Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Danagie,La Multi Ani!!!

Diana,La Multi Ani!!!

Sa fiti fericite,sanatoase si sa va bucurati din plin de comorile voastre

Dana,

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Elle merci!
Maria buna ideea cu vaza de lut!!!!
Carina ,mai am cateva scutece marimea 3 si gata,trecem si noi la 4.
Succes si tie la abdomene!
Mary ce bine ca nu te-a durut...La mine in primul rand e varsta ,in al doilea rand e marimea ei (gandeste-te ca eu am avut +30 kg,mai am +10 kg ) si in al treilea eu am facut anestezie generala, cu copilul scos in 3 minute,iti dai seama ce taiatura am avut .Dar lasa ,ca a trecut si merita orice mm din taietura puiul meu.
Lali bine ati venit!Aveti un pui minunat,sa va bucurati de el .
Mai e valabil vinul fiert,ca vin si eu?!
Ioana tare bancul
Monikus eu m-am hotarat,ii schimbam ca-l strang la bulanase .Cat priveste problema cu papa,imi pare rau,dar noi papam doar san si nu stiu ce sa zic,n-am avut inca problema asta.Sunt sigura ca te ajuta fetele mai experimentate.Succes!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Maiculita ce spor aveti dis de dimineata,cand m-am apucat sa citesc erau 16 pagini,am citit eu 2 si voi ati scris 3
Buna dimineata,ma bag la recuperari cica dar sa vad cat spor am.Revin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
sper ca sunteti bine si neinzapezite...la mine aici nu se mai vede drumul, nu se poate pleca si nu se poate ajunge. sa imi trimiteti si mie un mail cu niste mancare. am scotocit congelatorul si am gasit niste treburi animaliere de pe la tara...o sa vedem ce incropim din ele. mai sunt vreo 2 conserve de ton...a, si muraturi. minunat meniu o sa avem. aici langa casuta noastra e o baraca d-aia pazita de un muncitor. ne era mila de ele saracu ca sta in frig nemancat si l-a platit bine sotz ca sa se duca sa ne ia niste cartofi si apa ca nu mai am apa plata pt bibele puilor. o sa ii dam o butelie ca sa se incalzeasca ca e jale. cred ca ma bag cu sotz la o tabla...sau daca au chef nasii sa razbata prin zapada sa vina la un monopoly. activitati de iarna. asta era vreme buna de facut copchii...dar nu mai e cazul acum. pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

buna dimineata!

Danangie si Diana, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase sa va bucurati din plin de puiutii vostri!

Bine ai venit Lali! Dovlecelul tau e un scump!

Doar ce scosesem si noi nasul la zapada spre sfarsitul saptamanii trecute si acum iar stam in casa. Eu ma gandesc ca nimic nu va mai fi ecologic sau sanatos pentru dovleceii nostri daca si zapada e atat de www.ecomagazin.ro/zapada-din-capitala-contine-substante-nocive/" target="_blank">nociva....m-am ingrozit citind articolul si mi-am amintit cata zapada mancam cand eram mica...ce vremuri!

Sa avem o saptamana frumosa, dovlecei voiosi si sanatosi!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Deci afara este foarte interesant, circula foarte putine masini, totul pare oprit asa in timp. Daca reusim sa iesim din curte cu masina cred ca dam o tura cu masina prim zapada.

Croco nu te mai alarma, cei din media nu stiu decat sa faca stiri din astea senzationale, cine stie de unde au cules zapada aia care au dus-o ma analize. Daca scultam de ei ar trebui sa ne izolam undeva, sa nu bem sa nu manca, sa nu respiram ...

Mergi la inceput

Gata am rerusit sa recuperez dar nu stiu cat mai retin sa scriu,ca mi-a mai citit si siora-mea in timp ce dadeam papica la copil
Mi-au placut discutiile fetelor cum intreprind ele afaceri cu fructele Hepilicei
HEPILICA feölicitari pentru prima lingurita de mar,sper sa ii priasca Mayei
NELA a fost tare haioasa cu bulbi ei carde i-a luat nuferi,a scris pe blog ca sunt ghiocei si s-a trezit in casa cu narcise.Tare frumos mai miros narcisele asa ca nu e rau cu ce te-ai ales
TECHILA imi pare bine ca ati ajuns acasa,sunt sigura ca o sa va si descurcati cu proviziile
LALI bine ai venit,ai un copil minunat si tu esti o frumoasa.Ma bucur ca vad ca te-ai integrat destul de repede
IULIKA vreau si eu o cana de vin fiert.Auzi la ea are intalnire cu Techila,bravo fetelor
MARY in sfarsit am reusit si eu sa vad pozele baietilor tai care sunt fff frumosi si mie drAG tare cum il iubeste Andrei pe Razvi
CRISTINA sa-ti traiasca crestina,imi pare rau ca n u a iesit cum ti-ai dorit,Sa te duci la dr sa vezi ce se intampla cu steriletul ala
Atat am retinut dar oricum toate fetele ca sa nu se supere.

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Luto razi tu razi de vaza,dar sa vezi ce nasol e cand n-ai una in casa .
Eu n-aveam la un moment dat si sa vezi ce alergam din colt in colt sa tai o sticla...nu mai vorbesc ce Ikebana facusem

nici eu nu am avut multa vreme dar si cand am primit seturi de cate 3 bucati la nunta....mi-am scos parleala

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Noi ieri am fost la tara dupa cum v-am spus,nu stiu ce a avut baiatul meu dar mi-a urlat cand am stat la o bariera de nu mai stiam ce sa-i fac.Mai aveam un pic si plangeam si eu cu el ca nu se mai potolea.Am ajuns la veri mei,a mai plans si acolo si apoi l-a luat somnu.Offf nu stiu ce-a avut dar deja ma gandeam sa ma duc cu el la doctor
Acum va dau o veste proasta pe care pe mine una personal m-a socat iar diseara Doamne ajuta o sa va dau o veste minunata
Cand am avut reportajele la Acasa tv ma tot sunau din toata tara si printre ei a fost si un baiat din cluj cu care am vb si pe net.Imi spunea ca el isi doreste o fata fara picioare,ma punea sa-i arat picioarele asa ca i-am dat verde si nu am mai vb cu el.Ei bine aseara cand am ajuns acasa mi-a scris dar nu i-am raspuns.Mai tarziu ma saluta din nou si imi scrie ca de doua saptamani e si el in situatia mea...pur si simplu am ramas socata si nu am putut sa nu-l intreb ce s-a intamplat.Alerga de la banca spre masina si nu a vazut tramvaiul,a alunecat si i-a taiat ambele picioare de deasupra genunchiului,e groaznic.Am stat de virba cu el si e intr-o stare pshica destul de buna.O sa mai vb cu el si o sa-l ajut cum pot.Va spun sincer ca desi nu tare imi placea am plans cand am auzit caci stiu ce vremuri grele il asteapta.Sunt dureri insuportabile in primele luni,sunt durerile fantoma care te termina,in fine sper sa fie bine.Stiti ce mi-a zis la un moment dat?A spus"atat mi-am dorit o fata fara picioare pana am ramas eu fara ele"....tragic.
Ma duc sa-i fac papica la pitic si apoi ma incumet sa ies pana afara cu sora-mea.Revin diseara

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

Mergi la inceput

DANANGIE sa fi fericita,sanatoasa si sa te bucuri de baietei tai
MAMI SI PISA sa fi sanatoasa si sa ai parte de ce e mai bun

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI