*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*
Raspunsuri - Pagina 22
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 HAi sa va povestesc de Edi: pana acum vreo ora mi-a tot carat carti cu povesti ilustrate sa-i arat imaginile. Acum a inceput sa care cratitile din dulap si sa le bage in masina de spalat. Inchide usa si potriveste butoanele cum se pricepe . ![]() Mirtha al meu cand ninge afara sta cu gura deschisa sa-i pice fulgii in gura. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pai avem cozonacei nascuti iarna, e normal sa manance zapada, din zbor, de pe haine, de pe jos, de pe unde apuca.

Felicitari, ce activitati diversificate aveti voi pe acolo!

aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Amalia Aleinad.g delicioasa papusica ta langa tort! Se vede ca-i placea! |
Sa aveti parte de inca o noapte linistita! 
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui malinas dar nu o sa pricep niciodata de ce o ia pe ocolite ... |
Te inteleg, asta spuneam ca ma enerveaza si pe mine la unii medici. Iti doresc din tot sufletul sa gasesti medicul care sa va ajute cu adevarat.

cherieactiv spune:
carmen, muulta multa sanatate lui victor!
ginye...mancu-i curu lui ce baiat cu igiena la punct!ce istet sa iti aduca pampers curat! ai baiat mare dear!!
mai fetelor...de acu tre sa fiu mult mai atenta la obiceiurile mele ca asta micu efectiv ma imita de n-am habar....a invatat sa inchida obloul de la masina de spalat deeci clar ca de acu ii da drumu singur...azi mi-a spalat crema de fata!!!!nu ma pot da cu crema pe picuioare ca vrea si el, da singur sa si-o intinda, nu eu...mesteca guma de mestecat ca oamenii mari si ca norocu ca nu o inghite ci vine la mine cand nu mai are chef sa i-o iau din gura...si cea mai tare chestie care m-a uimit azi...io am joc cu el de-a facem caca la wc ...il pun jos si cere hatie igienica si incepe sa se stearga la cuc singur umbland hai hui prin casa....mie imi vine sa-l musc de fund de drag..
mama mirtha ce nervoasa esti azi soro!!!hai ma, ai si tu rabdare...si ce vrei sa-l cumperi tot de acolo?in pururi...
Printesa01 spune:
malinas ti-am scris un mesaj cat casa despre alergii, copii, doctori, analize, alexandru, bubite, respiratie, iaurt si voma,
mi-a luat juma de ceas sa il scriu, si asa concentrila eram , ca nnu am auzit ca imi tot soptea barbatu' ca da restart la magaoaie....
s-a dus mesajul meu, grrrrrrrr
nu il mai scriu inca odata
parca am nr tau pe undeva ( in telefon sigur nu, ca se reseteaza prostu' cand ramane fara baterie, si pierd tot)
in alta ordine de idei, pediatra mea are culcusul pe la tine prin zona. eu o recomand cu 2 maini. am testat-o si ras-testat-o la diagnostice.daca vrei iti fac leg cu ea. isi merita banutzii din plin
carmendu, multa, multa, multa sanatate
crismargrg spune:
Buna ziua,
Bertha mare dreptate avea Darius ca au cescut cozonaceii nostri si nu-i mai putem pacali. Mai nou nu mai am acces la PC: pana acum daca nu ma vedea parasind camera era ok, acum nu mai merge, daca dispar stie unde sunt si vine si-mi plange pe la usa oricat de ocupata ar tine-o sotul.
Ma bucur ca v-ati innoit, sa le purtati sanatosi.
Carmendu si voi? Insanatosire grabnica lui Victor.
Cherie m-a imbolnavit blondutul tau cu buclele lui. E luat? ![]()
Si David de Malinas are un zambet, nu se sfieste deloc sa-l arate. Ce-o fi cu mine
, cred ca ma apuc de petit.
Gynie ce baiat curatel si destept ai tu acolo. 
Mirtha sper sa intrati cat mai repede in posesia patutului fara alte peripetii.
Week-end placut va doresc!
crismargrg spune:
Aleinad a fost cumva ziua Teodorei? La multi ani si din partea noastra.
De Alra ce mai stiti? S-a suparat si ea pe noi? 
Chiar ma pregateam sa spun ca numai fetele din diaspora s-au incumetat la inca un bebe, dar a aparut si Madutza, ea parca e de pe plaiurile mioritice.
Darling si Stewie sarcini usoare si bebei sanatosi. 
cherieactiv spune:
crissmarg, heh...ma nu cred ca e luat...ca dadui para pe forum ca i plac papusile, ca i-am luat ciorapei roz cu chilot(daca n-am gasit alta culoare??)asa ca...ne ocoleste lumea![]()
si io am obs ca fetele cu bb 2 sunt cele din strainatati...oceanborn urmam noi??![]()
![]()
...eu n-as zice nu, acu ca a mai crescut..insa mi frica de sarcina,mi frica de cezariana mi frica de tot ,ca-s patita...cu ale mi-a mers bine tot pana acu, doamne merci, nici colici nici probl mari, insa cu urmatorul..nush,mi frica nu ca n-as vrea...
cherieactiv spune:
printeso....ma de fiecare data cand scrii, iti citesc postarile de vreo 4 ori ca esti taaaare simpatica
kita spune:
Malinas sarumana de intrebare; de postat ce sa zic, scriu tare rar, la fel ca si cu cititul; Maine ne pregatim de petrecera cu copii la Andrei si am mari emotii... E greu cu amandoi copii acasa, mai ales ca sunt doi baieti;