Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mommy_to_be : eu stiu ca nervii si stresul nu imi fac bine , dar e recenta chestia si am nevoie acum de vreo 24 de ore sa ma linistesc ... cand am scris mesajul inca mai am stomacul ghem ... noroc cu voi ca mai citesc una, alta si mai uit. Pana la urma asta este !
Despre celulita : o aveam si inainte , o am si acum dar trec usor peste si nu vreau sa imi bat capul pana dupa nastere !

Nana, Nati : sper ca sunteti bine ... nu suntem obisnuite cu atata liniste din partea voastra

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, nu ai de ce sa intri in sperieti!!! Nu am visat nimic rau, ci doar chestii... care nu stiu de unde au venit. Ca era ziua lu' Ale, ca am venit pe la tine su sotul, ca imi aratai cum e usa de la camera lu' Ale vopsita in 2 culori, cum ne-am apucat s-o revopsim... chestii fara noima. Va fi bine la eco, sunt convinsa Doar ca sunt curioasa cat au mai crescut bebelinele tale, de asta zic ca te astept cu vesti

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Daca va intereseaza:

Zodiac Chinezesc - Tigru
Caracteristici generale
Curios, indiscret si foarte siret, copilul tigru va incerca sa prinda tot ce misca, isi va domina prietenii de joaca si va fi destul de agresi. Fermecator, plin de energie si vorbaret isi va exprima punctul de vedere in mod direct. Nu tine nici un secret fata de altii, dar nu suporta nici secretele altora fata de el. Daca nu este invatat sa se autocontroleze de mic, isi va schimba caracterul intr-unul groaznic.

Devenit adult, tigrul inseamna putere, indrazneala impulsivitate, persoana care inspira respect, admiratie si teama, dar nu intotdeauna si incredere celorlalti. Are mult noroc in viata si daca il veti sprijini in ceea ce face va va da dublu. Am spune- o companie placuta. Un tip sincer si afectuos caruia in place sa fie in centrul atentiei. Dar nu uitati ca, fiind a fire banuitoare si impulsiva, poate fi usor influentat [in bine sau in rau] si cum este foarte iute la minie, lupta sa va fi pe viata si pe moarte..
Atunci cind isi doreste ceva,daruirea sa este totala. Este perceput ca un nativ optimist, aventurier si simpatic caruia ii lipseste interesul material.

In dragoste este foarte gelos si posesiv si nu va accepta ca partenera sa de viata sa mai acorde atentie si altei persoane. Dar fiti linistite, pentru ca si in dragoste tigrul se daruieste total si va va asigura tot ce va doriti.

Cocheta, fermecatoare si moderna, femeia tigru este o gospodina si gazda excelente. Isi iubeste copii, le indeplineste toate dorintele, dar tot ea instaureaza ordinea in casa, astfel incit acestia sa fie ascultatori si nu prea rasfatati. Placerea ei este sa se rasfete si sa-si petreaca o buna parte din zi in fata oglinzii.

Tigrul de Metal 1950-2010
Elementul Metal ii confera Tigrului exactitate in actiuni si viteza in gandire. Tigrul nascut in Anul Metalului adora sa iasa in evidenta. Cu un inspirat caracter afirmativ si un comportament competitiv, isi identifica scopurile dupa care fac tot ce este necesar pentru a le atinge. Aceste persoane sufera uneori de schimbari de stare si de iesiri temperamentale. Este cunoscut faptul ca se grabeste sa traga concluzii sau actioneaza prea repede fara sa cantareasca optiunile sau sa inteleaga consecintele. Aceasta slabiciune trebuie sa invete sa si-o infraneze.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Taty_ana : trebuie sa rezisti in continuare pentru fetita ta chiar daca e greu si din punct de vedere al stresului, al statului in pat si al colegelor de salon care mai de care cu problemutele ei. Iti tinem pumnii in continuarea si ne ca bebelina ta sa stea la caldurica bine mersi in continuare !

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata fetelor,
Imi cer scuze de absenta, dar eram mereu langa Cami, care niciodata nu s-a simtit asa rau. Acum e mult mai bine, si imi vine sa zbor.
Multumesc burticilor care au avut ganduri bune pentru micuta mea si cele care au intrebat de noi.
Eu parca sunt bine, putin ma deranjeaza in gat, dar nu sunt intepaturi acute.
Sper sa intru in ritmul obisnuit de a posta mesaje.
Trimit mes. asta si mai citesc 3 pagini ramase din urma.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Hello, burtici!
Azi va scriu fara sa citesc ce ati mai scris, dar recuperez pe urma.
Acum sunt acasa cu fetita datorita unor dureri de spate cu care m-am procopsit ieri (am fost la inmormantarea unui coleg), iar acum incerc sa ma refac. M-am masurat si eu la burtica si am 85 cm si 57 kg, am pus 6 kg de la inceputul sarcinii si nush pan' la cate voi ajunge, dar important este ca bb sa fie bine.
Va pup si ma bag la citit acum.

mamica de fetita si 25s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna burtici..
Sunt asa de obosita, am dormit foarte rau, m-am foit toata noaptea nu stiu de ce dar nu imi gaseam nici o pozitie confortabila..
aveam burtica tare tensionata sub sani mai mult si o senzatie nasoala in capul pieptului, off si spatele ma doare ingrozitor
Si eu am luat cam 5.5 kg pana acum si sincer mi se pare mult mai ales ca de acum luam mai mult dar problema mea o repezinta dulciurile, ce sa fac daca nu ma pot abtine ziua mananc normal dar seara as devora tot..
Tatyana sa dea Domnu sa fie totul bine si sa fiti sanatoase..
Rocsy nasoala faza cu banii..te inteleg perfect..dar sa te ajute Dumnezeu sa-ti deschizi cabinetul asa cum iti doresti..
Myra frumoase si bancurile postate de tine..m-am mai destins putin
Nati cred ca cel mai greu este cand ai copilul bolnav..insanatosire grabnica
Sabina sa stapanesti sanatoasa caruciorul..e foarte important ca esti multumita de el..
In rest ma bucur ca sunteti bine fetelor si sa speram ca toate problemele care sunt sa se rezolve pana la urma..
Va pup

elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Softurela, ti-am trimis PM.

Nana, fetele intreaba de tine! Sper ca esti tu si bubulina! Da-ne un semn!
Sabina, sa stapaniti cu bine carutul! Ale l-a probat. Nu platesti cu cardul on line? Pai cum se asigura ei ca mai platesti?! I-am zis si lui Tavi de site-ul asta. Cred ca vom comanda si noi, am vazut unul la reducere, cu 3 roti. Ai mai comandat ceva de la ei? SI inca o intrebare, perna de alaptat a fost utila?
Zgubi, eu iau vitamine Elevit, dar atunci doar cand mi se pare ca nu am mancat sanatos in ziua respectiva. Acum ca a fost Cami bolnava am luat zilnic.
Onana, daca te intereseaza ceva anume de pe site-ul postat de Sabina, copie mesajul si traduce-l prin Google translate. Eu tot nu stiu o boaba germana, doar engl, spaniola si... normal rusa.
Adinuta, si eu am 22 sa., si al meu misca destul de des. In trimestrul 3 dorm mai mult, atunci ii simti la un interval mai mare de timp.
Acum fug sa fac un bors rusesc cu sfecla si varza.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Salutare mamici,

uite acum am reusit si eu sa termin sa recuperez din urma, caci de cand am primit catelusa nu am mai avut timp de nimic, e o smechera si jumatate, plange ca vrea in casa si mie imi e mila de ea si am plans si eu - e foarte isteata si mi-a prins slabiciunea , dar acuma incepe sa se obisnuiasca cu noua ei casuta ( o cusca de toata frumusetea) ;

Pe mine m-au apucat deja arsurile , nu sunt insuportabile, dar imi creaza disconfort, sper doar sa nu se agraveze.
La sfarsitul lunii merge si noi la control sa vedem ce mai face bebitza.

Ioana , daca te rog poti sa mai postezi o data site-ul de unde ti-ai luat caruciorul ca nu-l mai gasesc in urma.

ca pup si va doresc la toate sanatate multa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Burtici care sunteti la bb2, poate o sa vi se para ciudata intrebarea mea... sa nu radeti de mine... insa sunt tare curioasa... Imediat dupa nastre cat de tare se "dezumfla" burta? Adica in saptamana imediat urmatoare vom arata in continuare insarcinate?

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput