*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor, am gasit un site cu jucarii de lemn pt toate varstele....noi deja ma facut o lista si astept sa vina locatia ca sa comandam cate ceva....sunt exceptionale...
www. jucarii din lemn. com (eliminati voi spatiile)

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Inainte de a te decide spre o jucarie sau spre alta incearca sa vizualizezi dimensiunile. Am observat ca , in general , jucariile din lemn au dimensiuni mici sau fff. mici. Spor la cumparaturi.

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

fetelor, am gasit un site cu jucarii de lemn pt toate varstele....noi deja ma facut o lista si astept sa vina locatia ca sa comandam cate ceva....sunt exceptionale...
www. jucarii din lemn. com (eliminati voi spatiile)

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Fluturasha, nu te speria ca Iulia nu e incantata de scris. Probabil nu ati convins-o ca e o activitate interesanta pentru ea in acest moment. Si Teodora are multe activitati la care ne ingora, e chiar dulce, se pune intr-un colt si se uita asa departe, peste tine, parca ar zice, eu nu sunt aici. Cu scrisul ea are pasiune pentru ca jumatate din zi il vede pe Bogdan facand acest lucru si, normal, e ceva foarte important si interesant. De fapt, tot ce tine de Bogdan e interesant, carti, caiete, ghiozdan, lucruri, tot ce poate fi smotocit.
Cu suzeta inca tatonam. Am reusit sa i-o scot la somnul de pranz, dar numai pentru faptul ca ea adoarme in carucior, reminiscenta de la plimbarile din vremea calda. Asta e un alt aspect de care vreau sa scap in faza urmatoare. Seara, cand adoarme in pat langa tati (e momentul lor) nu se poate lipsi inca de suzi, poate si tati e de vina, dar in acest moment nu ma simt in stare sa trec la inlocuire. Asa ca ii mai dau termen pana la 1 martie.
Ramo, ce mai face printesita, a inceput sa pape mancarica? Incearca sa treci peste stare si sa nu-i mai dai piure/supa cateva zile. Apoi incearca sa-i schimbi gustul, pune-i ceva condimente, la noi au succes cimbrul, busuiocul, usturoiul. Treci chiar la borcanele o perioada pana revine la sentimente mai bune.
Mav, multumim pentru reteta, am profitat azi de Sf. Teodora si am facut tortul, acum e la frigider, ii tot dau tarcoale. "La multi ani" pentru Sebi, sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata (scuze pentru intarziere )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cherie, Nebunica, Fluturasha
Amalia felicitari pentru dintisor.
Z_Iulia sanatate printesei si sa scape mai repede de mucisori. Cat despre sani...eu nu am nici ce sa strang, ca sunt atat de mici acum....ii am ca la varsta de 15 ani cand erau in crestere...de micuti..ca la capitolul fermitate, sunt plastilina
Laura imi pare tare rau si
Cami am uitat ca nu esti din Buc.
Anca felicitari ca papa Zibe si ca au inceput sa se regleze si scaunele.
Printesa eu eram care intrebam de igiena dentara. Am luat nenedent deja si periuta de copii si avem rezultate bune. Cat despre un bb2...la noi nici nu se pune pb. Am trecut prin prea multe spaime si griji cu Raphael (bebe prematur, displazie sold, suflu sistolic, suspect hepatita C, alergic la lapte) + 1 an de nopti nedormite. Pe langa astea vine si partea financiara : vrem sa-l dam la gradinita particulara, scoala particulara + 2-3 activitati extrascolare la alegerea lui, nici pt Raphael nu stiu cum o sa ne descurcam, cu inca un copil ar fi imposibil. Si plus, nu ma vad facand fata la 2 copii, parca este peste puterile mele. Asa ca tot respectul si admiratia mea pt mamicile cu 2 sau chiar 3 copii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

avem multe jucarii de lemn...sunt ideale....

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, am facut si eu clatitele verzi a la NEBUNICA si au iesit... o nebunieeee!!! Au mancat copiii mei (mai ales Anastasia) cu o poftaaaa... Deja mi-au venit idei sa le fac si cu alte ingrediente (poate ardei, rosii, chiar carne). Super, multumim!!

LAURA, imi pare rau pentru matusa ta! Dar, cum spunea Daniela parca, poate mai e o speranta... Si noi am trecut printr-o spaima cumplita in decembrie, cand matusa mea (a fost si pe la noi si a avut grija de copii asta-vara) care e chiar din Bistrita, a fost operata si a intrat in coma postoperator... a fost cat pe-aci... dar cu ajutorul lui Dumnezeu si-a revenit si acum e foarte bine!

DARLING, felicitari!! Sarcina usoara!

CHERIE, e atat de duuuulce Ale cu buclele lui!!!! Vorba MIRTHEI, o sa iei tu decizia corecta, totul e sa analizezi bien avantajele si dezavantajele. Poate nu e dracul atat de negru (adica matusa)

ANCA, ce m-am distrat de zibe, "a girl with an attitude"!!! Abia astept sa se intalneasca cu Anastasia si Radu sa vad cum reactioneaza!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

buna,

N-am mai intrat pt. ca am intrat din nou in starea aceea tampita...ne-au sunat de la leasing, sa rezolvam cu soldul pan la sfarsitul lunii..., a venit regularizarea la lumina 530 ron pt 6 luni...trebuie sa-i sun sa ma cert cu ei (stiam sa se face la 3 luni), dar n-am putere.
Am o stare tampita si cred ca Sara ma simte, incerc sa fiu calma cat sunt in preajma ei, dar cand ma vede ca plang mititica se uita uimita la mine si ma strange de gat.
Sara mititica e ok, papa bine si ciorbita, a dormit 2 nopti cu noi ca a fost frig, acum doarme la ea in patut de la 13.30.La fundulet se vindeca incet incet, dar aseara am vazut niste bubite fff mici rosii la pasa.Am dat-o tot cu Petrini, dar cred ca diseara o dau cu Baneocin unguent...
Merg sa citesc din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicutelor!
Noi suntem bine, sanatosi,iar lui Luca i-a revenit pofta de mancare de vreo 4 zile si recupereaza cat poate. Aseara, cascand ochii cu drag la dintisorul nou aparut (adica m-a lasat sa-l vad cascand gurita maaare ), am descoperit sus un colt de la un molar. Deci incep si astia intr-un final.
Cu intarcarea merge bine. Am inceput "ostilitatile" si noaptea, respectiv de 2 nopti il adorm seara....il alaptez la prima trezire dintr-un san (mai mult nu ia), la a doua din al doilea..practic golesc sanii si aia e. La urmatoarele treziri, stam de vorba, urlam la mami, ne trantim pe mana ei dupa 2-3 minute si adormim. Mami e capoasa rau, ne zice sa punem capul jos si sa facem nani. Am remarcat ca daca il las cateva secunde sa se manifeste, simpatizez cu el, ii spun ca-l inteleg si e normal sa fie suparat, timp in care il mangai....apoi ii spun clar si serios "gata Luca, te linistesti si te culci!" ..deja cand repet a doua, a treia oara, tace si adoarme.
Asta vorbesc de ce se intampla in creierii noptii la mine...altii mai si dorm. Partea buna este ca n-am ajuns la plimbat prin camera ca sa-l calmez sau dormit in fund pe scaun cum imi imaginam.
Astea fiind spuse, am ajuns practic la o alaptare din fiecare san pe zi si voi merge cu ea pana voi simti diminuata simtitor productia de lapte, ca sa n-o dau in altele.
Ziua nu mai cere, la pranz nu plange dupa san, iar seara la culcare ii este suficient ca stam si ne giugiulim prin pat, ne mangaiem, pupam, alintam, ne tragem de urechi, nas..

Astazi am mers sa-l ducem pe David la pregatire la engleza si o ora cat a stat el acolo, eu cu Luca am mers in vizita la o prietena cu un baietel de 1 an..unde mai sta si cumnata ei cu sotul si au un baietel de 8 luni. Copiii au fost foarte fericiti unul de prezenta celuilant, iar Luca a fost tare dragut, mergand la fiecare sa-i imbratiseze si sa-i pupe. Am mers apoi sa-l iau pe David, lasandu-l pe Luca acolo vreo 15 minute si nu m-a cautat. Pe mine ma bucura teribil sa mai am experiente de genul asta si sa-l vad ce reactii are, avand in vedere ca sunt unicul adult pe care-l vede in permanenta. tatal apare si el in functie de delegatii, iar restul...prea putin..

Vorbeati de carti zilele trecute. Citesc una foarte interesanta numita "Secretul copiilor fericiti", scrisa de Steve Biddulph si scoasa la Ed. Cosmos (a mea e din 2005, dar sigur a fost reeditata). V-o recomand cu caldura, prezinta foarte concis si cu exemple modalitati civilizate de disciplinare a copiilor, facand referire cu precadere la copiii peste 3-4 ani. Pentru mine este ideala, avand in vedere ca am deja unul mai mare si ma ajuta teribil sa pot aborba si altfel anumite aspecte cu el.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Din ciclul..."o mama sadica"....mi s-a parut tare dulce cand cerea intr-una din serile trecute de papa...cu "mniam-mniam"-ul lui si cu "papa" www.youtube.com/watch?v=gI9plhMkUq0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gI9plhMkUq0

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Din ciclul..."o mama sadica"....mi s-a parut tare dulce cand cerea intr-una din serile trecute de papa...cu "mniam-mniam"-ul lui si cu "papa" www.youtube.com/watch?v=gI9plhMkUq0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gI9plhMkUq0

Offf .... manca-l-ar mama de dulcinel ... chiar mama sadica... Teodora a inceput sa planga ... deh ... spirit de complicitate ...

Mergi la inceput