Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Techila, sa stii ca la tine chiar ca este o perioada de poveste, cu Monopoly, jocuri cu sotul, o relativa sechestrare datorata vremii, mai mai dar ce de amintiri frumoase vei avea...ca va trece si coana zapada asta cu cele nspe mii de zeci de centimetrii.

Cristinica imi pare rau ca asa s-a intamplat cu biserica si cu rochita fetei, cel mai important este sa fiti voi ok si relaxati si sa nu mai conteze nici pozele intunecate, sigur i-ai mai facut tu acasa, ea este o frumoasa si acum este si crestina, chiar daca nu a facut un fluture/bras in bazin, tot aia este.
Cu steriletul, eu nu cred ca este o problema, tu stii mai bine, insa este primul lucru care ti se spune, cel clasic da sangerari prelungite, cicluri abundente si prelungite, daca in cateva luni (cateva cicluri nu se regleaza treaba, trebuie intervenit) acum, daca toata perioada e numai un CM iar e rau si trebuie investigat. Tu stii mai bine, tu stii ce si cum iti pare tie pe acolo...mult succes.
Eu iau AC pana la urma, am zis ca eu mi-as fi pus Mirena, a aparut ca varianta imbunatatita a celui vechi din nu stiu ce metale...insa Mirena are hormoni, daca are efecte adverse (gen sa ma ingras etc) mai usor opresc AC decat scot steriletul. Asa m-am gandit. Insa nu stiu exact ce si cum. Eu am mai luat 8 ani inainte sa fac primul bebe si nu am avut nici o problema, parerile sunt impartite si foarte controversate. In fine, abstinenta e cea mai buna ce sa zic....

Mada, iti spun eu de ce cred ca ti-au spus fetele sa ai grija. Dupa parerea mea, si motivul pentru care ti-as spune si eu sa ai grija. Pentru acelasi motiv pentru care l-ai hushuit si tu in prima instanta ep baiatul cel insistent de la Cluj. In prima instanta nu ai mai vrut sa stii nimic de el pentru ca....???
De aceea, povestea este ciudatica din partea lui, intai insista ca te vrea, dar petnru ca vrea o fata care nu are picioare. Nu pentru ca esti extraordinar de frumoasa (parerea mea din nou si cred obieciva), ca esti foarte calda, mamoasa, dulce, ai ochii blanzi si esti o fata extraordinara si o persoana foarte buna.
acum, el nu are nici el picioare, dar obsesia lui pentru acest lucru (pe care sincer eu nici nu-l vad la tine, esti o mamica extrem de frumoasa) s-a transformat in realitate. Cum?
Bineinteles ca tu stii mai bine, ca tu ai vorbit cu el, asa se vede din afara, asta e parerea mea foarte foarte neavizata.
Astept neaparat vestea buna de tot de diseara.

Cat despre Sabinuta, eu nu am spus nimic si nici nu vrea sa reincepem o discutie despre asta, dar vreau sa imi dau si eu cu parerea. Mie imi e tare draga Sabina, talentul ei si fetitele el, mai ales Erikuta (pe Lisa nu prea am vazut-o, dar presupun ca este la fel de frumoasa), insa as fi vrut sa citesc mai multe de la si despre Sabina si familia ei frumoasa si mai des, nu asa un mesaj lung care de fapt e plin de subtilitati. Eu vreau despre puii frumosi ai Sabinei nu glume gustate sau nu de parte din mamicile colegute de aici si care impart mamicile in taberele gustatoare sau nu de glume

Va pupam mult

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetele
nu stiam daca sa mai raspund la cap asta sau sa astept unul nou, dar vad ca nu se anunta nimeni...oricum sunt in urma rau..
am vazut poze minunate de Carina, cum sta la o sueta si o cafea cu dovleceii, si cum ne prezinta ea frumos patul ei
Angelli mi-a dat o super idee pt baita, ca si eu am colacul de cand nu puteam sa stau in , dupa nastere...sa vad cum incape in cada...
Mary felicitari pt examen!
Andrecluj a scris un mesaj emotionant si o pt asta...si eu sunt convinsa ca va fi o mamica extraordinara! acum deja cred ca se bucura de peisajele superbe si mai ales de prezenta lui tati de Chiara
astept cu nerandare sa vad pozele de la botezul Emmei si ale Sophiei
Teodora e haioasa foc, si la fel si Alex de Mary
Uka esti criminala cu socri(i) tai

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buenaaaaaaas!!!

Tot asteptam sa va scriu, dar am preferat sa citesc din urma intai.

Elle, legat de treaba cu plecatul de ieri, se pare ca se vede ca-s mai mica si mai iresponsabila, pt ca toate fetele te-au sfatuit sa nu pleci. Numai eu...aventuriera. Cred ca ai procedat bine, pt ca ce a fost ieri...n-am mai vazut.

Suede, puik mea sta de ceva timp intre pernute..treptat, putin cate putin. Nu mai are stare deloc. Sta aproape singurica in funduletz. Cand o pun in carucior pe varianta medie de inclinare nu se mai lasa pe spate,sta la 90 grade. Bine, ca probabil mai vedeti si voi la puii vostri, dar se prinde de noi si se ridica in picioare. Singura. Nu mi-as fi imaginat. Pana o avea si echilibru, mai dureaza.

Cristina, of, imi pare tare rau ca n-au stat lucrurile cum ai visat. Important e rezultatul. Si avem si fetite boitezate in aceeasi zi! Eh?

Eu,ieri, am avut asa niste emotii de la prima ora, ca pana la urma am luat un calciu, ca incepea sa mi se faca rau. Am atins un prag pe care nu l-am mai putut suporta. Din fericire, pe la 11 deja eram better si machiata si coafata de tipa asta de la antena1, foarte buna. Buun...apoi au inceput sa sune unii invitati ca nu mai vin, in special din afara Bucurestiului. Acuma..erau mai mult prieteni ai alor mei, dar tot as fi vrut sa vina. Mult. Pana la urma am fost vreo 42-44. Au lipsit vreo 12, aprox. Tot e bine. Se putea si mai rau, avand in vedere ce era afara. Incredibil, cum ne-am ales noi ziua cea mai dura din aceasta iarna. Altfel a fost excelent...astazi astept pozele de la fotograf, cred ca se profileaza ceva frumos. Abia astept. Ma gandeam la voi cand faceam unele poze. A aratat totul splendid, mie mi-a placut mult. Tortul a fost atractia serii(dupa bebe, evident). Mi-au spus invitatii ca n-au mai vazut asa ceva. Lumea s-a simtit super, DJ-ul si-a facut treaba excelent, avut lasere, lumini, fum...Dragostea noastra a stat acolo, cu noi, a avut o camera mare unde a dormit si papat. In rest, printre invitati, a fost linistita toata ziua. La 23 am venit acasa. La biserica a fost f frumos, singura mea problema a fost ca s-a speriat de cor si a cam plans din acel moment saracuta. Mi-era o mila. De cald, era f cald...am vb cu preotul de dimineata si s-a dus special acolo(asa convenisem). De bagat capsorul in apa a facut cum l-am rugat, adica n-a bagat-o cu totul. A fost f emotionant, mai ales ca nasul este Iulian(tatal meu vitreg, cum ar veni) pe care noi l-am ales si implicit sotia lui, mum.
Sophie a primit cadouase tare frumoase si a fost o mica papusica superba. I-a dat pe toti pe spate.
Cum primesc pozitele, vi le arat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Uka eu ma tot uit la pozele de la semnatura..si ma minunez de fiecare data cat de dulce si expresiva este Carina

Merci mult.. Esti foarte draguta, toate sunteti , fetita mea va multumeste cu o inganare.
Si scumpa Ana e taare dulcica, creste vazand cu ochii.

Vroiam sa-i spun si eu Cristinei ca-mi pare rau ca ziua asta atat de importanta nu a iesit cum vroiati..Dar nu fii trista, sanatatea este cel mai important lucru, sa-i multumim cu toate lui Dumnezeu ca o avem pentru noi si familiile noastre.

Danangie si Diana, La multi ani!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput