Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello burtici!!!

Bine v-am regasit dupa un weekend de absenta, in care am fost destul de busy. Am reusit sa tragem o fuga la Kiabi, de unde am luat o multime de lucrusoare pentru Maya, dar si pentru mami. Fetelor care va intrebati daca merita banii perna de gravida, tocmai ce-am incercat-o weekend-ul asta si v-o recomand cu caldura. Am dormit muuuuult mai bine si mai odihnitor.

Tatyana, ma bucur mult ca am primit vesti de la tine Imi inchipui ca iti e fooooarte greu, dar bebita din burtica merita tot. Mult curaj si optimism si de acum inainte

Nati, sper ca e mai bine Cami. Un pentru o fetita dulce si insanatosire grabnica.

Nicoleta, Corina, ma bucur ca l-ati simtit si voi pe bebe De acum ininte o sa-i simtiti tot mai des si mai puternic.

Ale, ce fain ca-ti vine sotiorul inapoi! Te cred ca esti fericita

Cam atat de la mine... Va pup buticute!!! O zi faina, faina!

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola ola burtici inzapezite
chiar aseara ma gandeam cum ar fi fost sa fii trtebuit sa nasc acum, chiar daca nu este departe maternitatea de noi cred ca aveam toate sansele sa nasc acs
sunt super extra mega fericita, mai sunt 4 zile si vine sotulica
aseara vb cu printesa si i-am zis ca vine tati, si sa fii vazut ce nebunie mare era in burtica as fi zis ca sunt 2
o zi frumoasa si multi pupicosi

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nico daaa, asta e ok, ne incadram pentru suma pe care o vrem. sa vedem acum timingul, actele etc..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Laura- atunci bravos! Ai mei au patit-o urat cu BRD. Tanti de la birou (ofiterul de credite) le facuse calculul, totul frumos, ai mei incheiasera precontractul si de vanzare si de cumparare si cand a fost cazul, stai ca directoarea nu aproba suma ca nu stiu ce nu-i convenea. S-o stranga maica-mea pe aia de la ghiseu, ca 2 luni aproape saptamanal sunase sa se asigure ca e ok si cand colo surpriza, ca nu observase ea nu stiu ce!
Pana la urma au rezolvat-o cu BCR-ul, caci se vedeau cu apartamentul vandut, dar fara sa fie in stare sa cumpere altu'.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mommy_to_be : ma bucur ca perna de gravidute te ajuta sa dormi mai bine; mersi pentru parere si daca nu te deranjez as vrea sa stiu acum de unde ai luat-o si cam cum arata ( am vazut mai multe modele )
Aleesico : vad ca deja ai inceput numerotarea inversa , putina rabdare si imediat e langa tine !
Zguby : si eu am ales clinica Eva pentru nastere , in mare parerile sunt bune dar am vazut si pareri negative pe diverse forumuri; acum stii si tu , fiecare cu impresiile lui !

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna ziua burtici

Astazi am fost la control, abia am iesit cu masina din parcare

BBlina este in grafic, pozitionata cu capul in ficatul meu si funduletul in col. Are 1240 grame....cam mult nu???

Eu insa, am luat foarte mult, 9 kg pana acum....asa ca intru la regim.
Mi-am masurat tensiunea acasa si de cateva zile si era 90/60...acolo a fost 135/80 . Am intrebat de nastere si nu e de acord cu nasterea provocata, cezariana doar daca e necesar...si parca zice nu si la anestezie peridurala.....incepe sa-mi fie frica. Dar nu o las eu...vreau macar anestezie...

Nicoleta....ce bine ca au scazut IR-urile. La mine zicea ceva de noch pe artera uterina dr.....ce o fi insemnand asta?

Zguby bine te-ai alaturat noua si sarcina usoara in continuare!

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

burtici !

sa va urez o noua saptamana plina de bucurii si vesti bune !

Mira hainitele pentru bebelina au fost la preturi rezonabile?
ai luat mai multe sau doar asa cateva?

azi sunt stresata ca dupa-masa mergem la eco si pe cat se apropie mai tare ora pe atat mi-e mai frica. Doamne ajuta sa fie bine totul!

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Roxy felicitari pt vestile atat de bune la eco si pt o bebelina asa de bine dezvoltata

esti cam cu o saptamana mai avansata?

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Roxy : 9 kilograme la 27 de saptamani nu mi se pare mult, mie imi pari a fi in grafic cu greutatea ... in plus bebelina ta are deja 1240g ! Iar tensiunea sigur e mai mare din cauza emotiilor, eu cel putin asa patesc de cele mai multe ori ! Felicitari !
Bubu30: nu cred ca are rost sa te ingrijorezi, iti tinem pumnii si de asteptam cu vesti foarte bune !

Ma uit pe geam si ninge ! Mi-as scoate si eu un pic nasul afara ca am si uitat cum e de 2 saptamani; ma simt bine acum si as incerca si eu putin atmosfera , sa vad merge sau nu ! Pana la urma tot o sa ma infofolesc bine de tot si am sa o zbughesc !

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna tuturor,
Bine ai venit Zgubi, sarcina si nastere usoara. Sa stii ca avem DPN apropiat si mai avem si baietei cu acelasi nume Matei. Al meu e un nazdravan (are 3 ani si 5 luni)si se pare ca si cel din burtica o sa fie la fel pt ca este intr-o continua miscare. Deh...asa-s baietii astia...

Mergi la inceput