*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

am intrat la "Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010" cautand o prietena si am descoperit ca si madutza_bra de la odiseea noastra este din nou insarcinata...si parca zicea ceva de gemeni...dar s-ar putea sa nu fi inteles eu bine. Oricum ii doresc sarcina usoara si la termen.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Mirtha, . Nu puteti sa asteptati sa luati patul duminica? Sa fie uscat si sa nu aveti probleme cu el.De ce ati comandat tocmai in pitesti, nu ati gasit in Craiova?

Citat:
citat din mesajul lui kita

Malinas eu am fost cu Andrei (e baiat mare acum are 5 ani:) pe cand avea cateva luni si mi-a recomandat o crema preparata in farmacie si ia-u trecut; esuper ok femeia si mie mi-a palcut de ea si a mai fost o prietena de -a mea la ea acum vreo trei ani si a fost si ea incantata de rezultate; eu am fost la cabinetul de la Victor Gomoiu, era cabinetul la etaj pe undeva (e greu daca te duci singura,asa ca mai bine tii copilul in brate, si renunti la carucior daca reusesti)

KITA
si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005)

multumesc mult de informatii.Din pacate desi e aproape de mine, 20-25 de minute de mers pe jos, e destul de departe ca sa merg cu David in brate, mai ales ca bate spre 12 kg, iar imbracat cu haine groase imi aluneca din brate.Nu exista lift? Il car pe scari cu carut cu tot, asta este.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

multumesc mult.
m-am odihnit ceva. acum ma intorc la spital.
nu cred ca apa e de vina. victor bea numai apa de la humana. eu tot vreau de ceva vreme sa trecem si noi pe apa plata, da' parca nu ma indur.
bacteria nu se stie de ce provenienta e. paoate de la cineva care nu s-a spalat bine dupa ce a fost la baie, poate de pe jos, din zapada pe care a mancat-o la greu . nu stiu.
mai stam si maine in spital. kk e ca o fleasca de mamaliga. tot e ceva!
va multumesc inca o data.
anca, noptile trecute ti-am recitit postarile de cand a vut zibe diaree. m-am regasit in ele.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Malinas daca te tenteaza sa mergi la cabinetul indicat de Kita poate reusesti sa faci un drum - daca e destul de aproape de tine - vezi si programul si spatiul. Ma gandesc ca poate au program si sambata cand eventual impreuna cu sotul sa-l transporti pe David.

In Craiova nu se gasesc patuturi adecvate varstei de 1-2 ani(pe care sa le folosesti pina pe la 5-6 ani) , adica la nivelul solului. De fapt nu se gasesc patuturi decat pentru (pre)scolari inalte , similare patutlui de adult.Si mai sunt si oribile.

Cel comandat era la o distanta de 25 cm inaltime fata de sol (in aceasta era inclusa si inaltimea saltelutei Evei de cca.12 cm), cu laterale pe ambele parti pina la jumatatea patului , cu spatiu pe unde poate sa coboare , ceva genul acestuia din dreapta (fara aripiare pe margine), lemn de brad.MCO-PA-2 http://www.mobilleta.ro/produse.php?id_subcategorie=1

Le-am spus sa nu-l mai lacuiasca si ne-au asigurat ca duminica dimineata este gata. Macar sa fie bine lucrat , sa corespunda dimensiunilor si modifcarilor cerute de noi ca in rest , pot sa supravietuisc cu gustul amar al neseriozitatii. Vom vedea. Va povestesc cand ne intoarcem , la unchiul sotului nu avem net.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salut!

Carmen, multa sanatate lui Victor, sa se faca repede vartoasa mamaliga . Cred ca au o boala copii sa linga zapada. La Ana la gradi toti ling la zapada, zic ca-i inghetata , ma miram eu cum a ragusit putin.
Malinas, ai citit si ai inteles bine. Ma prinde repede din urma Madutza .
N-am cum sa te sfatuiesc referitor la analize dar nu te mai invinovati ca nu rezolvi nimic, think pink.
Mirtha, pfoai ce te-ai aprins. Pai pe criza asta mi se pare normal ca au vandut ce aveau pe stoc si fac repede inca unul pentru tine. Asa se merge in afaceri. Voi nu mai puteti amana deplasarea cu o saptaman ca sa-l luati lacuit, uscat frumos. Bafta, sa nu te mai enwervezi asa usor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Si fie-mea e tentata sa linga zapada . In special dupa ce o zdrobeste cu ghetele se apleaca asa hoteste sa o "preleveze" , o ridica si apoi ride carcaotas la mine ceva genul : "Ce zici daca as baga-o in gura??"Si mai inclina si din cap intr-o parte , in cealalta, gales , gratios isi intoarce capul , poate poate nu o vad cand comite "infractiunea".

Nu mai amanez nimic . Ca ar fi a 3 oara. Sambata trecuta ne-au spus ca ar fi gata patul dar nu e domnul cu care am discutat despre dimensiuni si modificari.
Ni s-a spus ca si sambata si duminica este plecat din localitate. No , daca domnu"i plecat din loco putem veni sambata viitoare , intrebam noi ? Sambata viitoare este domnu" ? Da , fara probleme este.Mdaaaaa. Samabata viitoare adicatelea aceasta este domnu" da" nu-i patu" . Personal nu-i vad bine iesind din criza cu asa optica. Pe de alta parte la noi la romani ...nu m-ar mira nici sa faca profit pe timp de criza.
Din perpectiva mea de client sunt neseriosi . Criza sau necriza motivele invocate nici prima si mai ales a doua oara nu sunt obiective.

In seara asta testez test de sarcina. Sunt deja cu 3 zile intarziere. Eu sper sa nu te urmez. Dar daca o fi sa fie , asta e, ne descurcam , sanatosi sa fim. Ma bazez pe faptul ca si data trecuta am avut vreo 2 zile intarzire si nu a fost nimic. Poate ca s-a lungit cm peste 30 de zile.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mirtha, pfoai ce te-ai aprins. Pai pe criza asta mi se pare normal ca au vandut ce aveau pe stoc si fac repede inca unul pentru tine. Asa se merge in afaceri. Voi nu mai puteti amana deplasarea cu o saptaman ca sa-l luati lacuit, uscat frumos. Bafta, sa nu te mai enwervezi asa usor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

alina..de ce nu te duci cu dsvid la budimex? e mai departe dar sunt dr care stiu ce fac si sunt dedicati meseriei...mie si calgelul mi se pare apa de ploaie....caniniii si maselele ne chinuie

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

HAi sa va povestesc de Edi: pana acum vreo ora mi-a tot carat carti cu povesti ilustrate sa-i arat imaginile. Acum a inceput sa care cratitile din dulap si sa le bage in masina de spalat. Inchide usa si potriveste butoanele cum se pricepe . Si astazi cand a facut kk s-a dus si mi-a adus un pampers curat si s-a intins singurel in pat sa-l schimb.

Mirtha al meu cand ninge afara sta cu gura deschisa sa-i pice fulgii in gura.

Carmen multa sanatate lui Victor.

Mai, incep sa cred ca si la Edi tot de la apa i s-a tras atunci cand a avut scaunele alea moi.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Baiat istet. Ce sa mai faca atitea miscari cu adunatul de pe jos. Direct in gura.

Nu stiu daca de la apa sau de la ce , dar cert este ca tot mai multi bebelaci sunt afectati de episoade diareice agresive. Sanatate !

Ma duc la sala , poate ma mai racoresc dupa ce ma "siluieste" antrenoarea.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Mirtha al meu cand ninge afara sta cu gura deschisa sa-i pice fulgii in gura.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

alina....acum cateva saptamani si david a avut o alergie...am fost cu el la budimex si dr de acolo mi-a recomandat asa:
AERIUS 2.5 ml/ zi si regim....
interzise:
- carne de orice fel
lapte, lactate (mai putin branza) - eu i-am dat branza de vaci slaba intinsa pe paine
oua
nuci, alune
capsuni, banana, mure, fragi, kiwi, citrice
miere
condimente de orice fel
untura

a doua zi a fost cu el la pediatra lui si dna dr ne-a zis sa tinem regim, sa-i dau lapte hipoalergenic si calciu sirop;regimul recomandat:fara ou, carne, mezeluri, bicuiti cu crema, citrice si cele de mai sus
am avut voie sa mancam: orez, legume proaspete (nu congelate), branza de vci degresata, fructe proaspete...

gurita ii miroase din cauza stomacului...du-l la un spital...e cel mai bine

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput