Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Burtici care sunteti la bb2, poate o sa vi se para ciudata intrebarea mea... sa nu radeti de mine... insa sunt tare curioasa... Imediat dupa nastre cat de tare se "dezumfla" burta? Adica in saptamana imediat urmatoare vom arata in continuare insarcinate?

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

da, o sa aratam inca o vreme insarcinate (nu chiar ca in luna a 9-a, dar cam ca in a 5-6-a). eu din obisnuinta mangaiam si burtica si asteptam semne . depinde de tine cat o sa dureze situatia, depinde de capacitatea ta de refacere, oricum in primele 6 saptamani recomanda si medicul odihna foarte multa si repaus, deci oricat de repede te-ai reface, n-o sa poti incepe sa faci abdomene, crede-ma. iar daca e vorba de cezariana, nici atat...
ce e de retinut insa e ca pana la urma se retrage, chiar daca nu te spetesti cu sportul (ca mine de ex.), dar mai conteaza si materialul clientului .

ioana, siteul era babyartikel.de, eu deja am pus ochii pe niste caruturi si pe scaunele de masina, trebuie insa sa ma hotarasc care din ele o fi, sa nu platesc de 2 ori transportul. am vazut caruturi si la 50-60 de euro, sport, usoare, bune de la nastere pana la 15 kg (david are 14, deja nu mai folosim carut de ceva vreme), pe care aici le gasesti la 150-200 de euro .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

M-am intalnit sambata cu Mira si Corina si personal m-am simtit foarte bine, fetele sunt niste dragute. Sper sa mai avem ocazia sa refacem intalnirea, poate mai la primavara si poate cu mai multe burtici.

Pentru fetele care nu stiu germana si vor sa isi bage nasul pe site-ul recomandat de Sabina, puteti sa faceti asa: pe o pagina a site-ului fiind, dati click dreapta, si acolo o sa gasiti si optiunea ca Yahoo sa va traduca in engleza. Va traduce tot site-ul. Nu este o traducere acurata, dar va puteti face super bine treaba cu ea.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 25+

Confirm intalnirea super placuta de sambata
Si eu m-am simtit f bine, mi-au placut tare fetele si burticile lor
Alina ne-a incantat cu povestiri despre Tudor si a avut rabdare cu noi - mamicile-in-devenire sa ne raspunda la intrebari si sa ne impartaseasca din experienta ei. O pt cea mai echilibrata si sanatoasa abordare in educatia copilului!
Iar cu Mira am constatat ca suntem vecine de cartier si de birou Deci sper sa ne vedem mai des

Sabina, imi place si mie site-ul pe care il recomanzi pt cumparaturi, insa nu inteleg germana si nici nu reusesc traducerea cu click dreapta
Cred ca voi incerca varianta propusa de Nati, google translate.

Noi azi avem fix 20 de sapt si suntem tare mandre
Iar tati ne scoate la cina seara, sa sarbatorim

Va pup burtici, si asteptam vesti de la Nana si fetele care au ecografii!

Corina 20s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Mira acum depinde si de cat e de mare burtica, eu pot sa-ti spun ca la mine a durat ceva pana s-a retras cam 4 luni,dar de "dezumflat" cum ii spui tu,treptat pana la 40 de zile...cel putin asa a fost la mine.
Acum sa va povestesc ce am patit: dumionica mi-am crestinat finutzul in alta localitate amenintata de cod portocaliu..asa ca am plecat dimineatza la 5 ca sa ajungem,din fericire drumul a fost bun, am crestinat copilul la biserica si cand sa-l ducem acasa am constatat ca eu sangerez,m-am speriat rau,nu mi-a mai trebuit petrecere,nimic si ne-am intors acasa de urgenta.Mi-am sunat doctorul in drum sa o intreb daca sa merg la urgenta, mi-a recomandat sa iau utrogestan si sa stau la pat iar daca sangerarea e intens roshu sa fug la urgenta.Nu a fost roshuuu era maroniu rosiatic asa ca am asteptat pana luni si am mers la cabinet.Am avut cea mai crunta zi din viatza mea,mi-a fost teribil de fricaEra un nenorocit de polip,excrescenta,necrozata ramasa de la epizotomie,pe interiorul vaginului care s-a rupt de la "contact".Asta a fost cauza,iar sarcina nu a avut cu nimic de suferit doar nervii mei au fost la pamant.
Revin...

20+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

dana81 saracutza de tine....si eu as fi avut o criza....bine ca este totul in regula cu bb...uite fix din cauza fricii de astfel de evenimente "contactul" la noi este redus spre 0...poti numara pe degetele de la o mana de la inceputul sarcinii(si nu termini degetele )
discordia sper ca durerile de spate sa nu mai fie asa de puternice... se recomanda crema de arnica dar ramasese sa intrebe cineva dr daca e contraindicata in sarcina
mamanati insanatosire grabnica micutei si un din partea mea
Tatyana totul va fi bine...mergi inainte cu incredere in Dumnezeu

noi suntem bine, Matei are zile foarte active si zile in care abia imi da semne..ce sa fac ma ajustez situatiei

25+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

..asa,am revenit.Colul era inchis si lung dar placenta e inserata foarte jos si mi-a indicat sa nu mai fac efort,nici chiar la pat dar macar sa evit ridicatul,sexul,si plimbariule foarte lungi,frigul..etc cel putin pana peste 2 saptamani cand merg la morfo cu speranta ca se mai ridica opana atunci.
Hai ca v-am facut capul calendar...
TATIANA ma rog pentru voi.Imi doresc sa trecetiu cu bine peste saptamanile astea si sa ajungeti la un termen fara riscuri.Curaj
Vad ca vorbeati de kg..pfiuuu eu am luat 7 pana acum,sunt ca o balena parca vad ca am sa iau ca la prima sarcina..ce sa-i faci daca asa mi-e felul de "purcica"
Va pupacesc pe toate si va doresc numai bine.Ma duc sa culc marmotzica

20+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Da, situl se numeste www.babyartikel.de. Transportul m-a costat 24 de euro, ceea ce mi s-a parut super ieftin ptr ditai carutul de 15 kg.

Nati am sa le platesc cu cardul, le trimit pe email datele. Iti dai seama, ca si eu am ramas surprinsa, cand m-am trezit cu el la usa, dar totodata atat de fericita. E superb, atat de usor, daca si Alexandra poate sa impinga la el. Perna de alaptat o am de la o prietena de a mea, de la sarcina anterioara. Azi noapte am incercat sa dorm si eu cu ea cum povestea Mary si a fost mult mai bine. Ma bucur, ca lui Cami ii este mult mai bine.

Si am venit si eu de la dr mea. Bineinteles iar control pe masa, nu ii mergea eco, asa ca a ascultat doar inimioarele bebelinelor si a stabilit pozitia lor, se afla tot in pozitie transversala. Intr-un fel e bine, ca nu apasa pe col si nu sunt cu capul in jos. Mi-a spus, ca, contractiile pe care le resimt sunt datorita cezarienei si a uterului, care se mareste foarte mult. M-am bucurat, ca nu sunt cu capul in jos, in garda la iesire, colul e inchis, ok, fara probleme. Mi-a mai dat sa iau Maltoferfol si sa fac un mega set de analize saptamana viitoare. Urmatoarea eco va fi pe 1 martie si vizita la dr mea pe 2 martie. M-am mai linistit, ca imi treceau tot felul de ganduri.

Mira ce vis ciudat. Usa camerei lui pici este plina de abtibilduri . Eu dupa nastere m-am desumflat, dar am raams cu sunci, o vreme, cam o luna, am umblat tot in pantalonii mei de gravidoasa. Am revenit incet incet la o silueta cat de cat acceptabila. Totusi am trait o senzatie ciudata, ma asteptam sa simt ca imi lipseste copilul, sa simt asa un gol, ca un balon desumflat, dar eu nu am simtit nimic, parca nici nu fusese acolo.

Fetele, care aveti nevoie de ajutor la situl in germana va ajut cu placere. Tre sa va creati si un cont.

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

buna fetelor.....ce bine ca sunteti toate prezente...rusine pt mine care abia am reusit sa va citesc sa pot tine pasul cu voi.
Am trecut doar sa va citesc pt sunt tare necajita de o verisoara ca re a nascut pe 26 ian in Spania si acum bb a facut icterul acela ce se face intre 7-14 zile de viata...si tin legatura indirect cu ea pt ca ea e foarte necajita mai ales ca in Spania a internat bb si pe ea nu.Acum ast sa se linisteasca apele si sa vina bb acasa si-apoi sa mai vb cu ea...ca de gandul ce il port....visez tot prosti...ba ca nasc ba ca imi tin bb in brate ba alte complicatiiof of ce ti si cu subconstientul asta.
Bun...sa trecem si la vesti mai bune....apropo de crema de arnica...chiar ca face minuni...eu mi-am luat chiar in ziua in care mi-ati spus si m-am dat ...in 3 zile am fost ca nouasi acum cand simt ca incepe sa ma doara dau cu putina crema si gata.
Asa...acum vreau sa va intreb daca a consultat vreuna din voi site-ul acela cu drepturile gravidei si a proaspetelor mamici http://www.drepturile-gravidelor.ro/ ...unde spune despre drepturile banesti....poate va ajuta pe vreuna din voi...si care dintre voi stiti mai multe...poate ne informati si pe noi
Acum va las ca imediat tre sa plec acasa de la munca....unde am sa ma apuc de gatit....am pofta de clatite si va invit si pe voi pe toate

MONEAIOANA 25+ MIRCEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

MoneaIoana- util site, multumim! Nu stiam de ala cu compensarea de 15%! Oare o fi luat-o vreuna din fete?
Rocsy- imi parerau de situatie, dar sa sti ca indiferent de gradul de pregatire profesionala, gandirea de patron ramane aceeasi! (la majoritatea, ca sa nu generalizez)
Tatyana- aveti grija de voi! Toate cele bune!
Dana- sa va traiasca finutul! Nasoala sperietura!
Sabina- vazut, placut siteul! Am vazut chiar modele frumoase si pe gustul meu!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Hello fetele

Nati ma bucur ca sunteti ok
Taty_ana ai in continuare grija de voi. O sa vezi ca va ajuta D-zeu sa fie totul bine
Dana81 mamaaa ce sperietura. Bine ca s-a terminat cu bine totul
Foarte fain site-ul si eu am ochit cateva modele de acolo. Oare transportul e in functie de greutate?

Pup,

Bia21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Bia nu stiu daca e in functie de greutate. La noi coletul a avut 15 kg si a costat 24 de euro.

Moneaioana si Ale a mea a avut icter, a tinut-o la lampa in spital si apoi mi-a tinut-o pediatra sub supraveghere. Toti copiii fac icter. Sunt sigura ca si bebe din Spania va fi bine.

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput