multi ani fericiti!

Mada nu stiu ce sa zic..ai grija! atata doar..pup

eu ma pregatesc de-o intalnire..si am emotii! cu fluturasi in stomac ..Ana inca doarme dar sper sa se trezeasca curand sa pape si sa ne facem dragute

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

IANUARIE:

Mergi la inceput

Exact de-asta intreb si eu...ca nu ne mai intelegem....

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui suede

Fetele,

eu il mai tin si asa avand in vedere ca se trage singur singurel de ce apuca pentru a se ridica in fundeci!

Pataniile noastre

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,ce intalnire,ce intalnire?!? (sunt ca o tzatza,stiu...dar m-am gandit iute la draga noastra Raluk).Daca e vorba despre ea,atunci un emoticon ce sta si viseaza ar fi numa' bun.
Intalnire placuta,si daca am nimerit,ganditi-va si la sufletelele nostre si luati-va in chip

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput