Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
NicoletaB spune:
Roxy- eu am avut notch pe artera uterina stanga unde am avut si cel mai mare IR 1,27 iar pe cea dreapta 0,94. Acum mi-au iesit ambele la 0,7 si ceva de la clexane.
Mie de la tratament se pare ca s-a retras. Mai vad pe 27 la morfofetala. Acest notch e o denivelare a arterei care impiedica alimentarea cum trebuie a bebeului, dar la ce greutate are bb-ul tau....
Al meu la 20 saptamani abia are vreo 300 g si 14,5 cm. Oare asa mult sa recupereze in 7 saptamani? (diferenta intre sarcinile noastre)
20+ 
anamariam79 spune:
Hello burtici. Sa avem o saptamana usoara si cu bebei sanatosi si zglobii. Al meu si-a gasit acum 2 zone preferate: una bucata ficat si una bucata vezica. Nu pot sa-mi imaginez cum sta. Cred ca sta in manutze, ca sigur picioarele sunt in ficat la cum da.
Nu v-am mai citit de joi, pentru ca am avut niste zile infernale la birou, dar azi am recuperat tot tot:
- orez cu lapte + alte bunatati,
-
sau nu (aici ma intretin cu bere fara alcool, si uneori cate 1-2 guri de vin rosu),
- perne gravide,
- Garmastan,
- zapezi si sofat cu sotii alaturi,
- copilasi cu febra (imi pare rau sa aud ca aveti puiutii bolnavi si in spitale, sper sa se faca bine repede),
- testat vaccin pe bani (Doamne, parinti inconstienti, la ce oare mai fac copii aia?! Sa traiasca de pe urma lor?!),
-
(la capitolul asta anunt
marea cifra 2 de la inceputul sarcinii: la inceput frica sa nu se intample ceva cu bebe, apoi tati a zis ca are o problema psihologica si cat bebe e acolo, el parca nu poate sa presteze, plus niste dureri ale mele care ne-au lecuit. Bine... nici pe acasa nu prea a stat, poate e mai bine ca s-a intamplat sa nu fie acasa.)
- altele nu mai retin, cu scuzele de rigoare
Ma bucur ca avem vesti de la Tatyana chiar daca sta in spital. O sa de DD sa fie bine pana la capat.
Rosanne felicitari pentru bebica. Mai bine sa fie mai maricica decat sa stai cu frica ca e prea mica. Eu zic sa nu te stresezi ca doctora ta e pro nastere naturala. Atata timp cat vine la nastere si e langa tine, cred ca e mai bine pentru tine (ca te refaci mai usor). Poate n-or fi durerile alea chiar asa de mari. Cu optimism inainte. (Zic eu, care tremur din te miri ce). Fii barbata Zoe! Si mai bine nu te pune la regim chiar acum cand trebuie sa creasca bebelina mare. O sa ai timp dupa. 9 kg nu e asa mult. Marea majoritate dintre noi am luat cam tot asa. Da-i tot ce-i trebuie la printzesa.
Bubu30 bafta la eco! Si noi mergem miercuri. Poate ne lamurim si noi ce suntem
sau
ca pana acum parerile au fost impartite. Desi eu inca mai cred ca e
.
Zgubi, bine ai venit!!!
Alesicoo ma bucur ca-ti vine sotul acasa. Si sa dea Domnul sa va mearga planurie aici, daca cele de acolo nu au mers. Stii cum se spune: tot raul spre bine. Al meu mai are muuult si bine. Ma consola aseara: ca sa ma gandesc ca macar acum avem Skype, camere, ne vedem zilnic seara, dar acum cativa ani, cand dadea un telefon din cand in cand si ala scurt...
Pupicei
la toate celelalte fete.
Ana
26+
Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
NicoletaB spune:
Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat.
Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana (cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.. Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. La care Ion ii spune:
- Prima data a venit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant. A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat. Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa , s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi:
- Ioane, nu am vazut barbat de trei luni!
Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion:
- Si ce-ai facut?
- I-am pus picaturi in ochi!
20+ 
aleesicoo spune:
daaa am inceput amr-ul in privinta veniri sotului
, peste putin timp incep amr-ul in ceea ce o priveste pe bebelina: MAREA INTALNIRE!!
anamariam, imi pare rau ca si tu esti departe de sotul tau ,dar vb ta tot raul spre bine, noi sa fim sanatosi ca asa le putem face pe toate
tin pumnii pt miercuri la eco
si sa dea dzeu sa fie sanatos/sanatoasa si sa fie ceea ce iti doresti tu
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Mommy_to_be : ma bucur ca perna de gravidute te ajuta sa dormi mai bine; mersi pentru parere si daca nu te deranjez as vrea sa stiu acum de unde ai luat-o si cam cum arata ( am vazut mai multe modele ) Aleesico : vad ca deja ai inceput numerotarea inversa ![]() Zguby : si eu am ales clinica Eva pentru nastere , in mare parerile sunt bune dar am vazut si pareri negative pe diverse forumuri; acum stii si tu , fiecare cu impresiile lui ! R_ocsy 24 + Ana Sofia |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
rosanne spune:
Sa inteleg ca e de rau noch-ul ala
....o sa mai citesc.
Nicoleta, eu zic sa nu te ingrijorezi....BBlina mea avea asa:
-la 19,5 sapt 340 g
-la 23,5 sapt 640 g
-la 27,5 sapt 1240 g
Mi-a zis sa mananc carne, lactate, fructe si legume. Nu paine, dulciuri, fainoase, cartofi...eu zic ca e bine, mai greu putin pana ma obisnuiesc si e naspa ca nu pot lua masa cu ceilalti.
Roxy
27+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
biajitaru spune:
Azi m-am chinuit o ora sa ies din garaj.
A zis sotul ca daca mai pun mana pe lopada ma ia la bataie
Joi am si eu eco morfofetala si incep sa o iau razna cu emotiile.
Zguby bine ai venit si o sarcina usoara si fara probleme.
Bia
21+
mommy_to_be spune:
Am ajuns si noi la servici, da' cam fara chef de munca. Ma gandesc din ce in ce mai mult la momentul nasterii si-l astept din doua motive:
1. Sa ma intalnesc cu minunea, normal, sa o iubesc, sa vad cum arata, sa o alint, sa o alptez...
2. Sa ma dezumflu odata caci shopping sesion-ul de ieri m-a demoralizat total. Prima pereche de pantaloni de gravi mi-am luat-o pe la 12-14 saptamani (marimea 36). Acum 42-ul pocnea pe mine
cred ca retin si apa, caci nu-mi vine a crede ca am pus atata grasime... mai ales ca meniul meu zilnic e bazat pe fructe.
Rocsy, perna de gravida e comandata de pe site-ul de care ne vb Mary. Da' sincer nu as putea sa ti-l dau pentru ca noi ne-am adunat 3 (Alinutza, Corinasmile si cu mine) si nu am platit transportul. Comanda a facut-o Alina, iar sambata ne-am intalnim si am intrat in posesia pretioaselor pernute
. Oricum, perna a fost mult mai ieftina decat cele de nu stiu ce firma. Poate sunt fetele dragute si mai posteaza o data link-ul.
Roxy, felicitari pentru bebelina grasulina si sanatoasa
tie ti-a zis doctorul ca e mult 9 kg in plus pt varsta asta de sarcina... Eu al luat 15 deja
Cred ca ma va desfinta doctora la urmatorul control![]()
Bubu, am luat hainute la preturi foarte rezonabile, datorita ofertei pe care o au acum cei de la Kiabi. Iei 4 produse si-l platesti pe cel mai scump. Asa ca eu am dat 35 RON pe o fustita, o bluzita, o pereche de pantalonasi si un sarafan (toate pentru 54 de cm)Separat am mai luat 5 body-uri (tot 54 cm) cu 36 RON si 2 perechi de sosetele pe care am dat cam 10 RON. Mai multe nici nu iau caci vor veni viitorii nasi din Germania cu o gramada de lucrusoare de la fetita lor. O sa vad dupa aceea ce ar mai fi de luat...
Zgubi, bun venit si de la mine, chiar daca cu intarziere
Sarcina usoara iti doresc si la termen.
Vad ca vorbiti despre
... Eu una nu ma pot plange de abstineta, in sensul ca cel putin o data pe saptamana am parte
(cu exceptia perioadei in care am avut constractiile acelea urate), insa ma frustreaza teribil faptul ca deja nu mai am mobilitate si de fiecare data cand ma misc dintr-o parte in alta ma vait ca o babuta... Ce poate fi mai UNSEXY? Eh.. asta e, traiesc cu gandul la zile mai bune, cand voi redeveni ce-am fost candva 

Va pup burticute!!!
Mira
fericita 25+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Reallaura spune:
Rosanne regim pentru ca ai luat 9 kg pana la 27s??? Nu pot sa cred! Si eu am urcat la 9 kg +. dar drul meu nu a spus nimic. in fine. Mie mi se pare ca esti f bine! Cu peridurala...daca nu e de acord e foarte probabil sa nu ti-o faca, sa te duca cu zaharelul si apoi sa te trezesti ca iti spune ca te-ai dilatat repede si mai e putin si nu se mai poate si etc etc. Am auzit multe cazuri, inclusiv sora mea, care urla cu peridurala in buzunar ca ea vrea anestezie si nu s-a indurat nimeni. Depinde si de politica spitalului.
bubu succes azi la eco! Sa fie bine!
Nico aoleu, bine ca mi-ai spus...am auzit o gramada cu BRD-ul asta ca sunt nasoi, si noi tot spre BCR sau Banca ROmaneasca optam..
Mirasa le purtati sanatoase. Au bagat colectia de primavara?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
28+
Ilinca Sabina
bubu30 spune:
Mira astea da preturi
in Cluj nu am vazut nicaieri asa de ieftine hainute
din pacate la noi nu este Kiabi
Ruxi
24 + cu

arturicii spune:
Neata
o saptamana faina tuturor si numai vesti bune.
Maine avem si noi si echo si apoi dr.
Nati pe unde o fi?
Azi e zi de cumparaturi ca bate un vant teribil in frigi.
si revin mai tarziu.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+