Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Laura- am ajuns cu bine pt ca plecam de la 6.30 si am avut noroc ca e taica-miu la noi, care cand a vazut de dimineata ca a nins iar il apucase depresia. De duminica da in continuu la zapada. A iesit pe strada, ne-a deblocat portile si ne-a facut carare pana la capatul strazii (noroc ca suntem a 2-a casa). Dar azi pleaca, asa ca ne vom descurca singuri. Am la intrarea in curte 2 mormane a 1,7-2m, daca se mai depune, mor. Sa vezi distractie cand se vor topi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Ce mai faceti burtici ? Am avut insomnii aseara ; am fost in plimbare pana la cabinet ieri si mi-a provocat doctorul niste nervi de nu mai pot . Imaginati-va ca nu mi-a platit concediul medical si nu vreti sa stiti pe ce motiv ... saptamana din ianuarie nu pt ca am castigat foarte bine in cele 3 saptamani cat am fost la cabinet iar pentru februarie el s-a gandit ca nu vin toata luna si ca o sa imi trimita el acasa salarul minim pe economie !!! Si ca sa nu uit, si concediul medical imi va fi platit tot cu minimul pe economie ( adica atat cat am in cartea de munca, pentru ca atunci cand m-a angajat ma rugat sa il las sa imi treaca minimul pe cartea de munca si pana la suma de xx sa fie pe langa ). Si cum nu m-am gandit atunci ca voi ramane insarcinata in aceasta perioada ci doar dupa ce voi avea cabinetul meu ... . Orice picior in fund = un pas inainte ... aveam de gand sa mai aman inchirierea unui cabinet pana in 2011 dar m-am razgandit ... din august incep formalitatile si gasirea unui cabinet.

Madamar: multumesc pentru situl cu perna de gravide

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna fetele,

Laurita vreau si eu linkul de la cartierul rezidential. Te rog. Chiar pana la urma ati gasit casutele alaturate pt tine si sora ta?
Crissy_C ai grija cu hipotensiunea. Eu intotdeauna am avut tensiunea mai scazuta, dar pe timpul sarcinilor si mai si. Aveam 8 cu 4, maxim 9 cu 5 si ma simteam exact cum spui tu, cu stari de lesin si pe deasupra simteam ca ma sufoc. Si astfel am reinceput sa beau cate o cafeluta micuta, pentru ca intrerupsesem. N-am mai avut probleme apoi. Decat pe masa de operatie cand, culmea a crescut la 17 cu 9, desi nici n-am avut timp sa am emotii.
Ioana, asa da surpriza cu caruciorul. Multimim pentru link. Uau ce preturi. Ai dreptate cu nesimtirea.
Ai grija cu contractiile. Vino cu vesti bune azi de la control.
Zguby77 bine ai venit. Eu am luat din primul trimestru acid folic, fier si vitamine Centrum materna. Cand am vazut cate E-uri au vitaminele am trecut pe Elevit, ca m-am gandit ca poate nu au asa multe porcarii in ele. Si surpriza, de fapt nu sunt trecute nici pe cutie nici pe prospect ingredientele.
adinutzza_87, probabil ca doarme mai mult noaptea.
Trimit mesajul ca mi-e teama sa nu-l pierd.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

'Neata burtici!

Am scris de ma dor mainile si am pierdut mesajul. Da' nu mai am puterea s-o iau de la capat la fel de amanuntit.... voi scie mai succint:

adinutzae ok cu bebe miscacios, nu-ti fa griji! rau ar fi daca nu l-ai simti.

Sabina, te asteptam cu vesti bune de la eco!!! Te-am visat toata noaptea Tot felul de bazaconii... nu stiu de unde si pana unde..

Alina, placerea a fost si de partea mea, dar cred ca s-a vazut... ne-am simtit foarte bine toate 3. Cel putin asta e impresia mea. Tare frumos ar fi sa ne intalnim in cerc mai larg.

Arturica, te asteptam si pe tine cu vesti cat mai bune de la eco. Poate iti zice ceva si de-o placenta care nu mai e praevia

Nico, nu voiam sa ma iau la intrecere cu tine, doar ca m-am distrat copios cand am citit bancurile si m-am gandit sa vi le impartasesc si voua. Ma bucur ca ti-au placut! Nasol cu dezapezitul... din ce am auzit azi dimineata la stiri cica maine/poimaine incepe sa ploua Eu sper ca nu... ca ar fi dezastru.

Laurita, foarte bine stai cu kg!!! Cu putina vointa o sa reusim sa le dam si jos.

Rocsy, ce faza aiurea cu banii pentru concediul medical... Pe mine ma revolta fazele de genul asta de numa' numa'. Da' pana la urma asta e acum... nu te mai enerva sa nu-ti faci rau.

Fetelor, voi nu aveti probleme cu celulita? Ca mie, de cand a inceput sa imi creasca burtica ma termina si celulita pe coapse. Nu am avut niciodata asa ceva. Oare va trece dupa nastere?

[bNati, Nana[/b], sper din suflet ca sunteto ok!!!

Va pup burtici!

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fete dragi,

multumesc din suflet pt incurajari....eu am zis ca nu mai intru pe odisee dar nu ma pot lipsi de voi
noi suntem bine desi ieri am crezut ca nasc asa contractii am avut dar am trecut de ele cu bine....poate si pt ca in rezerva cu mine a fost o fata caruia i=a facut chiuretaj la 4 luni din cauza ca bebe nu era ok deloc si pana a venit asistenta sa-i faca calmant gemea rau de durere de burta...pe mine m-a luat cu plans si a inceput sa ma doara rau burta ca si cum imi venea ciclu...probabil si pe fond psihic m-a luat

fetelor nu va mai ganditi atata la serviciu....ganditi-va la bebeii vostri, luati-va medicale cat puteti pana in prenatal
burticile

24+ Emma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

dupa ce eram convinsa ca mi-a trecut raceala, m-am trezit de dimineata cu capul greu, stranutand intr-una si cu nasul curgator...si trebuie sa mai si strabat tot bucurestiul azi, probabil partial cu metroul, partial cu tramvaiul...cu masina nu ma incumet la cum se circula si mai ales cum se parcheaza .

eu m-am uitat la accuweather si am vazut ca vremea asta ne mai tine asa vreo 7-10 zile, apoi se incalzeste treptat, iar peste 2 sapt putem sa avem si pana la 11 grade .

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Mary, cam ce dimensiuni are pernuta? (aproximativ) ma bate gandul sa-mi confectionez una, daca imi iese va zic si voua.

[_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Draga mea,
nu cred ca reusesti avind in vedere ca are un unghi nu chiar regulat, in forma de semiluna, iar interiorul este din perlutze de ...polistiren(sper sa fi spus bine;) ). Are peste un metru... ajunge aproape de la cap pina la picioare, o altoiesti, invirti cum vrei...

Cred ca va fi buna si pentru cind va veni bebe, folosind-o la alaptat... vom vedea!

Mary 24+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mary, ma subestimezi, draga mea . am facut eu si fuste, sacouri, pantaloni, crezi ca ma impiedic de o amarata de perna doar pt ca e curbata?? iar pelute dinalea am vazut parca la practiker sau la bricostore, nu mai stiu, erau la saci. si parca nu costa asa mult.

daca imi iau inima in dinti s-o fac (acum am masina de cusut stricata, deci ar trebui s-o cos de mana, ceea ce nu-mi surade foarte tare), va arat si voua rezultatul.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna fete dragi,

multumesc din suflet pt incurajari....eu am zis ca nu mai intru pe odisee dar nu ma pot lipsi de voi
noi suntem bine desi ieri am crezut ca nasc asa contractii am avut dar am trecut de ele cu bine....poate si pt ca in rezerva cu mine a fost o fata caruia i=a facut chiuretaj la 4 luni din cauza ca bebe nu era ok deloc si pana a venit asistenta sa-i faca calmant gemea rau de durere de burta...pe mine m-a luat cu plans si a inceput sa ma doara rau burta ca si cum imi venea ciclu...probabil si pe fond psihic m-a luat

fetelor nu va mai ganditi atata la serviciu....ganditi-va la bebeii vostri, luati-va medicale cat puteti pana in prenatal
burticile

24+ Emma Antonia

Draga de tine... imi inchipui ca te-a solicitat psihic ce ai vazut si auzit... Ne pentru tine si bebelina la DD, sa o tina la mami in burtica cat mai mult si sa se nasca sanatoasa.

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Auleo Mira nu ma baga in sperieti, ca nu stiu de ce, dar si pe mine ma trec tot felul de ganduri aiurea. Sper sa vin cu vesti bune de la medic. Doamne ajuta!

Vivela succes!

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Rocsy stiu ca e frustrant. Astia sunt oamenii. Nu ai ce sa faci. Bebelina e mai importanta. Ai sa vezi, ca ai sa reusesti sa iti deschizi propriul cabinet. Un copil aduce mereu o schimbare in viata unei familii si una buna. Fug la dr. Va pupacesc!

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Alinutzaa multimim de pontul pentru site-ul in limba germana. Eu personal mai mult de poze si cifre nu prea inteleg de acolo, si cateva cuvinte pe care le-am intuit.
Si la noi a nins toata noaptea si mai ninge si acum. Mie personal imi place. Fiecare anotimp are farmecul lui. Imi aduc aminte ca anul trecut incepuse sa ninga putin. L-am imbracat pe Victor (era prima lui iarna) sa-l scot pe afara ca sa vada zapada, si pana am iesit noi, nu mai ningea si nici urma de zapada. Asa ca anul asta ne-am bucurat din plin de ea. Mai greu e cu deplasarile. Dar se anunta vreme mai calda in urmatoarele zile si lapovita.
taty_ana mereu ma gandesc la tine. Off, in spital auzi de tot felul de nenorociri, care fara sa vrei te afecteaza.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +19

Mergi la inceput