*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas si lui edi ii mirosea gurita f tare, I-am facut coproparazitologicul si exudatul faringian si nazal. I-a iesit stafilococul auriu in nas. A urmat un tratament cu pic de nas cu antibiotic pt 7 zile si a scapat si de mirosul urat al gurii. Sper sa dati peste un dr competent si sa depistati repede daca are vreo alergie.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Malinas, si noi am fost la dna dr Badut, e f cumsecade, mi-a lasat o impresie buna. Hai sa vorbim pe mess, iti spun toata povestea.

Revin.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

O singura liniuta !
Cred ca revin la cm de 33 zile. Ceea ce nu e bine. Si ce ma bucuram ca stagnase undeva la 26-28 zile.

Carmen multa sanatate si refacere cat mai rapida.

Sa aveti o noapte cat mai linistita.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

aleinad.g, poate o avea dreptate in sinea ei, de doctorita zic, dar nu o sa pricep niciodata de ce o ia pe ocolite, de ce nu e de acord sa facem testele de alergie, fiindca daca ar iesi pozitive am sti clar care e problema, daca ar iesi negative am cauta in alta parte, dar asa stam sa ne dam cu presupusul.Nu mi se pare corect sa fac experimente pe copilul meu.

kita, voi ce mai faceti?Nu ai mai intrat de mult pe forum sau eu nu am mai vazut nimic scris de multa vreme.

Mirtha, la cabinetul respectiv ne-a trimis doctorita.Am facut programare pt luni la ora 18.Am acceptat sa merg pt ca am vazut ca doctorita are specializare in pediatrie si apoi in dermatologie si sper sa fie mai open mind. Am vazut patutul, e frumos si sper sa iasa asa cum ati cerut voi.

Otiliav, ma straduiesc sa gandesc pozitiv, dar cateodata ma lasa nervi.Ma gandesc ca David ar putea avea o problema minora pe care am putea sa o rezolvam daca am face investigatiile si tratamentul corespunzator, sau s-ar putea agrava din cauza netratarii.

bebecris, la ce medic ati fost voi la budimex? Cum s-a manifestat alergia lui David? De unde stiti ca a fost alergie?

ginye55, uite nu m-am gandit la asta (desi imi amintesc ca ai scris la vremea respectiva), mi-o trec pe lista si o intreb pe doctorita daca nu poate avea vreun brontozaur la nasuc sau gat care sa dea respiratia urat mirositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am fost la camera de garda seara f tarziu...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas multa sanatate! Sa gasiti cat mai curand cauza si tratamentul adecvat!
Ginye pupa mama pe el de baietel cuminte si istet!
Carmendu sanatate multa! Bine ca ai reusit sa te odihnesti!
Aleinad.g delicioasa papusica ta langa tort! Se vede ca-i placea!
Miky-ea pup micuta Alexia sa n-o mai necajeasca atat gingiutele!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

eu am fost la camera de garda seara f tarziu...ii aparusera niste bubite f ciudate..cand se enerva si plangea...apareau pete mari rosii cu bubite pe ele...in rest abia se vedeau...era f nervos, il mancau...cand l-a vazut pediatra a zis din prima...alergie..ce i-ai dat in ultimele 24 ore?
pun imediat si poze...

dupa ce l-a vazut in ce hal era i-a facut jumatate de fiola de dexametazona, regim si aerius si am scapat in 4 zile de bube...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

[/quote]

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Miam-miam! E tortul cu iaurt? Si Teodora are niste ochi genati de te baga-n boale.

Multumim! Da, era tortul cu iaurt, a fost ras urgent, o bucatica n-a ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Mirtha, imi pare rau de experienta cu patul, din pacate neseriozitatea e destul de mare pe la noi. Nu vreau sa-mi aduc aminte ce-am patit cand am facut mobila de dormitor, mai eram si insarcinata. Imi venea sa iau la omor pe cineva.
Sper ca totusi duminica sa obtineti patul dorit, cu lac il dati voi mai apoi, important e sa fie rezistent si bine facut.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/576719740dKFliP

uite pozele si sunt si 2 filmulete cu petele si bubitele....in seara aia am fost la budimex....

pupam un david mic!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput